Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
zazdroszczę drugiego psa :)
i myszek *.*
oj tam, oj tam, Czikowej zarośniętej ładnie, nie czepiać się :P

Nie można zazdrościć :diabloti:
A ty też sie kiedyś 2 psa doczekasz:evil_lol:
:loveu:
Asiaczek napisał(a):
Czyli Prada jest również psem obronnym, przynajmniej na pierwsze wrażenie, tak?;)

pzdr.

No, właśnie o coś takiego chodziło - żeby sprawiała wrażenie psa obronnego:evil_lol:

Prada przełamała się, żeby zacząć skakać przez takie betonowe ścianki :multi: A na naszym podwórku ma takie miejsce, gdzie się namiętnie tarza :diabloti: Wtedy można wołać ile się chce, pies i tak nie słyszy:evil_lol: Mam filmik, dam jakoś przy okazji ;)
Czika zimę spędza raczej leniwie - na podwórku siuu... i kuuu.. i zaraz do domu, bo wiatr :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
...i banerek zmieniony:)

Pzdr.

A no zmieniony, i to na taki śliczny :loveu:
Bartiśkowa_ napisał(a):
Witaj ;)

Gratuluję nowej suni,:loveu: Umaszczenie ma prze boskie.

Czekam na filmik ;)

Hej ;)
Dzięki!
Filmik będzie, jak będę miała net w moim laptopie, bo teraz jestem albo na brata, albo na taty komputerze ;)

Posted

Kisses napisał(a):
Hahah, no jakbym Womba widziała!

Praaaada :loveu:

Więc wspólny miesiąc i rok urodzin to nie jedyne rzeczy które ich łączą - oboje są szurnięci :diabloti:

Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium]WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]życzy Dominika, Czika, Prada i myszy :loveu:[/FONT]

Posted

Nie zdązyłam chyba nawet pogratulować nowego domownika wam...:D
Więc gratuluję:)
Widziałam juz ją dawno ale nie zdązyłam napisac...;)
;* Wesołych:)

Posted

Dzięki ;*

A ja przed chwilą wróciłam z pasterki... o 22.30 wyszłam, żeby mieć miejsce siedzące :diabloti: Pod koniec to z koleżanką się usypiałyśmy, bo ksiądz czytał życzenia od jakiegoś tam innego księdza :evil_lol: A teraz przyszłam do domu, wyprowadziłam jeszcze urażonego psa, że w taką pogodę każą mu się ruszać i zaraz chyba idę spać... ;) Dziś i jutro znów goście, wyjazdy, aż mi się nie chce, a w poniedziałek zamiast odpoczywać czeka mnie spotkanie do WOŚPu :diabloti:

Posted

A no będę ;)

Czy tego jedzenia musi być na święta tak dużo? :diabloti: I prawie wszystko takie dobre... :loveu: W Wigilię miałam do jedzenia tylko pierogi, bo ja nie rybiata:eviltong: to sobie dziś przyszalałam i leże zgięta w pół :shake: No, ale sałatki, ciasta... :evil_lol:
Jutro postaram się obfocić trochę Pradulca;) Ogólnie zbieram sobie na nowy aparat, ale dość wolno to idzie :shake: Bo tym nie łatwo biegającą Pradę ładnie sfotografować :lol:

Edit.
Robię porządek w aparacie, to mam parę fot z początku grudnia ;) Będą pomieszane, bo PB wgrywa jak chce :shake:

4,5 kg w śniegu ;)

i 30 kg w śniegu :diabloti:

c.d.n.

Posted

Zdjęcie zrobione przypadkiem - Prada się wtedy otrzepywała ze śnieżnej panierki ;)

A to biegnąca P. :diabloti: Nawet nie mam jak uciąć mamy, bo ma ojca kompie nie ma nic oprócz Painta, którego nie cierpię i nawet nie włączam :diabloti: