Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avaloth']
ale to miał byc klub właścicieli psów matołów, no xd[/QUOTE]

To ja też się dołączę do tego klubu:D :diabloti:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Piszcie sobie co chcecie, a ja Pradunię i tak koffam:)

Pzdr..
Ja też ją kocham, ale czasem trzeba trochę ponarzekać ;)
[quote name='Avaloth']Myślę że w takim razie mi się należy honorowe miejsce w tym klubie :D:D
A co, tarzasz się w gówienkach? :loveu:
[quote name='Bewarka']Też uważam, że jesteś najbardziej problemowa :diabloti: :loveu:
:diabloti:
[quote name='Avaloth']kocham Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

ale to miał byc klub właścicieli psów matołów, no xd
zmiana : Klub właścicieli psów matołów, a także tych psów :diabloti:
[quote name='Sweet']To ja też się dołączę do tego klubu:D :diabloti:
Ok :evil_lol:

Posted

tak! tak! :diabloti: I w końcu będę miała na jak to mówi Iś 'niejednolite firmowe szelki' dla psa :diabloti:

A ja znów mam zdjęcia, ale ostatnio często je daje, więc moze poczekam :cool3:

Posted

To w takim razie mój pies powinien na honorowym miejscu zasiąść, zrzeknę sie dla niego miejsca :D

I w końcu będę miała na jak to mówi Iś 'niejednolite firmowe szelki' dla psa :diabloti:

:diabloti::diabloti:

dawajże te zdjecia xd

Posted

haha ja Bewarkę polecam, dobrze się sprawdza xd
ale do klubu się zapisałam przed wprowadzeniem opłat wiec ja nic nie mam zamiaru wpłacic :D

Domc, bo będziesz na wycieraczce spac jak zdjec wstawiac nie będziesz :diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):
haha ja Bewarkę polecam, dobrze się sprawdza xd
ale do klubu się zapisałam przed wprowadzeniem opłat wiec ja nic nie mam zamiaru wpłacic :D

Domc, bo będziesz na wycieraczce spac jak zdjec wstawiac nie będziesz :diabloti:

:loveu: tak se, no ale niech będzie...;)
Ok, ty będziesz jak król Julian :D

Yhy, stara śpiewka...:cool1:

Posted

[quote name='C&B']Czy wy mnie szantażujecie? :cool1::diabloti:
Ani troszeczkę :evil_lol: (ale dawaj te zdjęcia bo pożałujesz:cool1:)

Yhy, stara śpiewka...:cool1:

już nie pamiętam ilu osobom groziłam :evil_lol: więc wszyscy będziecie spac na wycieraczkach :diabloti:

Posted

Mój pies zajmuję honorowe miejsce w naszym klubie, na prawdę! :diabloti: Dziś była próba wytarzania się w czymś nieżywym, chyba kocie... Oczywiście na wołanie była głucha, na smaki też, więc musiałam po nią iść, i ją od tej padliny odciagać :shake: Ble... Ale kara była :diabloti: Kąpiel :loveu: Tak w ogóle mamy 'rzeczkę' na wsi :loveu: Pies się tapla w niej, ale jest tak glęboka, że woda sięga psu do połowy lap :diabloti:

Jesteście takie groźne, że aż Prada padła ze śmiechu:

Posted

Ostatnio koleżanka dla żartów mnie popchnęła, to Prada na nią burknęła, więc jak mi z pałą gdzieś wyskoczysz (:diabloti:) to ty możesz pożałować :diabloti:

Ćwiczenia przed-zlotowe "Jestem w budynku, wcale nie fisiuję!" :loveu:

Jak pokonywać wysoką trawę?

udawaj żyrafęl, będzie ok! :evil_lol:

Starczy, idę rozpaczam po mej zapiekance, która wyladowała na podłodze :placz:

Posted

Zaufałam suce, i puściłam ją znów bez smyczy - nawet nawet się pilnowała, jak odchodziła gdzieś dalej to zerkała czy ja jestem, ale naszą sielankę popsuł zając... Wysoczył jej z pod łap i siup przez całe pole, w stronę ulicy... Całe szczęście potem musiał wskoczyć w jakiś rów, więc do dość ruchliwej ulicy nie dobiegła... No i patrzę, a ona grzecznie patataja do mnie :-o ale jakieś 10-15 m przede mną zaczęła iść w drugą stronę, zawołałam ją - nic. To i ja się od niej odwróciłam tyłem i poszłam, oczywiście suk zaraz przy mnie :loveu::loveu: wiec nie jest tak źle :diabloti: Dodajmy, że momentami niewiele brakowało, aby Prada zająca dorwała :roll:

pies kanapowy się z niej robi :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):

