Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
Ale za to Histerii mama miała cudny włos - długi i kręcony :loveu:
Moja też się szybko wyprostowała, jeszcze niedawno miała fajne loczki na tyłeczku, ale znikły. Za to ostatnio się roztyła za bardzo :mad:

standard, tak to już jest z astrexami, mało która mysz ma skręcony włos jak dorośnie, z tego co widziałam to fajny skręt mają myszy z Agherti i im się utrzymuje długo :p

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Różnie, ale zywkle od 15 do 30 zł. Sama mysz droga nie jest, ale jej utrzymanie już do najtańszych rzeczy nie nalezy, szczególnie jak jest większa grupka - dobra karma, żwirek, jakieś przysmaki, zabawki, klatka, weterynarz, bo chorowite stworzonka to są... Oczywiście mozna iść na łatwiznę, i karmić zwierzaki Animalsem, najtańsze trociny, w których nie raz się znajduje robaki, papierosy, ale to nie o to w hodowli myszek chodzi ;)
Tak, na zdjęciu sa wszystkie.

Posted

Dzięki za info.
No tak. To z hodowlą myszek jest podobnie, jak z samochodami. Jak cię stac na samochód, to i na paliwa tez cię stać;)

Z psami, w sumie, tez podobnie...

Pzdr.

Posted

No ale jak się kocha, to umiar często trudno znaleźć ;)
Przy większej ilości psów to myszki to pikuś, jeśli chodzi o utrzymanie :evil_lol:

Iza, a kiedy będziesz miała prawko? :D

Posted

"Idiotą bądź, komórkę pani zaśliń"
...czyli pies który lepiej skupia się, gdy pani nagradza go FRUGO niż smaczkami. Ach, napojów gazowanych typu Cola, Fanta lepiej przy psie nie otwierać, dostaje głupawki, jak tylko wyniucha... :roll:

Posted

C&B napisał(a):
Różnie, ale zywkle od 15 do 30 zł. Sama mysz droga nie jest, ale jej utrzymanie już do najtańszych rzeczy nie nalezy, szczególnie jak jest większa grupka - dobra karma, żwirek, jakieś przysmaki, zabawki, klatka, weterynarz, bo chorowite stworzonka to są... Oczywiście mozna iść na łatwiznę, i karmić zwierzaki Animalsem, najtańsze trociny, w których nie raz się znajduje robaki, papierosy, ale to nie o to w hodowli myszek chodzi ;)
Tak, na zdjęciu sa wszystkie.

taaa zwłaszcza karma, u mnie tygodniowo schodzi 500 gr. karmy dla zwierzyńca :mdleje:
nie mówiąc o moim cotygodniowym kursie do weta po antybiotyki, a dodając do tego wkład własny bo sama zastrzyki muszę robić :shake:

Posted

NightQueen napisał(a):
taaa zwłaszcza karma, u mnie tygodniowo schodzi 500 gr. karmy dla zwierzyńca :mdleje:
nie mówiąc o moim cotygodniowym kursie do weta po antybiotyki, a dodając do tego wkład własny bo sama zastrzyki muszę robić :shake:

Zastrzyki to jakaś masakra, ja często jak mi się ręce ze zdenerwowania trzęsą, to proszę mamy, a teraz poszłyśmy na łatwiznę i dziewczyny dostały antybiotyk dodawany do wody :lol: Bardzo skuteczny zresztą.

Posted

[quote name='C&B']Zastrzyki to jakaś masakra, ja często jak mi się ręce ze zdenerwowania trzęsą, to proszę mamy, a teraz poszłyśmy na łatwiznę i dziewczyny dostały antybiotyk dodawany do wody :lol: Bardzo skuteczny zresztą.
masz kilka mam? fajnie musi być :diabloti:

Co do zastrzyków, ja bym chyba padła jakbym w to maleńkie ciałko miała igłę wbić. A po drodze bym zdążyła zemdleć z 3 razy, znając mnie :D

Posted

Avaloth napisał(a):
masz kilka mam? fajnie musi być :diabloti:

Co do zastrzyków, ja bym chyba padła jakbym w to maleńkie ciałko miała igłę wbić. A po drodze bym zdążyła zemdleć z 3 razy, znając mnie :D

Robisz się uszczypliwa jak Kiś :diabloti:

Łatwo nie jest, ale po czasie jakoś to sprawniej idzie, choć ja się nadal ciągle boję :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Robisz się uszczypliwa jak Kiś :diabloti:

Łatwo nie jest, ale po czasie jakoś to sprawniej idzie, choć ja się nadal ciągle boję :evil_lol:

Rodzinna przypadłość :evil_lol: za dużo czasu z nią spędziłam na krakowskiej wystawie i widzisz, jakie skutki :shake:

Ja się nie dziwię i podziwiam.
Łaa, jaka lustrzanka?

Posted

Olympus e-420. Ogólnie foty wychodzą kitowe, bo jeszcze go nie rozpracowałam, ale może późnym wieczorem będzie lepiej :evil_lol:

Posted

Moim zdaniem są beznadziejne, ale może częściej będzie mi się udawać pożyczyć aparat od wujka, to się poduczę :razz: