Asiaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Masaże sa superowe!!!! Uwielbiam poten stan PO masażu. Tak lekko się człowiek czuje (oczywiście, nie po pierwszych zajęciach), nic nie boli, eh.... Pzdr. Quote
C&B Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Ja miałam nawet głowę masowaną, po wydawała mi się taka pusta :diabloti: A u nas na wiosce dzieje się... Wczoraj wyburzali starą bramę (mieli to zrobić rano, ale psa się wystraszyli majstrzy, to sobie poszli do sklepu po piwko, i tak im trochę zeszło :mad:) ale ważne, że już tej obrzydliwej starej bramy nie ma, dziś zamontowano już nową ;) Ja powinnam od poniedziałku do jutra chodzić na rekolekcje ze szkołą, ale przeziębiona byłam, więc sobie wolny cały tydzień robię :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ale super portretos Cziki! A ta mysia fajne ma ubrawienie. A jak tam ich problemy skórne? Quote
C&B Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Dzięki - w końcu przestałam używać lampy błyskowej ;) No właśnie ta mysia co na zdjęciu jest chora, ale lek pomaga, jeszcze przy uszku jest ranka, ale zmniejsza się i myślę, że niedługo nie będzie śladu po chorobie ;) Quote
C&B Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Izabela124. napisał(a):Ukradłam zdjęcia Bobisia :D Ok :D ___ Dziś byłam sama z dwiema sukami na spacerze - było dość ekstremalnie, ponieważ obie panie dziś ogłuchły - były na smyczy. Jedna chciała w prawo, druga w lewo i tak cały spacer. Oczywiście podziwiała nas połowa wioski :diabloti: Ale najlepszy był pewien pan, jak było widać po wizycie w sklepie "po piwko"... Idę sobie tak z nimi, całe szczęście już pod koniec, to zmęczone a ów pan "Czy ten mały to dziecko tego dużego?" A ja...padłam... Grzecznie odpowiedziałam "Nie." choć wersja "Nie, ten duży to dziecko tego małego" była fajniejsza, ale jeszcze facet w rozmowę by się wdawał :lol: Dowiedziałam się także od pana majstra, bo u nas buduje, że Czika to pewnie codziennie w drogich szamponach kąpana, bo taką ładną sierść ma.. :evil_lol: Czikson wreszcie docenił żywot psa wiejskiego, i nie chowa się do budynku, tylko aktywnie, bądź mniej aktywnie spędza czas na dworzu, dziś zerwała jakiś sznurek co był przy stawianej bramie, no cóż, oczywiście i tak pierwsze podejrzenia były na Pradę :diabloti: A ona zawsze go z taką gracją omija :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Hahaha, ale przygody:) Biedna Pradunia, znowu ona ma byc winna;) Pzdr. Quote
C&B Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Bo to zazwyczaj Czika jest ta grzeczniejsza ;) Dziś było mycie samochodu. Prada była tym tak zachwycona, że musiała sprawdzić co leci z węża ogrodowego... Sprawdziła, woda jej się nie spodobała, i cały dzień omijała węża :evil_lol: Ale jak się zrobiło za gorąco, to chętnie się z niego napiła :razz: Myń I dzisiejszy Pradulec z komórki: Quote
C&B Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [FONT=Century Gothic]Wielkanoc to święta zmartwychwstania to czas wiary poznania Niech święta wielkiej nocy pełne będą boskiej mocy. Niech zdrowie dopisuje, Jajko dobrze smakuje Tego Życzy Dominika, Czika, Prada i Myszy :diabloti:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Cudna:) http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1530292.jpg Pradunia:) http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Zdjcie0913Jpjaj.jpg Pzdr. Quote
NightQueen Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 :siara: http://www.dogomania.pl/threads/206739-12-szczeniak%C3%B3w-Malamut%C3%B3w-szuka-domu!?p=16769424#post16769424 Quote
C&B Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 A ja się muszę pochwalić 8) Dziś Prada za prawie każdym razem przychodziła na zawołanie :eek2: Parę razy wolała popodgryzać Majkiego, ale było ok, jak na nią. Oczywiście standardowo mnie wywaliła, ale to dlatego, że ja mądra nadepnęłam na linkę, a ona pobiegła za jakiś robalem :watpliwy: Ogólnie nie jest źle :loveu: Myślę, że nie długo coraz częściej będzie mogła być na spacerze bez linki przypiętej :-) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Zdjcie0912Jpm.jpg ale ją wymęczyłaś :D Quote
C&B Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Sama się wymęczyła :diabloti: Teraz w kościele poszaleli, codziennie próby do bierzmowania, ale już w poniedziałek jest, to będzie spokój potem :loveu: A na razie z psami nie można na fajny spacer wyjść, bo trzeba do kościoła iść -.- Jeszcze 4 foty ze spacerku z Łomży, autorstwa Izy ;) Teraz jej się trochę masy nabrało, al mam nadzieję, że zrzuci niedługo :cool3: Quote
