C&B Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 U nas to tearz cieplusio więc z Cziką na spacerku przed chwilą byłam i aportowała trochę oczywiście kij do dopmu przytachała :) Quote
C&B Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Sweetaśna napisał(a):hejo:) ja sie żegnam na weekend:) Ps. sliczne fotki:) A gdzieś wyjeżdżasz jeśli można wiedzieć ?:razz: Quote
Kinia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cześć! U nas też fajna pogod nawet;) I dobrze;) Miłego dnia! Quote
C&B Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 U nas się teraz zachmurzyło... i trochę zimno:shake: Quote
Bewarka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Domka_Czika napisał(a):U nas to tearz cieplusio więc z Cziką na spacerku przed chwilą byłam i aportowała trochę oczywiście kij do dopmu przytachała :) To podobnie jak moja, z tym, że Nika nie aportowała tylko łapała i uciekała i to była piłka :) Widać, ten sam gatunek...:evil_lol: Quote
C&B Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Moja w pewnym sensie aportuje :) Nie zawsze chce się jej przynieść tylko się kładzie i gryzie :) Quote
crazydaisy Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 He he, skąda ja to znam :) z tym, że u nas aporty często wyglądają tak, że Vega przybiega, staje, a później ucieka ze zdobyczą :) Quote
LadyK Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='crazydaisy']He he, skąda ja to znam :) z tym, że u nas aporty często wyglądają tak, że Vega przybiega, staje, a później ucieka ze zdobyczą :) u mnie Neska robi tak samo :razz: --- Cześć Czikusiowe :hand: Quote
C&B Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Owczarkowa'] --- Cześć Czikusiowe :hand: Siemka:):multi: C.D. fotek przewiduje dziś lub jutro:roll: Quote
Bewarka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Moja w pewnym sensie aportuje :) Nie zawsze chce się jej przynieść tylko się kładzie i gryzie :)Moja też tak najczęściej robi ;) :D Quote
kaskaSz Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Witamy! Dzięki za odwiedzinki u nas :) Czika jest piękna. U mnie na osiedlu jest sporo pekińczyków i Foxi z większością się lubi :) Quote
C&B Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 kaskaSz napisał(a):Witamy! Dzięki za odwiedzinki u nas :) Czika jest piękna. U mnie na osiedlu jest sporo pekińczyków i Foxi z większością się lubi :) U ans też dużo pekińczyków nawet w bloku jeden jest nie licząc Cziki :) Quote
C&B Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dopiero zaczynam działąć w PS i narazie udało mi się zrobić to ( fotka dzsiejsza i mam dużo więcej z dziś ) Ładnie maluje ? Hehhe Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 crazydaisy napisał(a):He he, skąda ja to znam :) z tym, że u nas aporty często wyglądają tak, że Vega przybiega, staje, a później ucieka ze zdobyczą :) u mnie jest to samo :evil_lol: tylko zazwyczja jeszcze niedość że uceika i nie moge go złapać to jeszcze szuka zeby pobiec gdzieś d psa więc dlatego na placuu nas go nie puszczam :shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Domka_Czika']Dopiero zaczynam działąć w PS i narazie udało mi się zrobić to ( fotka dzsiejsza i mam dużo więcej z dziś ) http://images40.fotosik.pl/14/2aeb7b26dd90009amed.jpg Ładnie maluje ? Hehhe no pięknie malujesz :evil_lol::evil_lol: no to czekamy na foteczki Cziki :loveu: Quote
C&B Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Fotki chyba będą jutro jeśli nic mi nie wypadnie , a jak nie to pojutrze , ale jeszcze więcej narazie jakieś 140 przewiduje:razz:I nie kłamię:evil_lol: Quote
C&B Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Macie jedną fotkę na dobranoc :) Dzisiejsza popłudniowa , a jutro lub pojutrze będzie duzo więcej takich :) Quote
C&B Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Już prawie jutro ( mam nadzieję , ze mod nie wypomni mi , że post pod postem...:roll::oops: Quote
dadiii Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 juz jest jutro :p:p tak wiec ja czekam na fotki :p Quote
kaskaSz Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/eeaeb2d64c577d1a.html jaka mordeczka :loveu: Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 No to daje wam te fotki tylko pozmniejszam i na fotosik wrzuce , ok ? Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 To proszę :) Poranek według Cziki Na początku trzeba wstać... Później porobić słodkie miny Pochodzić po łóżku :) I wypatrzeć zabawkę ... I oczywście po nią skoczyć... C.D.N. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D. Ale pani jest taka dobroczynna , że podała mi pieska... Robić minę w stylu : A mówią , że to mi śmierdzi z pyska...:evil_lol: Niestety czasem piesek spada... Ale pies się nie martwi , bo nadciąga pomoc I znó można robić głupie miny do zabawki:lol: C.D.n. Quote
C&B Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 C.D.( ale ten fotosik szybki) Pieskowi znudził się pies i wolał poogladac krajobrazy pokoju Chyba mu się znudziło... To zeskoczył sobie z łożka I znó odwalal głupei miny Ale coś zobaczył... C.D.N. Quote
Recommended Posts