Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
niestety, akurat w weekend wystawy będę na pomorzu :roll:

Biedna ty. W tym roku i piknik agility cię ominął i teraz wystawa...

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

C&B napisał(a):
Biedna ty. W tym roku i piknik agility cię ominął i teraz wystawa...

oj tak, czuję się strasznym odrzutkiem :evil_lol: byłam nawet w trójmieście w dniu wystawy w sopocie ale po prostu nie dałam rady zajechać :roll: teraz warszawa dcdc- też pewnie się nie uda. No ale za to później może będzie lepiej :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
oj tak, czuję się strasznym odrzutkiem :evil_lol: byłam nawet w trójmieście w dniu wystawy w sopocie ale po prostu nie dałam rady zajechać :roll: teraz warszawa dcdc- też pewnie się nie uda. No ale za to później może będzie lepiej :evil_lol:

Znam ten ból - byłam w dniu wystawy w Nowym Targu tam właśnie, no ale też nie miałam jak zajechać.
Trzymamy kciuki, żeby Wawa się udała :evil_lol:

Posted

Głupia Ce i Be zastanawiała się na co to można nakręcić tego mojego wypierdka [czyt. Czika] oprócz jedzenia. Wszelakie piłeczki, maskoteczki itp. były po prostu olewane jako możliwość nagrody. No cóż, mówi się trudno, jechałyśmy na smakach. A 2 dni temu pies przyczłapał do mnie z piłeczką z dzieciństwa w mordce. I stan 'piłka, piłka, daj piłkę! rzuć piłkę! proszę!' trwa do dziś, mega szybko wykonuje komendy, kiedy wie, że nagrodą będzie piłeczka. Mnie to niezmiernie cieszy i staram się tego nie zepsuć... No i psa można łatwo i przyjemnie zmęczyć - psychicznie i fizycznie :lol:
I dzięki temu jej nakręceniu na piłkę miałam przyjemność pogadać z fajnych chłopakiem dziś :diabloti: on nie wierzył, że takie małe może tak szybko zapylać :evil_lol: :loveu:

Z Pradę też się coraz fajniej pracuje, pod warunkiem, że nie ma zbytnich rozproszeń wokół ;) Komend na razie nowych się nie uczymy, szlifujemy te co znamy, szczególnie, że ostatnio zostawanie w siadzie nam nie idzie...

rozpisałam się o tych moich kundlach dziś... ;)

Posted

By podryw na psa:cool3::diabloti:
Ja muszę sobie chyba jakiegoś ładniejszego kupić, bo do nas nikt nie zagaduje :eviltong::eviltong::eviltong: Chociaż to może być też moja wina :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
By podryw na psa:cool3::diabloti:
Ja muszę sobie chyba jakiegoś ładniejszego kupić, bo do nas nikt nie zagaduje :eviltong::eviltong::eviltong: Chociaż to może być też moja wina :diabloti::diabloti::evil_lol:

Kup sobie psa, który wygląda jak nie wiadomo co i każ mu biegać - skuteczność gwarantowana :evil_lol:
Cziku już nie pierwszy raz mi rozmowę z chłopakiem załatwia, raz sobie coś ubzdurała i do jakiegoś podbiegła, to on zaczął coś tam o psach gadać, ze też ma :evil_lol: Szkoda, ze na jednej rozmowie się kończy :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
Kup sobie psa, który wygląda jak nie wiadomo co i każ mu biegać - skuteczność gwarantowana :evil_lol:
Cziku już nie pierwszy raz mi rozmowę z chłopakiem załatwia, raz sobie coś ubzdurała i do jakiegoś podbiegła, to on zaczął coś tam o psach gadać, ze też ma :evil_lol: Szkoda, ze na jednej rozmowie się kończy :diabloti:

Może jak go dziwnie obetnę to zwróci na siebie uwagę ?? :evil_lol:
O :D ty to masz dobrze:D Czika sama ci podrywa chłopaków :D Może kiedyś nie skończy sie na jednej rozmowie :D

Posted

Sweet napisał(a):
Może jak go dziwnie obetnę to zwróci na siebie uwagę ?? :evil_lol:
O :D ty to masz dobrze:D Czika sama ci podrywa chłopaków :D Może kiedyś nie skończy sie na jednej rozmowie :D

Szkoda, że dzieci małe też mi sprowadza i kilka razy na jednym spacerze musze odpowiadać jak się piesek nazywa, że piesek może ugryźć jak się go będzie źle głaskać [tiaaa xd]

Posted

Ciesz się że na jednej rozmowie, ja co chwilę słyszę 'o jaki ładny', po czym ludzie robią łuk żeby nie przechodzić zbyt blisko :D
Acz fakt, gdzie Chesterowi do Cziki, ziemia a niebo :diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):
Ciesz się że na jednej rozmowie, ja co chwilę słyszę 'o jaki ładny', po czym ludzie robią łuk żeby nie przechodzić zbyt blisko :D
Acz fakt, gdzie Chesterowi do Cziki, ziemia a niebo :diabloti:

Jak Prada idzie a kagańcu, zapięta za obrożę i szelki, to też nas omijają :evil_lol:
Właśnie, Czika w swym uroku kosi wszystkie psy :diabloti:

Posted

Tak, Cziki nikt nie pobije w uroku osobistym :diabloti:
Przyciąga wszystkich facetów:P ale chociaż przystojni są?? bo jak tak to ci ją ukradnę :evil_lol:

Posted

U mnie jakieś 4 lata zajęło, żeby się przełamała do tego ;P Teraz ma 6, więc jak u ciebie tyle jej to zajmie, to będzie już seniorką, nie wiem czy ktoś na taką poleci :evil_lol:

Posted

Ale jej trochę zajmie, zanim się zorientuje do kogo w twoim mieście warto podchodzic :diabloti: U mnie tych nieatrakcyjnych omija :diabloti:

Posted

bo to dobry sposób na podryw jest :P

___
Dziś miałam nie miłe przygody... Pojechałam z mamą robić fotki tam do jej pracy, fryzjerki na mnie eksperymentowały fryzury, wszystko ok. Potem sobie poszłam na obiad i na zakupy... No i ciemno przed oczami, gdyby nie mama to pewnie bym leżała na ziemi... Masakra jakaś... Co jakiś czas robie sobie badania, wszystkie wyniki w normie, więc pewnie to przez dojrzewanie. Już nie pierwszy raz tak mam... -.-

Posted

oj tam, oj tam - kto mnie widział, ten wie, ze ja wcale atrakcyjna nie jestem, Czika zresztą też, a jakoś ma kto z nami gadać czasem :diabloti: Ada, coś innego jest w tobie zepsute! :lol:

Posted

C&B napisał(a):

___
Dziś miałam nie miłe przygody... Pojechałam z mamą robić fotki tam do jej pracy, fryzjerki na mnie eksperymentowały fryzury, wszystko ok. Potem sobie poszłam na obiad i na zakupy... No i ciemno przed oczami, gdyby nie mama to pewnie bym leżała na ziemi... Masakra jakaś... Co jakiś czas robie sobie badania, wszystkie wyniki w normie, więc pewnie to przez dojrzewanie. Już nie pierwszy raz tak mam... -.-

spoko, ja jakieś 3 lata temu mdlałam praktycznie co niedzielę w kościele. Plus przy pobieraniu krwi zdarzało mi się odpłynąć ze 3 razy podczas jednej strzykawki. A ostatnio odlatuję przy znieczuleniu przed wyrywaniem ósemki, już 2 razy przy 3 zębach. Norma. A wyniki też wszystkie mam w porządku.

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Albo właścicielka za mało atrakcyjnego psa :diabloti:

Nie już prędzej to co ja napisałam :eviltong::diabloti: Chociaż kto wie, może oboje mało atrakcyjni jesteśmy.

C&B napisał(a):
oj tam, oj tam - kto mnie widział, ten wie, ze ja wcale atrakcyjna nie jestem, Czika zresztą też, a jakoś ma kto z nami gadać czasem :diabloti: Ada, coś innego jest w tobie zepsute! :lol:

Nie widziałaś mnie na żywo :diabloti::eviltong:
Ciekawe co innego :evil_lol::evil_lol:

A co do zemdlenia prawie, to tylko raz mi się prawie zdarzyło, ale wyszłam na dwór z tramwaju i jakoś przeżyłam ;)
Może to tylko takie sporadyczne, bo coś tam ;) Różnie to bywa, ale pewnie to nic groźnego ;)