Starczy, idę rozpaczam po mej zapiekance, która wyladowała na podłodze :placz:

W spotkaniu z zającem najwięksi twardziele wymiękają, nie dziw, że go goniła :D oby tak dalej, to za niedługo będziesz mieć aniołka ^

Posted

Wiem, dlatego nie jestem na nią nawet zła ;) Cieszę się, że jak tylko zając zniknął z pola widzenia, ona zrezygnowała. Choć jakby mi radości w ząbkach go przyniosła, to nie wiem czy bym była taka spokojna :mad: A do aniołka jej jeszcze daleko, ale pracujemy nad tym. Na spacerach już nie gna przed siebie i przed swoim wzorem do naśladowania(:roll:) Majkim, tylko skupia się na mnie ...czasami :diabloti:

Posted

Lepiej czasami niż wcale :D
Ja w rankingu atrakcyjności z zającem nie mam żadnych szans xD Tyle że Krówiasty leci, przeleci kilkadziesiąt metrów i odpuszcza, za wolny jest, a potem wraca. Jak miał koło 1,5roku to był wytrwalszy, raz prawie zająca złapał, ale dobiegli do rowu, zając przeskoczył górą, a Chester stoczył się w dół :diabloti: A ostatnio mnie zadziwił, w zasięgu wzroku, kilkadziesiat metrów przed nami wyszło sobie z zarośli stado sarenek. A Chester usiadł i czeka oO Więc podeszła, pochwaliłam pieska i poszliśmy w drugą stronę xd

Ona ma niesamowite umaszczenie, najlepiej widać jak jest cała sylwetka:loveu:

Posted

Ja się cieszę, że to był zając, a nie jakieś mniej zwinne zwierzę. Bo on sobie poradził, myszki i kret niestety nie :roll:

Posted

Mój jest za wysoki, nie widzi tak nisko :D Ostatnio spotkaliśmy jeża, tylko popatrzył i polazł dalej, z żabami to samo. Chester raczej goni dlatego, że coś ucieka, jakby zając stanął to przypuszczam że Chesterowy też by stanął i nie wiedział co zrobić, on ma tak w zwyczaju :diabloti: a że kret raczej by nie uciekał, myszka by szybko zniknęła a trawie, także u mnie na szczęście takie zwierzaki mają spokój.

Posted

To masz fajnie :D u mnie tylko jak kot się zatrzyma, to Pradę przestaje kręcić, reszta jest do konca fajna :diabloti:

Posted

O.

chciałam na tym skończyc moją wypowiedź, ale dogo mi każe napisac 10 znaków więc mu ulegnę i napiszę. ale w wyrazie buntu napisze więcej niż 10 ! o !

Posted

Cóż za twórcza wypowiedź! :diabloti::loveu:

___
Niedawo mama wróciła z wywiadówki :evil_lol: były wyniki próbnych! Z historią+WOS zaszalałam - 9/40 :diabloti: ma się ten talent, nie ma co :cool3: dodajmy, że z WOSu były tylko 3 pytania, na nich raczej się nie wyłożyłam, za to historii tyle, że jak to zobaczyłam, to zaczęłam wszystko strzelać :loveu: Za to rosyjski 44,5/50, matma 32/40, polski 28/40, pzyrodnicze 23/40 :loveu: jestem z siebie szalenie dumna, szczególnie z matmy, której zazwyczaj nie czaję! :evil_lol:

Ok, skończyłam pisać o sobie :diabloti: Teraz bardziej ciekawa część:
Prada się robi szczupła - to fajnie :diabloti: I dziś była taka dość grzeczna - normalnie jakby wiedziała co na wakacje jej szykuję, jak się w zachowaniu poprawi :cool1: widać też, ze brakuje jej kumpli do zabaw - jedynie Majki od czasu do czasu da się trochę powywalać, popodgryzać i takie tam :roll:
A Czika żyje, i ma się dobrze :diabloti:

Guest papillonek
Posted

Witam ,wpadamy z rewizją :evil_lol:
Fajna ta twoja Prada :loveu:
Daleko od Łomży mieszkacie?
Pozdrawiam i zapraszam do siebie:eviltong: