Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Im więcej czekasz, tym bardziej szlifujesz swoją cierpliwość, która będzie na pewno potrzebna ;). Ale nie wątpię, że Ty, pracując z Baajem jej nie masz :diabloti:. Quote
C&B Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Coś ty ? Baaj grzeczniutki to się nie trzeba niecierpliwić:evil_lol: Ja to mam słabą cierpliwość:evil_lol: Np. dziś Czice się karma skończyła i zamówiona jest u weta i jej kupiłam z pedigree , a ta jeść nie chce... Chyba , ze ja ją karmię , zresztą nawet na tej co zawsze jest to sama nie zje tylko karmić trzeba:shake: Przepraszam Vegusiową , że scignę , ale tak mi się to spodobało... Czika taka groźna , a koty nie uciekają !:shake: Może ktoś chce taką sukieneczklę ? KOCHAMY CZIKĘ ! KOCHAMY CZIKĘ ! I TAK MA BYĆ ! Po co nam euro ? Nie lepiej takie ? Ściągam sobie tego PS i już 13 % w 1 h 28 minut:multi: Quote
***Paulina*** Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mówiłam że tutaj wpadnę i jestem... Tylko trochę trudno było tu trafić, bo podpisu nie ma... A twój piesek śliczny... Quote
C&B Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Owczarkowa napisał(a):Czemu usunięty podpis?:razz: Nie wiem:placz: To nie ten twój tylko ja sama zrobiłam , ale no tak normalnie , ale coś z regulaminem... Quote
crazydaisy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pewnie rozmiar, jaki ma Twój banerek? Quote
C&B Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 crazydaisy napisał(a):Pewnie rozmiar, jaki ma Twój banerek? 350x125 A jaki powinien być to zrobię drugi ... ? Quote
zuzolandia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hmmm a ja nie widze fotek;-((((( i dobrze ze cie mam w subskrybcjach bo tez bym nie trafila .... Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Właśnie... Dawno fotek nie wstawiałaś... Czekamy na jakieś nowe... Quote
C&B Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dawno? Coś ty ! Cofnij się kilka stronek i tam będą Quote
Bewarka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):Dawno? Coś ty ! Cofnij się kilka stronek i tam będą Bardzo przekonujący post xD Dawno były i tyle! :) Quote
C&B Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Justys95 napisał(a):Bardzo przekonujący post xD Dawno były i tyle! :) Dwie stronki temu jest 5 fotek ! A zresztą jestem teraz u sis i s kąd mam wziąść fotek ? Może jak wrócę do domu to napsrtykam i dam jutro , chodź wątpie bo jutro 8 lekcji... A jak kto chce dużo fotek to niech przejdzie do strony pierwszej i tak do końca to będzie dużo fotek :) Wróciłam ze stadniny w któej byłąm pierwszy raz i było super :) Jeździłam na całuśnym koniu - Kanonie :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cześć ;). Cofnęłam się kilka stronek i już miałam dość, bo je widziałam :D. Czekamy aż się pojawisz, ale jak masz 8 godzin to sama nie wiem... xD Quote
C&B Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Teraz jestem na infie i prezentację robię :) Quote
C&B Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Narzekacie na brak fotek ? To może po 21:40 lub jutro dla ze sapcerku Cziki z Rudym :) Quote
C&B Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Przejde na satcjonarnego i dam trochę :) Quote
C&B Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Dziś było u7 nas bardzo słonecznie więc wyszłam z Cziką na spacerek i napotkał nas...a zresztą z sesyjki się dowiecie :) Ale powiem tylko to , że miała woreczek karmy , bo miałyśmy trochę potrenować , ale coś lub ktoś nam przeszkodził :) No więc wyszłyśmy sobie na popołudniowy słoneczny spacerek Zauważcie , że bardzo powolny Ale spotkałyśmy Rudego ( kto chce ? ) Czika chcaiła się z nim bawić Ale go bardziej interesowała karma :) C.D.N. Quote
C&B Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 C.D. Ale Czi chciała się z nim bawić No pobaw się ze mną ! Aale ten... Zaczął prosić o jedzonko Kiedy już je dostał Czika miała nadzieje , że z nią się wkońcu pobawi C.D.N. Quote
C&B Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 C.D. No więc dał się namówić do zabawy Szkoda , że ucięty O coś tu jest ! Gdzie on jest ? Mam cię ! C.D.N. JUTRO ! Quote
C&B Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dziękujemy:lol: A u nas dziś też słoneczko :) Niedługo dam resztę fotek :) Dziś sobie spodnie , bezrękawnik , skarpetki kupiłam :) No i pasek . Quote
Sweet Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 hejo:) ja sie żegnam na weekend:) Ps. sliczne fotki:) Quote
Bewarka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O fotki :D Widze, że u wszystkich pogoda lepsza :) Quote
Recommended Posts