C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. To był wiwrny przyjaciel pies ! Aler o Czice nie można tak powiedzieć... Daj ciacho... No proszę... Foch ( jaka cudowna jakoś zdjecia:shake:) C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. ojej coś zaswędziało... Odrazu lepiej :) Ale nadal puszczam focha za ciastko ! To się poturlam... I poprawię moją ułożoną fryzurkę :) C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D.N. - jeszcze tego ,,trochę" b ędzie:diabloti: Pujdę sobie na balkon Co jest ?:cool1: O kocyk ! Cóż tam leży ? E tam kocyk ważniejszy ! C.D.N. Quote
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Witamy! Dawno nas tutaj nie było, więc przepraszamy :oops: A zdjęcia są naprawdę cudowne :loveu:. _________ >>klik<< Cudne, zaspane maleństwo :loveu: >>klik<< Jaki krzywy wzrok na miśka :evil_lol: >>klik<< Tron królewny Cziki :loveu: >>klik<< Wiatrak :diabloti: >>klik<< Ten kocyk jest równie śliczny jak Czikusia :loveu: >>klik<< Oj, ale wąskie to przejście na balkon :diabloti: ______________________ Chciałabym zacytować wszystkie, ale no cóż... Czasu brak :oops: Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Musaiłam zjeść :) No dobra daje dalej : nie wyjd No moze... Przekonałaś mnie... Ale kocyka ci nie dam ! No nie obrażąj sie dam ci kocyi dam :) C.D.N. Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ile fotek:multi: Ale Czika zaspana panienka:loveu: No i widze że ma czarnego pluszowego własnego psa:evil_lol: Ii szaleństwa z kocykiem:) Sorko żę tak rzadko wpadam ale liceum strasznie goni z nauką... pozdrawiamy Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. No nie obrażąj się. O widzisz nasz kocyk ! Ejjj , ale się podzxiel ! Bo cię ugryzę ! Sama groźćba wystarczyła :) C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. Mój kocyk Oczywiście panna musiała się poruszyć ! Nie dam ci go ! Dobry :) po co ja wsadzam to zdjęcie ? C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 I narazie ostatnie 5 później dam resztę , bo mi sie już nei chce dawać :) Czyż nie jestem urocza ? Z dydką dla Owczarkowej :) Buśśśki od Cziki dla wszystkich ! Zobacz ktoś idzie ! Ale cie wrobiłam ! HaHaHa ! Jka narazie KONIEC ! I tearz nie narzekajcei na brak fotek:mad: Quote
***Paulina*** Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No jak na razie na brak fotek na pewno nie będziemy narzekać... Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No jak na razie na brak fotek na pewno nie będziemy narzekać... I tak ma być:evil_lol: Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Nudzi mi się to dam wam może całą resztę fotek , a jak nie całą to część :) Pies zastosował metodę : Kocyk na górze , a pies na glebe ! Jak to idzie Uśmiech Oddawaj kocyk ( Czika tu nie leży tylko .. nie wiem co robi :)) C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. Ślinka :) To zdjecie ma na tapecie:loveu: Co jest ?:roll: Pomóż mi wstać ! Pomożesz ? Niew iem czy będziwe C.D. ale chyba tak :) Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. - jeszzczew tylko 10 zdjeć z tej sesyjki mi zosatło :) Moze ze sapcerku z Rudym dam resztę to wtedy będę miała na pare dni spokoju :) :loveu: Jaką ja mam piękną fruzyrkę :) Teraz nie ceh pomocy:shake: O tak ! Kocyk ! Pycha... Wiecie coi jak patrze na te kolory sierści Cziki to stwierdzam , ze WSZYSTKIE są przekłamane... C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 I już ostanie 5 Moze dasz mi ciacho ?:razz: No to chociaż kocyk oddaj ! Ale ty jesteś...:shake: Odzyskane ( fotka fuu , bo na tle balkonu:roll:) My name is Hadziuk . Czika Hadziuk :) KONIEC !!! Quote
***Paulina*** Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jak fajnie się patrzy...:loveu: Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Jak fajnie się patrzy...:loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Hhahaha - gdzie są foty dzisiejsze... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ?????? Quote
C&B Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 O fotkach to wy teraz nie mówcie !:diabloti: Dziś byłam w zoologicznym z mamą i mama zobaczyła fretki już myślałam , że coś będzie , chodziaż jakiś krok ,a tu zaraz : ALE PIES I FRETKA - NIC Z TEGO ! To nie feir ... Jakoś Vegusiowa ma psa i fretki , a ja ... Nawet to mówiłam mamie , a ona , ze to u innych , ale nie u nas ... I widziałam taką cudowną obrożę , jak dla Cziki:loveu: Z chusteczką przyczepioną , ale ona w obroży już nie chodzi ,a jak ostatnio jej starą założyłam to na spacerze mało się nie udusiła... Więc szelki...Ataka fajna byłam :-(I była jeszcze taka fajna z brylancikami różowa , ale... OBROŻA , żadych pięknych szelek tylko sportowe... Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tobie to pozazdrościć... Masz psa, a jeszcze chcesz fretkę... :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Oj, żebym ja taka była... Moja mama zawsze mówi, że jestem za bardzo chciwa, a jak czegoś nie chcę to od razu ''wybredna'' ... :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 przesliczne fotki http://images32.fotosik.pl/370/70ef09a03f809fb5med.jpg :loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Domka_Czika napisał(a):O fotkach to wy teraz nie mówcie !:diabloti: Dziś byłam w zoologicznym z mamą i mama zobaczyła fretki już myślałam , że coś będzie , chodziaż jakiś krok ,a tu zaraz : ALE PIES I FRETKA - NIC Z TEGO ! To nie feir ... Jakoś Vegusiowa ma psa i fretki , a ja ... Nawet to mówiłam mamie , a ona , ze to u innych , ale nie u nas ... I widziałam taką cudowną obrożę , jak dla Cziki:loveu: Z chusteczką przyczepioną , ale ona w obroży już nie chodzi ,a jak ostatnio jej starą założyłam to na spacerze mało się nie udusiła... Więc szelki...Ataka fajna byłam :-(I była jeszcze taka fajna z brylancikami różowa , ale... OBROŻA , żadych pięknych szelek tylko sportowe... Jeśli chodzi ci o tą samą obrożę z brylancikami co ja o niej myślę to na pewno w jakimś zoologicznym będą takie same szelki(z brylancikami)... Ja nawet chciałam takie kupić Kati ale były jej trochę za duże... A jeśli znajdziesz(a znajdziesz na pewno) takie w jakimś zoologicznym u siebie to raczej na Czikę będą pasowały... Quote
Sweet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 eleganckie szelki pewnie ze są:) jak chcesz miec duzy wybór to jedź na jakąs wsytawe w okolicach twojego miasta tam bedzie duzo:) albo szukaj w innych zoologach bądź w necie:) Quote
Recommended Posts