Avaloth Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja miałam nawet głowę masowaną, po wydawała mi się taka pusta :diabloti: a normalnie czujesz inaczej ? dziwne:diabloti: C&B napisał(a):(...)"Czy ten mały to dziecko tego dużego?" A ja...padłam... Grzecznie odpowiedziałam "Nie." choć wersja "Nie, ten duży to dziecko tego małego" była fajniejsza, ale jeszcze facet w rozmowę by się wdawał :lol: (...) to jest mój ulubiony tekst stulecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ktoś mi opowiada o takich sytuacjach, już nie mówiąc o tym jak takie coś słyszę to padam, atak głupawy gwarantowany :D:D:D mysza cudna:loveu: ona ma taką krótszą, jakby lekko podkręconą sierść, czy mi się wydaje ? (tak wiem że jeśli mi się nie wydaje to to ma jakaś nazwę, ale jak na razie ogarniam tylko niektóre ubarwienia xd) Quote
C&B Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Avaloth napisał(a):a normalnie czujesz inaczej ? dziwne:diabloti: to jest mój ulubiony tekst stulecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ktoś mi opowiada o takich sytuacjach, już nie mówiąc o tym jak takie coś słyszę to padam, atak głupawy gwarantowany :D:D:D mysza cudna:loveu: ona ma taką krótszą, jakby lekko podkręconą sierść, czy mi się wydaje ? (tak wiem że jeśli mi się nie wydaje to to ma jakaś nazwę, ale jak na razie ogarniam tylko niektóre ubarwienia xd) Nie no, wydało się :placz: Też tak mam, a jeszcze jak patrzę na całkiem inne Pradę i Czikę, to na prawdę zaczynam wątpić, że ludzie sa inteligentni :evil_lol: Że niby ta dove tan? :diabloti: Ona ma całkiem normalną sierść :eviltong: Histeria (syjamka) ma lekko kręconą sierść, i taką jakby trochę rzadszą miejscami :lol: Quote
Avaloth Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 C&B napisał(a):Nie no, wydało się :placz: Też tak mam, a jeszcze jak patrzę na całkiem inne Pradę i Czikę, to na prawdę zaczynam wątpić, że ludzie sa inteligentni :evil_lol: Że niby ta dove tan? :diabloti: Ona ma całkiem normalną sierść :eviltong: Histeria (syjamka) ma lekko kręconą sierść, i taką jakby trochę rzadszą miejscami :lol: :diabloti: no fakt, to jeden z najlepszych przypadków chyba:evil_lol: gładkowłosy trikolor z wydłużoną mordką i długowłosy, płaskopyski beżowy na krótkich łapach. matka z córką, identyczne,wypisz wymaluj:evil_lol::evil_lol: ta, chodziło mi o tą tanke. bo wygląda na taką nie gładką xd ale może to kwestia zdjęcia. fajne ma to 'podpalanie', takie intensywne i charakterystyczne :lol: pokazałabyś mi moją ulubioną z Twoich czyli black tan:loveu: ta trzecia też może byc, nie pogardzę :diabloti: btw, brawo za podlinkowanie podpisu, jestem z Ciebie dumna:cool3: Quote
C&B Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Avaloth napisał(a)::diabloti: no fakt, to jeden z najlepszych przypadków chyba:evil_lol: gładkowłosy trikolor z wydłużoną mordką i długowłosy, płaskopyski beżowy na krótkich łapach. matka z córką, identyczne,wypisz wymaluj:evil_lol::evil_lol: ta, chodziło mi o tą tanke. bo wygląda na taką nie gładką xd ale może to kwestia zdjęcia. fajne ma to 'podpalanie', takie intensywne i charakterystyczne :lol: pokazałabyś mi moją ulubioną z Twoich czyli black tan:loveu: ta trzecia też może byc, nie pogardzę :diabloti: btw, brawo za podlinkowanie podpisu, jestem z Ciebie dumna:cool3: Wyobraźmy sobie drugiego rodzica :diabloti: Możliwe, że miała trochę inną sierść po lekach, nie wiem kiedy to robiłam, może w dniu podania leku :cool3: Black tan nie chce ładnie pozować, tylko się rusza -.- Tak, a nawet zmieniłam :evil_lol: Quote
C&B Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 A no upasła, ale teraz odchudza :evil_lol: A jutro MOŻE będą foty ze spaceru. Będzie i Prada i Czika, o ile wszystko wypali, i znów nie zrobią mi jakiejś próby do bierzmowania :roll: Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Hej! :) O kurczę, ale ten Twój pies wyrósł już! Śliczny jest :loveu: Zapraszamy do nowej galerii :D Quote
C&B Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Pusiakowa']Hej! :) O kurczę, ale ten Twój pies wyrósł już! Śliczny jest :loveu: Zapraszamy do nowej galerii :D[/QUOTE] A niby kiedy ty ją mniejszą widziałaś? :lol: Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='C&B']A niby kiedy ty ją mniejszą widziałaś? :lol:[/QUOTE] wysyłałaś mi zdj na gadu ! :D Quote
C&B Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Ale ona ma ok. 2 lata, a ze mną jest od 5 miesięcy, więc już raczej nie rośnie specjalnie :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='C&B']Ale ona ma ok. 2 lata, a ze mną jest od 5 miesięcy, więc już raczej nie rośnie specjalnie :diabloti:[/QUOTE] :hmmmm: No to nie wiem, ale wysyłałaś mi jakiegoś psa. A tam czepiasz się, rok mnie tu nie było! :evil_lol: Quote
Recommended Posts