Sweet Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Avaloth'] ale to miał byc klub właścicieli psów matołów, no xd[/QUOTE] To ja też się dołączę do tego klubu:D :diabloti: Quote
C&B Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Asiaczek']Piszcie sobie co chcecie, a ja Pradunię i tak koffam:) Pzdr.. Ja też ją kocham, ale czasem trzeba trochę ponarzekać ;) [quote name='Avaloth']Myślę że w takim razie mi się należy honorowe miejsce w tym klubie :D:D A co, tarzasz się w gówienkach? :loveu: [quote name='Bewarka']Też uważam, że jesteś najbardziej problemowa :diabloti: :loveu: :diabloti: [quote name='Avaloth']kocham Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: ale to miał byc klub właścicieli psów matołów, no xd zmiana : Klub właścicieli psów matołów, a także tych psów :diabloti: [quote name='Sweet']To ja też się dołączę do tego klubu:D :diabloti: Ok :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Może od teraz zaczniemy brać 5zł za wstęp do klubu? Uzbiera się tego troche. :evil_lol: Quote
C&B Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 tak! tak! :diabloti: I w końcu będę miała na jak to mówi Iś 'niejednolite firmowe szelki' dla psa :diabloti: A ja znów mam zdjęcia, ale ostatnio często je daje, więc moze poczekam :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Oj, nie patrz na innych, tylko dawaj foteczki:) Pzdr. Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To w takim razie mój pies powinien na honorowym miejscu zasiąść, zrzeknę sie dla niego miejsca :D I w końcu będę miała na jak to mówi Iś 'niejednolite firmowe szelki' dla psa :diabloti: :diabloti::diabloti: dawajże te zdjecia xd Quote
Bewarka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To jak już mowa o finansach zgłaszam się na skarbnika...:D Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 haha ja Bewarkę polecam, dobrze się sprawdza xd ale do klubu się zapisałam przed wprowadzeniem opłat wiec ja nic nie mam zamiaru wpłacic :D Domc, bo będziesz na wycieraczce spac jak zdjec wstawiac nie będziesz :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Avaloth napisał(a):haha ja Bewarkę polecam, dobrze się sprawdza xd ale do klubu się zapisałam przed wprowadzeniem opłat wiec ja nic nie mam zamiaru wpłacic :D Domc, bo będziesz na wycieraczce spac jak zdjec wstawiac nie będziesz :diabloti: :loveu: tak se, no ale niech będzie...;) Ok, ty będziesz jak król Julian :D Yhy, stara śpiewka...:cool1: Quote
C&B Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Czy wy mnie szantażujecie? :cool1::diabloti: Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='C&B']Czy wy mnie szantażujecie? :cool1::diabloti: Ani troszeczkę :evil_lol: (ale dawaj te zdjęcia bo pożałujesz:cool1:) Yhy, stara śpiewka...:cool1: już nie pamiętam ilu osobom groziłam :evil_lol: więc wszyscy będziecie spac na wycieraczkach :diabloti: Quote
C&B Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Mój pies zajmuję honorowe miejsce w naszym klubie, na prawdę! :diabloti: Dziś była próba wytarzania się w czymś nieżywym, chyba kocie... Oczywiście na wołanie była głucha, na smaki też, więc musiałam po nią iść, i ją od tej padliny odciagać :shake: Ble... Ale kara była :diabloti: Kąpiel :loveu: Tak w ogóle mamy 'rzeczkę' na wsi :loveu: Pies się tapla w niej, ale jest tak glęboka, że woda sięga psu do połowy lap :diabloti: Jesteście takie groźne, że aż Prada padła ze śmiechu: :diabloti: Quote
C&B Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ostatnio koleżanka dla żartów mnie popchnęła, to Prada na nią burknęła, więc jak mi z pałą gdzieś wyskoczysz (:diabloti:) to ty możesz pożałować :diabloti: Ćwiczenia przed-zlotowe "Jestem w budynku, wcale nie fisiuję!" :loveu: Jak pokonywać wysoką trawę? udawaj żyrafęl, będzie ok! :evil_lol: Starczy, idę rozpaczam po mej zapiekance, która wyladowała na podłodze :placz: Quote
