Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Ja też raz prawie zemdlałam, ale to było jak byłam u weta z królikiem i musiał mu strzykawką wybierać ropę z policzka. Nie dość, że prawie zemdlałam to jeszcze zarzygałam pół ulicy ;) .

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iś - ja też w kościele mdlałam - przestałam chodzić :diabloti: tylko czasem się pojawię, jak rodzice się czepiają :evil_lol:

Mam nadzieję, że na wystawie nic takiego mi się nie zdarzy... :roll:

Posted

Haha też rozwiązanie :D

Nie myśl o tym, to mniejsze prawdopodobieństwo że się zdarzy. U mnie część omdleń była praktycznie przez to że się nakręcałam, cały czas o tym myślałam, wiedziałam że poprzednio w takiej sytuacji odpłynęłam, to teraz pewnie też etc. no i szło. Jak się ogarnęłam to po czasie problem zniknął.

Posted

Prada wczorajsza, udaje grzeczną i piękną :diabloti:

Paskuda jedna znów zaczęła próbować z obroży wyłazić... A myślałam, ze się powoli oduczyła tego... :shake: Na wystawie planuje jej kupić półzacisk z łańcuszkiem, może z niego nie wylezie...

Posted

C&B napisał(a):
Iś - ja też w kościele mdlałam - przestałam chodzić :diabloti: tylko czasem się pojawię, jak rodzice się czepiają :evil_lol:

Mam nadzieję, że na wystawie nic takiego mi się nie zdarzy... :roll:

To dlatego dzisiaj byłaś taka podejrzanie blada? Ale dobrze, że przy mnie nie padłaś hehe
Dzięki za spotkanie i łażenie z nami :D

Posted

kaskaSz napisał(a):
To dlatego dzisiaj byłaś taka podejrzanie blada? Ale dobrze, że przy mnie nie padłaś hehe
Dzięki za spotkanie i łażenie z nami :D

Blada to ja zawsze jestem :evil_lol:
Ja też dziękuję, miło było poznać ;)

Posted

[quote name='NightQueen']ooo Simba :cool3:
https://lh3.googleusercontent.com/-8nKNs7DSgG4/TlptA6md6jI/AAAAAAAAAbk/BVtn_whskj4/P1580891.JPG

o jakie cudo :loveu::loveu: jak ja kocham charty :loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/-pG9hhF834gc/TlpuE7xJLTI/AAAAAAAAAgs/xLDgzqBpSB0/P1590158.JPG

to nie czasem Drusia?
https://lh6.googleusercontent.com/-XSfnkc1px9o/TlpupNtHTPI/AAAAAAAAAjU/ECDYkzF5eAQ/P1590390.JPG
Ta charciczka była po prostu boska, taka przylepka :loveu:

Nie wiem, nie znam żadnej Drusi :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Ta charciczka była po prostu boska, taka przylepka :loveu:

Nie wiem, nie znam żadnej Drusi :evil_lol:

ja zakochana od 3 lat w chartach jestem, najbardziej w saluki i tajganach :loveu:

Drusia to szkot od forumowej Tali (Tilia jakoś tak)

Posted

NightQueen napisał(a):
ja zakochana od 3 lat w chartach jestem, najbardziej w saluki i tajganach :loveu:

Drusia to szkot od forumowej Tali (Tilia jakoś tak)

Dla mnie charty są trochę za chude :evil_lol: zdecydowanie wolę coś w stylu aussie, border ;)

Całkiem możliwe, że to ona, była piękna trójeczka, wszyscy się zachwycali, moja mama ciągle do mnie "O, patrz, jak ten się fajnie położył, rób zdjęcie!" "Ale ładnie usiadł, zdjęcie, zdjęcie!" :diabloti:
Tak w ogóle to moja mama wróciła zakochana ;) Było ogłoszenie o szczeniaku mopsa na sprzedaż, potem go zobaczyła na żywo, to myślałam, że nie odejdzie od jego kojca :lol: Ona planuje mopsiaka, ale za parę lat dopiero, współczuję jej dwóch płaskich mordek :lol:

Posted

C&B napisał(a):
Dla mnie charty są trochę za chude :evil_lol: zdecydowanie wolę coś w stylu aussie, border ;)

Całkiem możliwe, że to ona, była piękna trójeczka, wszyscy się zachwycali, moja mama ciągle do mnie "O, patrz, jak ten się fajnie położył, rób zdjęcie!" "Ale ładnie usiadł, zdjęcie, zdjęcie!" :diabloti:

ja lubię sumką, dostojną budowę charcią ;)

Ona ma chyba 3 szkoty jak się nie mylę ;)

Posted

Ooo ja też uwielbiam chartowate :iloveyou:

C&B napisał(a):

Tak w ogóle to moja mama wróciła zakochana ;-) Było ogłoszenie o szczeniaku mopsa na sprzedaż, potem go zobaczyła na żywo, to myślałam, że nie odejdzie od jego kojca :lol: Ona planuje mopsiaka, ale za parę lat dopiero, współczuję jej dwóch płaskich mordek :lol:

No widzisz, i wybierz tu się gdzieś z rodziną...:lol:

Posted

Bewarka napisał(a):
Ooo ja też uwielbiam chartowate :iloveyou:

No widzisz, i wybierz tu się gdzieś z rodziną...:lol:

Ogłoszenie widziałam wcześniej, i specjalnie tam mamy nie prowadzalam, żeby jeszcze jakiejś głupoty nie narobiła, no ale jednak mi się nie udało i mama ma gdzieś w torbie namiary na tą hodowlę, ale jest na tyle odpowiedzialna, że raczej przez najbliższe kilka lat z niej nie skorzysta :evil_lol: Choć szczeniak fajny, na wystawach podobno może sporo osiągnąć :razz: