Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='C&B']
Mama powiedziała, ze mi jej nie da na zlot, bo ją ktoś uszkodzi :evil_lol: A jak jeszcze masz ją zdołować psychicznie to na prawdę chyba jej nie biorę :diabloti: Ewentualnie uda mi się ogarnąć Pradę :cool3: w co wątpię :loveu: Albo będę w nocy z psem wychodzić na spacery, co by nie panikował :lol: Zobaczę jeszcze

A teraz! Speszjal for Iś (ah, ten paint!)
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/czikoprad.jpg[/IMG]
:ylsuper::ylsuper:[/QUOTE]
Oj no czemu ! Mniejsze psy jeżdżą i żyją, weeź ją:razz: a jak nie ją to Pradę xd

haha dziękuję, śliczne :loveu::D:D ale czekaj, bo to miał być ojciec, a wygląda jak dziecko Cziki i Prady.. :diabloti: ojciec powienien wyglądac chyba trochę inaczej, tak żeby w połączeniu z Pradą dac Czike :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth']Oj no czemu ! Mniejsze psy jeżdżą i żyją, weeź ją:razz: a jak nie ją to Pradę xd

haha dziękuję, śliczne :loveu::D:D ale czekaj, bo to miał być ojciec, a wygląda jak dziecko Cziki i Prady.. :diabloti: ojciec powienien wyglądac chyba trochę inaczej, tak żeby w połączeniu z Pradą dac Czike :evil_lol:[/QUOTE]
Ja bym ją chętnie wzięła, ale Czika to bardziej pies mojej mamy, jeżeli chodzi o przywiązania itp. i ona ma tu więcej do gadania :eviltong: Prada jest za to bardziej moja, ale jeszcze nie ogarnięta :evil_lol: Ale do zlotu jeszcze trochę czasu jest :D

Wiem, też nad tym myślałam! No trudno, powiedzmy, że Czik to ojciec, a tamto i dziecko jej i Prady :diabloti: Śliczniusie, prawda? :loveu: Te kształty :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeeeeeeee, jaki piękny portret:)
http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/2kwietnia11/DSC_2699.jpg

Hahaha, smakowite, ruszające się "czekoladki";)
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Myszy.jpg

Pzdr.
;)
[quote name='Pusiakowa']Jakbym dostała takie czekoladki to bym się zapiszczała na śmierć :diabloti:
Takie są najfajniejsze :loveu:

A ja się muszę pochwalić dokonaniem mojego psa - pierwszy spacer od kilku miesięcy, gdzie pies nie próbował wyrwać mi ręki :loveu: jaki on był przyjemny - Prada skupiona na mnie i w ogóle taka inna :loveu: Zobaczymy jak długo :diabloti: Ale o ile tak dobrze będzie szło to chyba ją na zlot wezmę, tylko musimy jeszcze popracować nad przebywaniem w obcych budynkach ;)

Posted

[quote name='Avaloth']chce takie czekoladki na urodziny :loveu::evil_lol:
szczególnie takie ciemne xdd

gratuluję :multi:
Wysłać pocztą, czy przywieść na zlot? :cool1:

PB ma focha i nie mogę wgrać zdjęć -.- to w linkach z żaby:

http://img707.imageshack.us/img707/8416/p1540756.jpg
ciemna czekoladka :loveu:

http://img709.imageshack.us/img709/2273/p1540802.jpg
czyż ona nie jest świetnym psem frisbującym? :diabloti:

Posted

Jak mój pies się o mnie troszczy :loveu: Dba, żeby moje gardło zawsze miało ćwiczenia w postaci darcia się :diabloti: Dziś sobie jednym zwinnym ruchem zdjęła obrożę, i ze swoim ukochanym Majkim w długą dała... Dodajmy, że ściślej nie mogłam obroży założyć, bo było by już za ścisło, dlatego z obroży rezygnujemy, z szeli jeszcze nie potrafi wychodzić :evil_lol: Na początku ją grzecznie wołałam jak zawsze, oczywście głucha, no to ja głupia za nią lece, spanikowałam już, bo szła w kierunku ulicy... No i tak doszliśmy daleko daleko w las, aż w pewnym momencie przypomniało jej się, że jak ktoś woła, to trzeba przyjść, i z zacieszem na mordzie przyszła... :shake: Wykończy mnie ten pies któregoś dnia. Biegała dziś przed ucieczką bez smyczy, i była bardzo grzeczna, ale potem musiała spierdzielić :roll:

Posted

Właśnie, WYGLĄDA :diabloti: Dlatego wiele osób się dziwi, jak ja opowiadam takie historię :evil_lol:

E tam, jak tyle psów się na nią rzuci to długo się nie pobawią, nie wolisz pocztą, tylko dla swojego? :diabloti: Jak zabiorę Prade to ona chętnie pieskom myszki z pod ziemi powykopuje :mad: Kilka już ma na koncie :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Właśnie, WYGLĄDA :diabloti: Dlatego wiele osób się dziwi, jak ja opowiadam takie historię :evil_lol:

E tam, jak tyle psów się na nią rzuci to długo się nie pobawią, nie wolisz pocztą, tylko dla swojego? :diabloti: Jak zabiorę Prade to ona chętnie pieskom myszki z pod ziemi powykopuje :mad: Kilka już ma na koncie :diabloti:[/QUOTE]
haha :D bywa no xd

Matko, Ty sadystko xD
to ja poproszę o przesyłkę jednak, a w zamian mogę Ci wysłac psa.. tylko za pocztę bym dużo zapłaciła, to zaraz wymyślę jakąs inną formę.. może go wrzucę do worka i Wisłą ? płynie gdzieś Wisła koło Ciebie ? to se wyłowisz :diabloti:

Posted

[quote name='Bewarka']Oo to widzę, że nie tylko ja mam milusiego pieska :diabloti: z tym, że moja nie ucieka, ale zna inne, fajne zabawy ^^

http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Myszy.jpg
Hehe świetnie to wygląda, jakbyś jeszcze nie ucięła pudełka to by było lepiej wg mnie :D

ach, nie jestem jedyna :loveu:

za to się nauczyła ładnie chodzić na smyczy, już 3 dni nie ciąga - to podejrzane :razz:

Picassa ucieła jak robiła kolarz :diabloti:

Iś - nie płynie xd za to płynie Jabłonka! XD

po kij ona się tu szczerzyła? zęby przejarane -.-

Posted

[quote name='Avaloth']Myślę że w takim razie mi się należy honorowe miejsce w tym klubie :D:D[/QUOTE]
Też uważam, że jesteś najbardziej problemowa :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='Bewarka']Też uważam, że jesteś najbardziej problemowa :diabloti: :loveu:[/QUOTE]
kocham Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

ale to miał byc klub właścicieli psów matołów, no xd