Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Spodziewamy się tego... U nas Zambrów to prawie cały nieprzejezdny.... Mam nadzieję, że jakoś nam się dojechać uda - a jak nie to trudno - wrócimy ;p

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś się udało :) Tylko płyn hamulcowy nam zamarzł, ale całe szczęście kierowca coś z tym zrobił.
Ja sobie kupiłam bluzę i 2 bluzeczki, no, a dla Prady nową smycz :)

Posted

Pokażę, w sobotę na modelce ;) Są i nowe szelki, zabawka :)

___
Wczoraj odeszła moja pani od historii :-( Wczoraj też jeszcze była w pracy...:-(
[*]... Za przedmiotem nie przepadałam, ale pani była wspaniałą osobą, z wielkim poczuciem humoru...

Posted

Zawał...

___
A ja jestem chora... wczoraj wieczorem miałam gorączkę, w nocy też... Więc teraz do Prady jeździ moja mama, czasem i brat, a ja tęsknię :placz:
A oto fotki, z niedzieli.
Co w śniegu jest fajne? To, że można się w nim tarzać!

No i ze mną - ja w ubraniach typowo nastawionych do zabrudzeń i podarć, dlatego nic do siebie nie pasuje :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

;)
LadyK napisał(a):

:loveu:
Iza. napisał(a):

Jak na psa 'obronnego' przystało :evil_lol:
jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]dzień dobry :multi:
Prada jest urocza ... u mnie w okolicy jest podobny psiak ale samiec i ma stojące uszka :)
:loveu::loveu::loveu:
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1440188.jpg

Ty wracaj szybko do zdrowia :)
[/FONT]

Dziękujemy ;)
A u mnie już lepiej, na szczęście :cool3:
Izabela124. napisał(a):
Nowy lokator a raczej lokatorka ma super niespotykane umaszczenie :)

Hehe :)

Posted

[quote name='kaskaSz']O jakie wieści! Prada jest śliczna :)[/QUOTE]
Dzięki ;))
[quote name='Bewarka']stara dopo stooo laaat :multi: :D jeśli mi sie nic nie pomerdało..:hmmmm:[/QUOTE]
:crazyeye: Nic ci się nie pomerdało! :diabloti: Dzięki :loveu:
[quote name='Asiaczek']Hej, jak tam u suni?

Pzdr.[/QUOTE]
U suni wszystko ok ;))

Aktulanie mój komp jest bez internetu, więc co łaska brat udostępni...
Fot mam dużo - i Cziki i Prady, ale nie mam gdzie zgrać :shake: Fabiś mógłby być zły jakbym mu komputer zaśmieciła zdjeciami :diabloti: Ale jak odzyskam neta w moim lapku, postaram się coś dać ;)

Dziś byłam w B-stoku, w galerii, to przy okazji kupiłam wcześniejsze prezenty dla futer :cool3: Czika w tym roku skromnie - coś od czyszczenia ząbków ;) No, a Prada dwie kości do memłania, to samo co Czika i id z wygrawerowanych imieniem i nr do nas, jakby się zgubiła ;) 6 kg karmy już nie liczę, bo to w sumie nie prezent :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Prezenty dla zwierzaków już kupione, a dla Rodziny tez?

Pzdr.[/QUOTE]
Kupione ;)

Po dzisiejszym wybryku Prady stwierdzam, że jak najbardziej jest nasza! :evil_lol: Prowadząc ją na smyczy ona dojrzała kota :mdleje:Nie wzięła pod uwagę, że ja tak łatwo na lodzie się nie poruszam :mad:Oczywiście zaraz ja leżałam, a pies razem ze smyczą za kotem! :shake: Ale wystarczyło jedno zawołanie po imieniu, a Prada zadowolona leci do mnie :loveu: Po drodze spotkała kolegę - mały, biały, kudłaty. Oczywiście Prada chciała sie bawić, kolega znalazł się na glebie, bo P. ma bardzo brutalny styl zabawy :evil_lol: Ale z racji tego, że cieczka wciąż trwa, zawołałam ją jeszcze raz i przyszła ;) Jestem z niej bardzo dumna :loveu: Jeszcze musimy popracować nad reakcją na innych ludzi, bo raz do takiej pani straszej wyskoczyła z ryjkiem i warczeniem, a dziś w podobny sposób zareagowała na takiego faceta, ale jak widać pan psy lubi, zawołał ją, to ona zaraz z psa obronnego zamieniła się w przytulankę i oczekiwała głaskania po brzuszku :diabloti:

Posted

Żeby nie było, że tylko Prada i Prada :diabloti:

Mikołajowa F. :loveu:

I śniegowa C. :loveu:
No i P.:evil_lol:
Na zdjęciu widać kawałek nowej smyczy ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Czika jaka zarośnięta ;P

No, trochę jej się zarosło :lol: Ale to jej typowe zimowe ofutrzenie, na wiosnę 3/4 znajdę na dywanie :evil_lol: