Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460277.jpg Haha jaka mina :D powodzenia życzę w zaprzyjaźnianiu ;) Quote
C&B Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Jestem dumna z mego piesa, w końcu :diabloti: Dziś super się skupiała, raz sobie poszła do sąsiada, ale uczymy się komendy "Do mnie!" i zareagowała, przyszła :cool1: Przez moją chorobę pies umysłowo został zaniedbany - żadnych sztuczek, nauki chodzenia na smyczy - i były efekty :shake: Ale wychodzimy na prostą, i co raz lepiej jej to wszystko idzie :loveu: Dziś udało mi się ją choć trochę zmęczyć :razz: Potem się kładła i dychała :evil_lol: To już jest pewien sukces ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Jestem z was dumna i z waszych postępów :multi: Quote
C&B Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Próba odlecenia na uchach :diabloti: Quote
C&B Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 idusiek napisał(a):to która której nie lubi?:) Mała dużej :razz: Prada do Cziki to jest rewelacyjnie nastawiona - chce powochać, pobawić się, tylko nie rozumie dlaczego wszystkie psy się z nią bawią, a ta jedna nie chce :evil_lol: Quote
aganela Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 świetne zdjęcie!ja też mam 'psinę z odzysku' Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Przykro mi z powodu Empatii... [']['] http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460219.jpg miny to ona strzela bombowe :lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ma zdjęciach jakoś nie widać, aby mała duża chciała zjeść... No, ale to tylko zdjęcia;) Pzdr. Quote
C&B Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Ma zdjęciach jakoś nie widać, aby mała duża chciała zjeść... No, ale to tylko zdjęcia;) Pzdr. Na zdjęciach nie, może też dlatego, że potem nie darła się aż tak, bo było jej już zimno ;) Ale na początku to co Prada podleciała, to ta z mordą :diabloti: Ale mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej, i może chociaż przestanie się na nią drzeć :lol: Zjeść nie zje - ona chyba tylko raz dziabnęła psa - nachalnego labradora w nos, ale za to teraz omija ją szerokim łukiem, a noskowi nic nie jest, zresztą mocno go nie dziabnęła, ale pokazać musiała, kto tu rządzi :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460359.jpg hihi genialne :evil_lol: dogadają się Panny, daj trochę czasu dla Cziki, musi oswoić się z sytuacją :) Quote
C&B Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Dziś mija 2 miesiące jak Prada jest z nami :multi: Coraz bardziej czuje się nasza :loveu: Na innych ludzi szczeka, ale merda ogonem jak ktoś podchodzi, a do psów - no cóż - AAAA! Pies! Ja chcę się pobawić!:diabloti: Czyli reaguje pozytywnie :lol: Komenda " Do mnie" wychodzi coraz lepiej, dziś wręcz wzorcowo :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 przeglądałam dzisiaj moją książkę o rasach i mam zdjęcie Kerry Beagle który jest umaszczeniem podobny do Prady, wiesz kropkowe ciałko i brązowy łepek :razz: Quote
C&B Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):przeglądałam dzisiaj moją książkę o rasach i mam zdjęcie Kerry Beagle który jest umaszczeniem podobny do Prady, wiesz kropkowe ciałko i brązowy łepek :razz: O, kolejny :diabloti: Prada coraz mniej oryginalna się robi :evil_lol: Na pewno ma cos z psów tropiących - dziś zobaczyła ślady na polu, to nos w ziemię i zaczęła tropić:cool3: Albo pod ziemią coś wyczuła, to zaraz za kopanie się wzięła:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 C&B napisał(a):O, kolejny :diabloti: Prada coraz mniej oryginalna się robi :evil_lol: Na pewno ma cos z psów tropiących - dziś zobaczyła ślady na polu, to nos w ziemię i zaczęła tropić:cool3: Albo pod ziemią coś wyczuła, to zaraz za kopanie się wzięła:lol: jak to coraz mniej ?! ona jest dalej tak samo niesamowicie oryginalna ;) ja w pierwszej kolejności myślałam o wyżłach niemieckich...ten deresz na ciałku :razz: Quote
C&B Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):jak to coraz mniej ?! ona jest dalej tak samo niesamowicie oryginalna ;) ja w pierwszej kolejności myślałam o wyżłach niemieckich...ten deresz na ciałku :razz: ;) Dla wielbicieli psa normalnego :diabloti: :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Chyba cos jadła? Bo jakieś resztki żarełka na ząbku i języczku widzę :D Quote
C&B Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Izabela124. napisał(a):Chyba cos jadła? Bo jakieś resztki żarełka na ząbku i języczku widzę :D Tak, sprawdzała czy ciastka kupione dla Prady są nie lepsze od tych kupionych dla niej ;) Na poprzedniej z serii "normalnego psa" też jadła :lol: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 C&B napisał(a):Dziś mija 2 miesiące jak Prada jest z nami :multi: Coraz bardziej czuje się nasza :loveu: Na innych ludzi szczeka, ale merda ogonem jak ktoś podchodzi, a do psów - no cóż - AAAA! Pies! Ja chcę się pobawić!:diabloti: Czyli reaguje pozytywnie :lol: Komenda " Do mnie" wychodzi coraz lepiej, dziś wręcz wzorcowo :loveu: Prosze, proszę, Pradunia się stara:) Czika jako normalny pies;) http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460378.jpg pzdr. Quote
C&B Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Oj stara się, stara ;) Wczoraj zamówiłam dla niej linkę 15 m treningową, zobaczymy, czy jak poczuje trochę więcej swobody będzie taka grzeczna :lol: Edit: Pamiętacie Transę? ;) Okazało się, że od jakiegoś czasu błąkała się po wiosce obok, zobaczyli ją państwo i przygarnęli - malutka mieszka w domku, może nie je tam rarytasów, ale ma swoich ludzi i ciepło swojego domku :multi: Strasznie się cieszę, i mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Pewnie, że pamiętamy Transę:) To dobrze, że tak trafiła, bo mogło być z nią zupełnie inaczej... Pzdr. Quote
C&B Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Prada opanowała już 4 komendy :loveu: - Siad - Leżeć - Do mnie (no dobra, zdarza się jej być głuchą :eviltong:) - Hop (czasem ma jeszcze opory i staje tylko na tylnych łapach, ale zazwyczaj odrywa się od ziemi cała :diabloti:) Pochwalę się, że po 20 lutego odbieram 4 rasowe myszki :multi: Już nie mogę się doczekac :loveu: Na dobranoc takie 2 leniwe zdjęcia: [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460464.jpg[/IMG] Zabawkę sama tak sobie wzięła, to wielka niezaprzeczalna miłość :loveu: [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460463.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A co to za zabawka...? [url]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1460464.jpg[/url] Brawo dla Prady! Pzdr. Quote
C&B Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Kostka pluszowa, piszcząca z Yarro ;) Pies ją uwielbia, ale pora ją wymienić, bo zapaszek taki dość nieładny, i miejscami wyłysiała :evil_lol: Jutro lub pojutrze szykuje się sesja Prady - taka lepsza co by można było pokazać, jak się dziewczyna zmieniła przez te 2 miesiące :loveu: Tylko niech kilka minut grzecznie w miejscu posiedzi... :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A nie próbowałaś uprać kostkę? Czekam na sesję:) Pzdr. Quote
Recommended Posts