Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

4 ;)
Fotki oczywiście będę, albo jutro, albo w niedzielę - nie chcę ich stresować za bardzo, i tak dziewczyny dużo wrażeń jutro czeka ;)
A ja już odliczam... :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rrrrrany, 4 myszaste w domu:)

Pzdr.

A pewnie bym jeszcze za jakiś czas dokupiła ze 2, ale niestety, nie mam funduszy na nową klatkę, a tą co mam - dla 4 akurat, nie chcę tłoku :cool3:

Posted

Tak, Luna to pew. Bardzo charakterna, jej histerie Histeryczki denerwowały, i zaczęły się nawalać łapkami, i gonić... Mam nadzieję, że po 1 nocy emocje trochę opadną, i dziewczyny przestaną się lać... Może jestem przewrażliwiona, ale wolałam dać ją do transporterka....

Posted

C&B napisał(a):
Tak, Luna to pew. Bardzo charakterna, jej histerie Histeryczki denerwowały, i zaczęły się nawalać łapkami, i gonić... Mam nadzieję, że po 1 nocy emocje trochę opadną, i dziewczyny przestaną się lać... Może jestem przewrażliwiona, ale wolałam dać ją do transporterka....

zostaw je w klatce, jak nie ma krwi tylko piski to się nic nie dzieje. Ja nie potrzebnie świrowałam na początku kiedy przywiozłam dziewczyny, wciągałam do transportera co chwile którąś z nich, tą która robiła zamieszanie ale nie pomagało, najlepiej zostawić i dac im się dogadać. Patrz tylko czy nie gryzą się na poważnie, jedna druga może gonić :p będzie dobrze, dogadają się ;)

Posted

Wsadziłam do klatki, na początku było to co wcześniej, potem trochę się uspokoiło, a od kilku minut jest tak:

Tylko pewnie jak się wyśpią, znów zacznie się co było wcześniej

Posted

Histeria zaczęła dogadywać się z dziewczynami, nawet z Luną :cool3: Jeszcze czasem piszczy i odpycha, ale parę razy razem spały wtulone, więc myślę, że będzie dobrze ;)
No, a Czika obserwuje myszki, i tylko się oblizuje :diabloti:
No i kilka fotek:

Legia :loveu:

Ana i doopka Histerii i pysio Legii :cool3:

Ana i Histeria

No i 2 tanki :loveu: