NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Trzymam kicuki za małe, przeziębienie, o ile jest leczone nie jest groźne, chociaż moja Figa przestała reagować na antybiotyki, dorobiła się zapalenia płuc i odeszła :-( ale trzymam kciuki. Avaloth napisał(a):Mam nadzieję że na przeziębieniu się skończy, wystarczą mi ostatnie mysie nieszczęścia u Patusi. Ostatnio wszystkie myszowe wypadki mnie ruszają strasznie. no niestety :-( Odkąd zostałaś matką chrzestną zrobiłaś się jakoś wrażliwsza :diabloti: Quote
C&B Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Niestety myszy są strasznie delikatne :-( A ja to tak cholernie przeżywam...:roll: ____ Moja mama kupiła Pradzie niebieskie szelki - jak jej brzydko w tym kolorze :mdleje: Quote
Avaloth Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 NightQueen napisał(a):no niestety :-( Odkąd zostałaś matką chrzestną zrobiłaś się jakoś wrażliwsza :diabloti: Bo jak siedziały u mnie takie trzy cały dzień to się zakochałam :loveu: a potem jak jechałyśmy jeszcze po Niemkę to po raz kolejny. Za pierwszym razem jak byłyśmy po pierwsze myszy ze stada miałam jeszcze dystans bo się bałam im coś zrobić, następnym razem się już oswoiłam i zakochałam no. C&B napisał(a): Moja mama kupiła Pradzie niebieskie szelki - jak jej brzydko w tym kolorze :mdleje: Firmowe? :evil_lol: pokaż focie. Quote
C&B Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Nie, firmowe zamówię jej ja, ale to jeszcze dużo czasu minie, teraz mam cel - uzbierać kasę na jakąś używaną lustrzankę ;) Zdjęcia moze jutro jakieś kijowe z telefonu dam. Quote
C&B Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Dzięki Martyna ;) **** A ja się cieszę jak głupia, bo ojciec obiecał mi dać kasę na naprawę aparatu :multi: Więc myślę, że jeszcze w wakacje będzie naprawiony ;) A ja zaczynam zbierać kasę na nowy, ale to zajmie bardzo długo :diabloti: Quote
C&B Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Jak miło :loveu: Ciekawe z czym będzie ten bazarek :hmmmm: :diabloti: Quote
Iniek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Można prosić zdjęcia myszek? No i jakieś nowości psiej części załogi :D Quote
C&B Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Ze względu na zepsuty aparat nowych zdjęć niestety nie mam jak zrobić, ale kilka stron wcześniej jakieś myszowe być powinno :evil_lol: A u psów dobrze - dziś dwie suki szły grzecznie na spacerku, jak tak dalej pójdzie to spokojnie po pewnym czasie będę mogła je razem wyprowadzać, zaoszczędzę sobie czasu :diabloti: Quote
Cavy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hahahah cześć Jełopy! Stęskniliście się? :diabloti: Quote
C&B Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Cavy napisał(a):Hahahah cześć Jełopy! Stęskniliście się? :diabloti: Tak :loveu::diabloti: Quote
Cavy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 A teraz poproszę o koncert na wyłączność :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Cavy napisał(a):A teraz poproszę o koncert na wyłączność :evil_lol: dowcipna. :eviltong: Quote
C&B Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Mój pies jest zaje.bisty, no :loveu::loveu: Wyszedł z nowych szelek, i mama stwierdziła, że się w takim razie nie nadają, więc nie musi chodzić w tych brzydkich niebieskich :loveu: Na razie ma tam jakieś starsze zastępcze szele, z których też niestety wychodzić potrafi, ale zajmuje jej to znacznie dłużej niż z tych, więc jakby co można zareagować, a muszę kupić jej jakieś guardy, może z takich nie wyjdzie :niewiem: No i kto był na zlocie zapewne widział moje kolano - dziś je sobie dzięki Pradzie doprawiłam, a już się tak ładnie goiło... :roll: Quote
C&B Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Pusiakowa napisał(a):A co zrobiłaś z kolanem? Na zlocie rzeczka porwała mi buty, więc musiałam zapylać po kamyczkach boso, no i z moimi zgrabnymi ruchami - wyglębałam się :loveu: A ostatnio Prada mi skoczyła na plecy, ot tak, dla zabawy, podparłam się na betonie tym kolanem i się trochę rozbabrało... :roll: Quote
Bewarka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 CeiBe ty kłamczuszko, mi mówiłaś że 1 buta ci porwało...a drugi nie był do noszenia xD Grr, nigdy więcej kamieni :cool3: Quote
C&B Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 No ok, porwało mi 1, ale drugiego też trochę, pewną część jego :diabloti: Quote
C&B Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Antybiotyk się sprawdził, myszki już nie kichają i nie gruchają ;) Dziś je przykładałam do ucha, żeby posłuchać czy nic tam nie rzęzi, i było wszystko ok ;) Piesy też zdrowe, wczoraj Prada dostała od moich rodziców obrożę za 9 zł - oczywiście dziś już rozwalona :evil_lol: Tanie akcesoria się u nas nie sprawdzają :diabloti: Czika zabieram w poniedziałek na spacer dogomaniacki (2 osoby, szał nie? :razz:) więc może telefonem jakieś zdjęcia pocykam. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 z tym kolanem brr, wyobraziłam sobie takie tarcie rozwalonym kolanem po nawierzchni :o na dogo spacerku tłum :lol: ale dobry taki niż żaden ;) więc naladuj baterie w telefonie co by Ci przypadkiem nie padł :grins: dborze, ze myszom lepiej, niech sie maluchy kurują :) Quote
C&B Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 przyjemne to to nie było... :evil_lol: Myślę, że fotki ci się spodobają, bo będzie sunia w typie pudelka mini ;) Biorę Czikę, bo zawsze wszędzie ze sobą targam Pradę, a drugi pies też musi mieć coś o życia :cool1: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Aparat gotowy? Baterie naładowane? No to miłego poniedziałkowego spacerku:) Pzdr. Quote
C&B Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Miało być wspólne zdjęcie dziewczyn, no ale jak widać - Pudi miała inne plany :lol: No i sama Pudi ;) Spacerek przyjemny, tylko Czikowa kondycja ostatnio w nie najlepszym stanie, dlatego praktycznie spacerek był siedzący, żeby Czika miała energię na powrót do domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts