Pusiakowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1550146.jpg :loveu: Quote
C&B Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Proszę, prosze, jaka grzeczna:) A co tak słabo z WOS i z historią...? Pięknie! Bardzo dobra decyzja co do sterylki Prady:) Tak czy siak - uważajcie z jedzeniem u Prady PO sterylce:) pzdr. A no czasem jej się udaje być grzeczną :D Tak słabo, bo z historii nie jestem najlepsza, i dużo pytań było o to, co mamy dopiero teraz. Uważamy, uważamy ;) przepraszam za jakość, ale aparatu mi się nie chce ciągać na spacery, więc zostaje komórka :D Quote
Avaloth Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja Wam w ogóle strasznie współczuję tego testu gimnazjalnego, ja miałam normalny, częśc humanistyczna na 40, częśc mat-przyr na 40 i koniec. To że dorzucili język ok, rozumiem, ale to rozwalanie na części jest chore. Kurde, kto po gimnazjum umie historię czy WOS, no kto. Dosłownie kilka osób, które potem idą na humany. Ja na swoim humanistycznym miałam bodajże 2 pytania z historii, w tym jedno jakieś co się dało z tekstu wywnioskować, a drugie miała źle xd Na hist-WOS bym miała z 5 góra xdd Tendencję do tycia mają po prostu psy właścicieli którzy nie potrafią odmawiać słodkim oczętom xD Quote
C&B Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Avaloth napisał(a):Ja Wam w ogóle strasznie współczuję tego testu gimnazjalnego, ja miałam normalny, częśc humanistyczna na 40, częśc mat-przyr na 40 i koniec. To że dorzucili język ok, rozumiem, ale to rozwalanie na części jest chore. Kurde, kto po gimnazjum umie historię czy WOS, no kto. Dosłownie kilka osób, które potem idą na humany. Ja na swoim humanistycznym miałam bodajże 2 pytania z historii, w tym jedno jakieś co się dało z tekstu wywnioskować, a drugie miała źle xd Na hist-WOS bym miała z 5 góra xdd Tendencję do tycia mają po prostu psy właścicieli którzy nie potrafią odmawiać słodkim oczętom xD no niestety, ale nasz rocznik i nowsze mają przerypane... :diabloti: Musimy jeszcze jakieś projekty edukacyjne wykonać, moja grupa już coś ruszyła, mamy jakże zacny temat "Jak wydawać dobrą gazetkę?" :evil_lol: i se jeździmy po redakcjach i pytamy, a czas to jednak zajmuje :razz: Tak, tylko właśnie u mnie nie wszyscy potrafią odmawiać :mad: A pies teraz żebra jak głupi, bo nieprzyzwyczajona jeszcze do mniejszych porcji, wczoraj mało grilla nie wywaliła :mad: Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Avaloth']Ja Wam w ogóle strasznie współczuję tego testu gimnazjalnego, ja miałam normalny, częśc humanistyczna na 40, częśc mat-przyr na 40 i koniec. To że dorzucili język ok, rozumiem, ale to rozwalanie na części jest chore. Kurde, kto po gimnazjum umie historię czy WOS, no kto. Dosłownie kilka osób, które potem idą na humany. Ja na swoim humanistycznym miałam bodajże 2 pytania z historii, w tym jedno jakieś co się dało z tekstu wywnioskować, a drugie miała źle xd Na hist-WOS bym miała z 5 góra xdd Tendencję do tycia mają po prostu psy właścicieli którzy nie potrafią odmawiać słodkim oczętom xD To swoją drogą, ale po sterylce jest inna przemiana materii, no i hormony trochę inaczej pracują... Pzdr. Quote
C&B Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Tytuł zostanie zmieniony kiedy indziej - na razie mi się nie chce na wątku od tego pisać :D Mamcia, ten kapeć sam do mnie przyszedł... :roll: Naprawdę! :roll: Quote
Izabela124. Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Asiaczek napisał(a):I co? Uwierzyć czy nie... Pzdr. Te oczka przecież kłamać nie umieją ha ha ha Quote
C&B Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 oj umieją, umieją :D A ja właśnie wróciłam z Dni Zambrowa. Już drugi raz w życiu byłam na koncercie Kombii. Było w miarę, niestety potem spotkałam dawnego znajomego, to wróciłam wcześniej, niż miałam zamiar :lol: Już w piątek zdejmowanie szwów Pradzie :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 C&B napisał(a):oj umieją, umieją :D A ja właśnie wróciłam z Dni Zambrowa. Już drugi raz w życiu byłam na koncercie Kombii. Było w miarę, niestety potem spotkałam dawnego znajomego, to wróciłam wcześniej, niż miałam zamiar :lol: Już w piątek zdejmowanie szwów Pradzie :loveu: A co to, znajomy taki mily czy taki niemiły, że wróciłaś wczesniej? Do zdjecia szwów jeszcze trochę czasu... Pzdr. Quote
C&B Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Asiaczek napisał(a):A co to, znajomy taki mily czy taki niemiły, że wróciłaś wczesniej? Do zdjecia szwów jeszcze trochę czasu... Pzdr. powiedzmy, że zawsze był miły, czasem aż za bardzo dlatego wolałam iść, jak zaczął podejrzanie iść w moim kierunku ;) szybko minie :D Quote
Avaloth Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jaka Czikunia :loveu: nie bij jej ! Asiaczek napisał(a):To swoją drogą, ale po sterylce jest inna przemiana materii, no i hormony trochę inaczej pracują... Pzdr. No tak, dlatego psom po sterylce się daje mniej karmy, albo karmy nisko-energetyczne, dużo firm ma już specjalna posterylkowe karmy ;) Quote
Illusion Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Avaloth napisał(a): No tak, dlatego psom po sterylce się daje mniej karmy, albo karmy nisko-energetyczne, dużo firm ma już specjalna posterylkowe karmy ;) Moja suka po sterylce cały czas je normalną karmę i na zbyt dużą ilość ciałka nie narzeka, wręcz przeciwnie, ma bardzo ładną sylwetkę :). Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='C&B']powiedzmy, że zawsze był miły, czasem aż za bardzo dlatego wolałam iść, jak zaczął podejrzanie iść w moim kierunku ;) Hahahaha... Jakie ciekawe ujęcie... http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1550777.jpg Pzdr. Quote
C&B Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='Illusion']Moja suka po sterylce cały czas je normalną karmę i na zbyt dużą ilość ciałka nie narzeka, wręcz przeciwnie, ma bardzo ładną sylwetkę :). Prada powoli przyzwyczaja się do troszkę mniejszych porcji, a jak będzie z sylwetką - zobaczymy :P [quote name='Asiaczek']Hahahaha... Jakie ciekawe ujęcie... http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1550777.jpg Pzdr. Dziękuję ;) ____________ Od dłuższego czasu Prada miała totalną olewkę na zabawki - najwyżej co weźmie w pysio i zaraz zostawi, lepiej przecież tropić. Ja już straciłam nadzieję, ze ją jeszcze zabawki kręcić będą, a dziś siedzę sobie, a pies mi przynosi sznur. Długo długo się nim bawiłyśmy, aż padłam :diabloti: A jutro zdejmowanie szwów :loveu: Quote
Illusion Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 C&B napisał(a): Od dłuższego czasu Prada miała totalną olewkę na zabawki - najwyżej co weźmie w pysio i zaraz zostawi, lepiej przecież tropić. Ja już straciłam nadzieję, ze ją jeszcze zabawki kręcić będą, a dziś siedzę sobie, a pies mi przynosi sznur. Długo długo się nim bawiłyśmy, aż padłam :diabloti: A jutro zdejmowanie szwów :loveu: To super! Wiem co to znaczy mieć "niezabawkowego" psa ;). Jeśli chcesz to jej wzmacniać to ja bym przerywała zabawę w najfajniejszym momencie, właśnie po to, żeby to pies prosił Cię o kolejny raz, a nie Ty jego :). Prada mieszka już z Wami? Quote
C&B Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Illusion napisał(a):To super! Wiem co to znaczy mieć "niezabawkowego" psa ;). Jeśli chcesz to jej wzmacniać to ja bym przerywała zabawę w najfajniejszym momencie, właśnie po to, żeby to pies prosił Cię o kolejny raz, a nie Ty jego :). Prada mieszka już z Wami? Dzięki za radę, skorzystam ;) Nie. Ale teraz rodzice bywają tam prawie cały swój wolny czas, bo budowa się zaczęła, więc na brak towarzystwa Prada nie narzeka ;) Ja też jestem tam codziennie, tylko nie tyle czasu co moi rodzice - teraz jest jeszcze czas popraw na lepszą ocenę ;P w wakacje planuję ją jeszcze zabrać na piknik agility (może za rok, dwa pomyślimy o uczestnictwie, przeszkody powinny być niedługo zrobione) i na zlot psiarski, niech pies ma rozrywki ;) Quote
C&B Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 https://picasaweb.google.com/104730208709812684375/Piesy?authkey=Gv1sRgCKSf3rCA1q3DSw&feat=directlink Dzisiejszy grill ;) Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ostatnie zdjęcie fajne :) Obejrzałabym fotki myszowatych :D Quote
C&B Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Izabela124. napisał(a):Ostatnie zdjęcie fajne :) Obejrzałabym fotki myszowatych :D dzięki :) Myszowatych fot na razie nie mam, przymierzam się do ich zrobienia, ale jakoś się ostatecznie przybrać nie mogę :evil_lol: Prada dzis pomyliła mój paznokieć ze sznurem i tak o to mam 1/4 fioletowego paznokcia :roll: Quote
Izabela124. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A wredota z Pardy :P To ja czekam na myszowate :) Quote
C&B Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Izabela124.']A wredota z Pardy :P To ja czekam na myszowate :) raczej śleopta :evil_lol: Tu jest myszowy album na Picasie, nie wszystkie zdjęcia wstawiałam stąd więc proszę : https://picasaweb.google.com/104730208709812684375/Myszy?authkey=Gv1sRgCIv38dmfi5fqlwE&feat=directlink Quote
Recommended Posts