Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweet']E tam od razu beznadziejne ;)
Ale jestem zaskoczona ilością fot :evil_lol: :diabloti:
Ciesz się, szybko takiej ilości nie będzie :diabloti:
[quote name='Avaloth']https://lh3.googleusercontent.com/-apzvWOd41tA/Tj1_UWyo5NI/AAAAAAAAAUA/oY4zysp7eYE/s512/P8067690.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-r2kng2kFkbM/Tj1_VMXo8tI/AAAAAAAAAUE/DFonQxdmQxA/s512/P8067694.JPG
jakbym miała takiego psa to bym siedziała przed nim i lała ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

https://lh3.googleusercontent.com/-KeXxsSegtFA/Tj1_OYBMl-I/AAAAAAAAATU/b9Z3nls0ogo/P8067664.JPG ojoj :loveu:

:mad::mad:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):

jakbym miała takiego psa to bym siedziała przed nim i lała ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobrze, że nie masz...:diabloti:

Posted

Iś, ty myślisz, że te twoje corgi, czyli mieszańce jamników z zającami są takie słodkie? :lol: :diabloti:
Za karę, że ciągle wyśmiewasz Chruma, któremu odbiło się to już na psychice, za rok na zlocie robisz sesje Pradzie ;)

Posted

C&B napisał(a):
Iś, ty myślisz, że te twoje corgi, czyli mieszańce jamników z zającami są takie słodkie? :lol: :diabloti:
Za karę, że ciągle wyśmiewasz Chruma, któremu odbiło się to już na psychice, za rok na zlocie robisz sesje Pradzie ;)

Owszem, tak myślę :cool3::loveu:
ale ja Czikę kocham, ona jest taka urocza :loveu: ale co zrobię że robi takie śmieszne minki, a Ty ją uchwycasz w takich momentach :eviltong:
Dobrze, panie kierowniku :evil_lol: a Chrumkowi nie?

Posted

[quote name='Avaloth']Owszem, tak myślę :cool3::loveu:
ale ja Czikę kocham, ona jest taka urocza :loveu: ale co zrobię że robi takie śmieszne minki, a Ty ją uchwycasz w takich momentach :eviltong:
Dobrze, panie kierowniku :evil_lol: a Chrumkowi nie?
To źle myślisz :diabloti:
Tak tak, na pewno :diabloti:
Chrumowi nie, nie jedzie ;) Zresztą nawet jakby jechała to jakbyś utrzymała aparat chichrając się z niej? :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
To źle myślisz :diabloti:
Tak tak, na pewno :diabloti:
Chrumowi nie, nie jedzie ;) Zresztą nawet jakby jechała to jakbyś utrzymała aparat chichrając się z niej? :diabloti:

Phi, jam starsza, starsi mają racje :diabloti:
Weeeź ją, będzie fajnie:loveu: Spoko, mam stabilizacją obrazu w obiektywach wszystkich :evil_lol::evil_lol:
Urocza ta z brązowymi plamkami xd Przypomnij mi ich imiona prosze :cool3:

Posted

Avaloth napisał(a):
Phi, jam starsza, starsi mają racje :diabloti:
Weeeź ją, będzie fajnie:loveu: Spoko, mam stabilizacją obrazu w obiektywach wszystkich :evil_lol::evil_lol:
Urocza ta z brązowymi plamkami xd Przypomnij mi ich imiona prosze :cool3:

Oj tam oj tam :P
Stanowi za duże zagrożenie dla ludzi i innych psów ... :-(:diabloti:
Brązowa z plamkami? O.O
Syjamka - Histeria
Pew - Luna
Black Tan - Legia
Dove Tan - Ana
:razz:

Posted

Sweet napisał(a):
To tak jak Kabi :evil_lol: :diabloti:

Dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja mam psa zabójcę ;)

A tak na serio to jadę pociągiem zapewne, więc mogę wziąć tylko jedną sukę, wybór padł na Pradę, bo wiem, że mi w połowie spaceru nie padnie. Najbardziej się boję, że na obce małe psiaki, które nie umieją sobie jej tak ustawić jak Czika może zacząć polować, bo niestety taka sytuacja już była, ale wtedy na łańcuch ją i po problemie :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
Dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja mam psa zabójcę ;)

