C&B Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Ale tu nagadane :diabloti: A mi się wszystkie moje mychy podobają jednakowo :evil_lol: Kilka fot, psich nie mam i prędko mieć nie będę, bo za zimno, żeby brać aparat na spacer :razz: Podróbka :diabloti: Dla Iś - jasne, i z czerwonymi gałami :eviltong: Myju Myju Histeria ma ladne znaczenie na pysiu jak na swój wiek ;) Emp wtedy była jeszcze praktycznie bez pointow :cool3: Quote
Avaloth Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 a wyobraź sobie że nie tylko czarne mają czarne oczy :diabloti: moja czekolada ma czarne, łaciata ma czarne :diabloti::eviltong: eee tam, białe są fajne :loveu: wiem, aż taka głupia nie jestem :D ale akurat z Domisiowych myszek tylko czarny tan ma czarne oczy ^^ oh Domiśm jakaś Ty łaskawa:loveu::diabloti: Quote
C&B Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Avaloth']wiem, aż taka głupia nie jestem :D ale akurat z Domisiowych myszek tylko czarny tan ma czarne oczy ^^ oh Domiśm jakaś Ty łaskawa:loveu::diabloti: No co ty :diabloti: Wiem :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=e9mBNM4QZhI No cóż, inteligencji psa się nie wybiera :diabloti: A sztuczka to takie coś z nudów, bez sensu :evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Powiedziałabym 'brawo' jakby tylnymi wlazła xD Zatem: ale śmiechowa...:loveu: Quote
C&B Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 No ona się właśnie zablokowała, i tylnych nie chce, ale próbuję, próbuję :diabloti: :loveu: Mam więcej ...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='C&B']3 duże panny na kołowrotku jeżdżą normalnie, a Histeria robi to tak: http://www.youtube.com/watch?v=kE6aZqNgRVA :diabloti: Noooo... i pobiegała;) Cudna! http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1470217.jpg Dawaj reszte fotek psiaków:) Pzdr. Quote
C&B Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Proszę bardzo ;) Uśmiech pełną gębulą A teraz będę poważna! Majki - niby już staruszek, ale motorek w dupce ma :cool3: Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 jakie toto kochane *.* co za Majki ? :) ehem, inteligencję psy mają po właścicielach często :diabloti: Quote
C&B Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Avaloth']jakie toto kochane *.* co za Majki ? :) ehem, inteligencję psy mają po właścicielach często :diabloti: Majki to pies sąsiada ze wsi, który nigdy nie miał spacerów, taki podwórkowy burek, staruszek już, ale teraz z nami dzielnie na spacery śmiga, i uczy Pradę bawić się dość delikatniej :cool3: :mad: Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 jejeje jak słodko :loveu: ile Prada waży albo ile ma w kłębie ?wydawało mi się że ona spora, a na tych zdjęciach koło kogoś (Ciebie?) wygląda na niedużą :) Quote
C&B Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Avaloth']jejeje jak słodko :loveu: ile Prada waży albo ile ma w kłębie ?wydawało mi się że ona spora, a na tych zdjęciach koło kogoś (Ciebie?) wygląda na niedużą :) Obok mamuśki :diabloti: Jam trochę szczuplejsza :lol: Waży 30 kg, ale teraz jej się w końcu trochę schudło to z 28 :cool3: Może nie gigant, ale jest co tulić, i ma co człowieka przewalać na ziemię -.-:diabloti: Quote
kaskaSz Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Och jaka przytulińska! Widać zadowolona z kontaktu z człowiekiem. Quote
Sweet Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1470612.jpg znowu ci twarzy nie widać :evil_lol: ale tym razem to Prada Ci zasłoniła:P dobrze ją szkolisz w zasłanianiu twarzy na zdjęciach :evil_lol: :diabloti: Quote
C&B Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 To nie ja xdd Ale uczę ją tego, owszem :diabloti: Quote
C&B Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Sweet napisał(a):A już myślałam że ty:P haha:P :diabloti: Całe szczęście jestem trochę 'mniejsza' niz moja mama :diabloti: ______________ A ja jutro jadę do Białegostoku na "Salę Samobójców" :cool3: Zobaczymy, czy kolejny polski badziew, czy coś wartego oglądnięcia :razz: Jako że odwiedzę jeszcze galerię, pewnie przywiozę coś dla piesów ;) Quote
Avaloth Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 a to taka idealna, nie za duża nie za mała xD czekam na recenzję ;P Quote
C&B Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Avaloth']a to taka idealna, nie za duża nie za mała xD czekam na recenzję ;P Mogłaby być trochę wyższa, i szczuplejsza, ale nie jest źle :diabloti: Ok ;p Trochę ogoniastymi pomęczę :loveu: Histerciowy łeb strasznie duzy wyszedł oO Tulimy... Przepraszam za koopy, dziewczyny robią ich mnóstwo, nie nadążam zbierać xd Quote
kaskaSz Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1470487.jpg ta mysia mi się podoba, fajny ma brzuszek. Quote
C&B Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Wróciłam. Co do filmu - niezły :cool3: w Alfie byłam, ale dla piesów nie mam nic, bo całą kasę wydałam na siebie xd Kupiłam sobie spodnie, 2 pary trampek, bluzę, bluzkę, czapkę, chustkę, koszulę i to wsio :lol: Chętnie robiłabym sobie częściej takie odstresowujące soboty :diabloti: Quote
Recommended Posts