Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śmierdzioszek :loveu:

Właśnie zamówiłam kaganiec dla Prady - oczywiście fizjologiczny. Ludzie na wsi chyba stwierdzą, że nam na prawdę coś odbiło - psa w za dużym kagańcu prowadzać :diabloti:

Tak w ogóle to Prada się teraz mega zmienia. Widać, że jesteśmy już ci naj naj, sznury znów odeszly w zapomnienie, teraz bawi się z nami w zapasy, też jest fajnie :cool3: Sprawę ze sznurami popsułam ja - chyba za szybko zaczęłam wymagać, żeby sznury przynosiła mi, teraz żałuję, no ale może znów się ją kiedy uda nakręcić na zabawki (ostatnio fajnie zareagowała na piłkę, ale wszystko powolutku)

Posted

Jak było na obozie przetrwania? :cool3:
Pokaż potem zdjęcia psa w tym za dużym kagańcu. Wiesz co, żeby rozmiaru własnego psa nie znać, trzeba było iść do sąsiadów oni by Ci dobrali :evil_lol:

więcej myszek !:loveu:

Posted

Avaloth napisał(a):
Jak było na obozie przetrwania? :cool3:
Pokaż potem zdjęcia psa w tym za dużym kagańcu. Wiesz co, żeby rozmiaru własnego psa nie znać, trzeba było iść do sąsiadów oni by Ci dobrali :evil_lol:

więcej myszek !:loveu:

W ciągu trzech dni zrobiłam około 200 przysiadów i 70 pompek, tarzałam się w błocie pod drutem kolczastym, wspinałam się na ściankę, układałam wieżę ze skrzynek od piwa, strzelałam z wiatrówki i łuku i takie tam :cool3: wróciłam w piątek, a jeszcze mam zakwasy, z psami nie dam rady biegać :diabloti:

tak, bo kaganiec powinien być ścisły, zeby krwiożerce bestie nie otworzyły pyska, wtedy wzrasta zagrożenie! :razz:

Więcej myszek może będzie jutro ;)

_____
Tata się dowiedział, że zamierzam zabrać psa na zlot :evil_lol: Nie zgadza się, bo mi załatwił już tam transport, że niby z jego kolegą ciężarówką :roll: Ale ja tak nie chcę, ja jadę normalnym samochodem z psem :loveu: tylko tata tego jeszcze nie wie :diabloti:

Posted

Ta wieś mnie przeraża :mdleje: Mamy tam fajną polankę, więc poszłam dziś z Pradą i oczywiście dołączył sie do nas Majki. No i wszystko ok, psy sie bawią, chlapią w wodzie, a idą jakieś dwie kobiety, a z nimi pies, coś ONkowatego. Psa nie znam, to wołam psy, Prada zaraz przy mnie, Majki miał mnie w dupie. No i teraz najlepsze! Słyszę tekst "O, zaraz będą się gryźć" No to ja szybko pozbierałam aparat, smycze, smaki i biorę Pradę, jakimś cudem udało mi się zapiąć na linkę Majkiego, odchodzę, a ON do nas biegnie, psy zainteresowane. Całe szczęście pies był nie groźny, przywitał się z Pradą i Majkim, i se poszedł, ale na twarzach kobiet widziałam rozczarowanie, że jednak bitwy nie było :hmmmm:

Pogoda nie zachęcała do długiego spaceru..

Posted

też mi sie te tło podoba :D

____
Psu kaganiec się nie spodobał, zresztą jest troche za duży, po zlocie sprzedaję :P Zdjęć w kagańcu nie mam, bo na razie trzeba psa stopniowo do niego przyzwyczaić :razz:

Czika jakaś taka fajniejsza ostatnio się zrobiła - jakby bardziej kumata, ale ciekawe na jak długo :loveu:
A Prada ma nową schizę - trzeba ujadać na rowery - więc muszę sobie kupić nowy rower (nigdy nie mam do tego motywacji, jak i pieniędzy) i psa unormować ;)

Posted

Pradę ;) Czika się nie nadaje :diabloti: Ale na razie jeszcze nic nie wiem, bo z transportem nieciekawie się zapowiada :roll:

Posted

Próbki RC rozdają w ogrodniczym :diabloti: W jednym zestawie po 5 sztuk :evil_lol: Tata, oszczędny człowiek wysyła każdego członka rodziny, co by dla psów wziął :evil_lol: Więc zaraz i ja wyruszam na misję :cool1:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Też bym biegała po te próbki :D:D
O, w końcu jakieś normalne zdjęcia :diabloti: :loveu:

A wcześniejsze to niby nienormalne? xd:diabloti:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Łapiesz mnie za słówka :diabloti:

nie no wiem, że poprzednie foty nie powalały :evil_lol: A dziś na spacerze nie musiałam sama pilnować psa, to od razu się zdjęcia lepiej robiło :diabloti:

Budynkowe, pies liczący na żarcie:

Taka sucha po spacerku jestem :loveu: deszcz padał wcześniej, al pies oczywiście szalał po zbożu i kałużach ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie mogę nadziwić się, jakie sliczne umaszczenie ma Pradunia:)

Pzdr.

Dziękuję w imieniu Prady :) Umaszczenie to ma śliczne :loveu:
Izabela124. napisał(a):
I jak z piknikiem, będziesz?

Będę, będę ;) Z Pradą i na pewno dłużej niż w tamtym roku ;)