NightQueen Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 C&B napisał(a):Ale za to Histerii mama miała cudny włos - długi i kręcony :loveu: Moja też się szybko wyprostowała, jeszcze niedawno miała fajne loczki na tyłeczku, ale znikły. Za to ostatnio się roztyła za bardzo :mad: standard, tak to już jest z astrexami, mało która mysz ma skręcony włos jak dorośnie, z tego co widziałam to fajny skręt mają myszy z Agherti i im się utrzymuje długo :p Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='C&B']Siamese blue point :loveu: Może kiedyś kupie, na razie brak czasu i kasy na więcej ;) A można wiedziec, ile kosztuje taka jedna mysia przyjemność? Czy to wszystkie Twoje myszki? https://lh3.googleusercontent.com/-q-sSwAIicso/TjW_jsNPPPI/AAAAAAAAARQ/siQ0xolBHdg/P1580218.JPG pzdr. Quote
C&B Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Różnie, ale zywkle od 15 do 30 zł. Sama mysz droga nie jest, ale jej utrzymanie już do najtańszych rzeczy nie nalezy, szczególnie jak jest większa grupka - dobra karma, żwirek, jakieś przysmaki, zabawki, klatka, weterynarz, bo chorowite stworzonka to są... Oczywiście mozna iść na łatwiznę, i karmić zwierzaki Animalsem, najtańsze trociny, w których nie raz się znajduje robaki, papierosy, ale to nie o to w hodowli myszek chodzi ;) Tak, na zdjęciu sa wszystkie. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dzięki za info. No tak. To z hodowlą myszek jest podobnie, jak z samochodami. Jak cię stac na samochód, to i na paliwa tez cię stać;) Z psami, w sumie, tez podobnie... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 C&B napisał(a):To zapraszam na żywo pooglądać :DJak zrobię prawko to jak najbardziej skorzystam z zaproszenia :) Quote
C&B Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 No ale jak się kocha, to umiar często trudno znaleźć ;) Przy większej ilości psów to myszki to pikuś, jeśli chodzi o utrzymanie :evil_lol: Iza, a kiedy będziesz miała prawko? :D Quote
Izabela124. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Już godziny mm wyjeżdżone, przed egzaminem zostawiłam kilka. Muszę tylko na egzamin się zapisać ha h Ale jestem za granicą, nie mam czasu i mi się nie chce ha ha Quote
C&B Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 "Idiotą bądź, komórkę pani zaśliń" ...czyli pies który lepiej skupia się, gdy pani nagradza go FRUGO niż smaczkami. Ach, napojów gazowanych typu Cola, Fanta lepiej przy psie nie otwierać, dostaje głupawki, jak tylko wyniucha... :roll: Quote
NightQueen Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 C&B napisał(a):Różnie, ale zywkle od 15 do 30 zł. Sama mysz droga nie jest, ale jej utrzymanie już do najtańszych rzeczy nie nalezy, szczególnie jak jest większa grupka - dobra karma, żwirek, jakieś przysmaki, zabawki, klatka, weterynarz, bo chorowite stworzonka to są... Oczywiście mozna iść na łatwiznę, i karmić zwierzaki Animalsem, najtańsze trociny, w których nie raz się znajduje robaki, papierosy, ale to nie o to w hodowli myszek chodzi ;) Tak, na zdjęciu sa wszystkie. taaa zwłaszcza karma, u mnie tygodniowo schodzi 500 gr. karmy dla zwierzyńca :mdleje: nie mówiąc o moim cotygodniowym kursie do weta po antybiotyki, a dodając do tego wkład własny bo sama zastrzyki muszę robić :shake: Quote
C&B Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 NightQueen napisał(a):taaa zwłaszcza karma, u mnie tygodniowo schodzi 500 gr. karmy dla zwierzyńca :mdleje: nie mówiąc o moim cotygodniowym kursie do weta po antybiotyki, a dodając do tego wkład własny bo sama zastrzyki muszę robić :shake: Zastrzyki to jakaś masakra, ja często jak mi się ręce ze zdenerwowania trzęsą, to proszę mamy, a teraz poszłyśmy na łatwiznę i dziewczyny dostały antybiotyk dodawany do wody :lol: Bardzo skuteczny zresztą. Quote
Avaloth Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='C&B']Zastrzyki to jakaś masakra, ja często jak mi się ręce ze zdenerwowania trzęsą, to proszę mamy, a teraz poszłyśmy na łatwiznę i dziewczyny dostały antybiotyk dodawany do wody :lol: Bardzo skuteczny zresztą. masz kilka mam? fajnie musi być :diabloti: Co do zastrzyków, ja bym chyba padła jakbym w to maleńkie ciałko miała igłę wbić. A po drodze bym zdążyła zemdleć z 3 razy, znając mnie :D Quote
C&B Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Avaloth napisał(a):masz kilka mam? fajnie musi być :diabloti: Co do zastrzyków, ja bym chyba padła jakbym w to maleńkie ciałko miała igłę wbić. A po drodze bym zdążyła zemdleć z 3 razy, znając mnie :D Robisz się uszczypliwa jak Kiś :diabloti: Łatwo nie jest, ale po czasie jakoś to sprawniej idzie, choć ja się nadal ciągle boję :evil_lol: Quote
C&B Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Późnym wieczorem będą fotki Cziki i Myszowatych, bo mam na jeden dzień lustrzankę wujka ;) Quote
Avaloth Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 C&B napisał(a):Robisz się uszczypliwa jak Kiś :diabloti: Łatwo nie jest, ale po czasie jakoś to sprawniej idzie, choć ja się nadal ciągle boję :evil_lol: Rodzinna przypadłość :evil_lol: za dużo czasu z nią spędziłam na krakowskiej wystawie i widzisz, jakie skutki :shake: Ja się nie dziwię i podziwiam. Łaa, jaka lustrzanka? Quote
C&B Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Olympus e-420. Ogólnie foty wychodzą kitowe, bo jeszcze go nie rozpracowałam, ale może późnym wieczorem będzie lepiej :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Szaleństwo ;P Na pierwszy raz jest super, szkoda że nie widziałaś moich pierwszych z lustra Iśki :diabloti: Quote
C&B Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Moim zdaniem są beznadziejne, ale może częściej będzie mi się udawać pożyczyć aparat od wujka, to się poduczę :razz: Quote
Sweet Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 E tam od razu beznadziejne ;) Ale jestem zaskoczona ilością fot :evil_lol: :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-apzvWOd41tA/Tj1_UWyo5NI/AAAAAAAAAUA/oY4zysp7eYE/s512/P8067690.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-r2kng2kFkbM/Tj1_VMXo8tI/AAAAAAAAAUE/DFonQxdmQxA/s512/P8067694.JPG jakbym miała takiego psa to bym siedziała przed nim i lała ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-KeXxsSegtFA/Tj1_OYBMl-I/AAAAAAAAATU/b9Z3nls0ogo/P8067664.JPG ojoj :loveu: Quote
Recommended Posts