C&B Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Zaufałam suce, i puściłam ją znów bez smyczy - nawet nawet się pilnowała, jak odchodziła gdzieś dalej to zerkała czy ja jestem, ale naszą sielankę popsuł zając... Wysoczył jej z pod łap i siup przez całe pole, w stronę ulicy... Całe szczęście potem musiał wskoczyć w jakiś rów, więc do dość ruchliwej ulicy nie dobiegła... No i patrzę, a ona grzecznie patataja do mnie :-o ale jakieś 10-15 m przede mną zaczęła iść w drugą stronę, zawołałam ją - nic. To i ja się od niej odwróciłam tyłem i poszłam, oczywiście suk zaraz przy mnie :loveu::loveu: wiec nie jest tak źle :diabloti: Dodajmy, że momentami niewiele brakowało, aby Prada zająca dorwała :roll: pies kanapowy się z niej robi :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 C&B napisał(a): Starczy, idę rozpaczam po mej zapiekance, która wyladowała na podłodze :placz: :diabloti: W spotkaniu z zającem najwięksi twardziele wymiękają, nie dziw, że go goniła :D oby tak dalej, to za niedługo będziesz mieć aniołka ^ Quote
C&B Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Wiem, dlatego nie jestem na nią nawet zła ;) Cieszę się, że jak tylko zając zniknął z pola widzenia, ona zrezygnowała. Choć jakby mi radości w ząbkach go przyniosła, to nie wiem czy bym była taka spokojna :mad: A do aniołka jej jeszcze daleko, ale pracujemy nad tym. Na spacerach już nie gna przed siebie i przed swoim wzorem do naśladowania(:roll:) Majkim, tylko skupia się na mnie ...czasami :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Lepiej czasami niż wcale :D Ja w rankingu atrakcyjności z zającem nie mam żadnych szans xD Tyle że Krówiasty leci, przeleci kilkadziesiąt metrów i odpuszcza, za wolny jest, a potem wraca. Jak miał koło 1,5roku to był wytrwalszy, raz prawie zająca złapał, ale dobiegli do rowu, zając przeskoczył górą, a Chester stoczył się w dół :diabloti: A ostatnio mnie zadziwił, w zasięgu wzroku, kilkadziesiat metrów przed nami wyszło sobie z zarośli stado sarenek. A Chester usiadł i czeka oO Więc podeszła, pochwaliłam pieska i poszliśmy w drugą stronę xd Ona ma niesamowite umaszczenie, najlepiej widać jak jest cała sylwetka:loveu: Quote
C&B Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Ja się cieszę, że to był zając, a nie jakieś mniej zwinne zwierzę. Bo on sobie poradził, myszki i kret niestety nie :roll: Quote
Avaloth Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Mój jest za wysoki, nie widzi tak nisko :D Ostatnio spotkaliśmy jeża, tylko popatrzył i polazł dalej, z żabami to samo. Chester raczej goni dlatego, że coś ucieka, jakby zając stanął to przypuszczam że Chesterowy też by stanął i nie wiedział co zrobić, on ma tak w zwyczaju :diabloti: a że kret raczej by nie uciekał, myszka by szybko zniknęła a trawie, także u mnie na szczęście takie zwierzaki mają spokój. Quote
C&B Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 To masz fajnie :D u mnie tylko jak kot się zatrzyma, to Pradę przestaje kręcić, reszta jest do konca fajna :diabloti: Quote
C&B Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 A więc już ustalone - w piątek sterylizacja Prady. Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 O. chciałam na tym skończyc moją wypowiedź, ale dogo mi każe napisac 10 znaków więc mu ulegnę i napiszę. ale w wyrazie buntu napisze więcej niż 10 ! o ! Quote
C&B Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Cóż za twórcza wypowiedź! :diabloti::loveu: ___ Niedawo mama wróciła z wywiadówki :evil_lol: były wyniki próbnych! Z historią+WOS zaszalałam - 9/40 :diabloti: ma się ten talent, nie ma co :cool3: dodajmy, że z WOSu były tylko 3 pytania, na nich raczej się nie wyłożyłam, za to historii tyle, że jak to zobaczyłam, to zaczęłam wszystko strzelać :loveu: Za to rosyjski 44,5/50, matma 32/40, polski 28/40, pzyrodnicze 23/40 :loveu: jestem z siebie szalenie dumna, szczególnie z matmy, której zazwyczaj nie czaję! :evil_lol: Ok, skończyłam pisać o sobie :diabloti: Teraz bardziej ciekawa część: Prada się robi szczupła - to fajnie :diabloti: I dziś była taka dość grzeczna - normalnie jakby wiedziała co na wakacje jej szykuję, jak się w zachowaniu poprawi :cool1: widać też, ze brakuje jej kumpli do zabaw - jedynie Majki od czasu do czasu da się trochę powywalać, popodgryzać i takie tam :roll: A Czika żyje, i ma się dobrze :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Witam ,wpadamy z rewizją :evil_lol: Fajna ta twoja Prada :loveu: Daleko od Łomży mieszkacie? Pozdrawiam i zapraszam do siebie:eviltong: Quote
Recommended Posts