A tak na serio to jadę pociągiem zapewne, więc mogę wziąć tylko jedną sukę, wybór padł na Pradę, bo wiem, że mi w połowie spaceru nie padnie. Najbardziej się boję, że na obce małe psiaki, które nie umieją sobie jej tak ustawić jak Czika może zacząć polować, bo niestety taka sytuacja już była, ale wtedy na łańcuch ją i po problemie :diabloti:

No nie tylko ty ;) No może z Kabim nie jest źle, ale nie wiem co by zrobił w takiej grupie psów, więc boję się go gdzieś zabrać, bo nie jest przyzwyczajony do dzielenie się czymkolwiek z innymi psami... i zdarza mu się być agresywnym ;/ Taki mały a taki wredny :evil_lol:

Jeszcze popracujesz nad Pradą to będzie dobrze ;)

Posted

I tak już nie jest źle. Na początku często rzucała się do ludzi, jak szłyśmy, i to tak dość wyraźnie dawała znać, że nie lubi tej osoby. Teraz, nauczyła się na mnie skupiać (choć z padlinami/wodą/kurami cieżko jest wygrać :P )i jest lepiej, choć czasem jeszcze burknie do kogoś. Z psami to bywa różnie - jedne są ok, można z nimi szaleć, a inne od razu są skreślone i trzeba je upolować... Ale myślę, że za rok będzie z nią fajniej :diabloti:

Posted

Jakie mamy ząby:loveu:

Stanowi za duże zagrożenie dla ludzi i innych psów ... :-(:diabloti:

a fakt, zapomniałam że Czika to zabójca niereformowalny :eviltong: racja, nie bierz jej, bo mi mojego psa załatwi :shake:

Brązowa z plamkami? O.O

Naucz się czytać oślico :eviltong: : "ta z brązowymi plamkami"

Dziękuję za imiona, może ogarnę chociaż jedną.

Posted

[quote name='Avaloth']Jakie mamy ząby:loveu:

a fakt, zapomniałam że Czika to zabójca niereformowalny :eviltong: racja, nie bierz jej, bo mi mojego psa załatwi :shake:

Naucz się czytać oślico :eviltong: : "ta z brązowymi plamkami"

Dziękuję za imiona, może ogarnę chociaż jedną.

To zdjęcie z zębami powieszę na bramie :diabloti:

No właśnie, za duże ryzyko ;)

No ok, ale to i tak nie sa plamki :diabloti: Tylko pointy :razz:

Powodzenia w ogarnianiu ^^

Posted

[quote name='idusiek']jej, nie widziałam jeszcze takiego szczura ! Ale fajny:)

A Prada jak malowana....:)

To myszy, szczury są kilka razy takie ;)

Prada dziękuje ;)

Posted

idusiek napisał(a):
jej, nie widziałam jeszcze takiego szczura ! Ale fajny:)

łoo do szczurów to im ho ho brakuje :evil_lol:

Kup Pradzie coś niebieskiego, bo fajnie się prezentuje na takim kolorze ściany :p:evil_lol:

Posted

Ma szele niebieskie i moim zdaniem wygląda w nich tragicznie, zresztą jak we wszystkim :evil_lol: Najlepsza wersja Prady to bez niczego :lol: Poważnie myślę nad tymi sówkami dla niej, tylko że zaczęłam sobie kasę na fretkowe akcesoria odkładać (z dobre 1500 na początek trzeba...) więc mi trochę szkoda :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
tylko że zaczęłam sobie kasę na fretkowe akcesoria odkładać (z dobre 1500 na początek trzeba...) więc mi trochę szkoda :diabloti:

Masz fretkę czy dopiero planujesz?

Posted

Planuję ;) Myślę, że plan uda mi się wcielić w życie za jakieś 1,5-2 lata... Chyba, że mnie znowu coś tknie i sobie gromadkę jakiś gryzoni przywiozę... :roll:

Posted

kavala napisał(a):
A czemu tak drogo to ma wynieść?

Klatka jakeiś 600-700 zł, karma też najtańsza nie jest (w porównianiu do tej dla myszy :p) i różne akcesoria, co by fretce umilić życie. Cena samego zwierzątka w koszty nie wchodzi, bo będe chciała wziąć z adopcji, o ile znajdę taką, która mi psa zaakceptuje :lol:

Izabela124. napisał(a):
Ale zaszalałaś z fotkami :P

Jak ma się przez jeden dzień aparat to trzeba szaleć :evil_lol: Mam sporo portretów Prady, ale to dam kiedy indziej, nie będę wszystkiego na raz marnować :P