kaskaSz Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Po obcięciu jest o wiele lepiej, nie widać mocno ostrych cięć. Quote
*anusia&ajlu* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 faktycznie lepiej wyglada:) powinnas pomyslec nad groomerstwem czy jakos tak haha ;) Quote
C&B Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Dziękujemy ;) Z tylnymi jest gorzej, dlatego nie prezentujemy :diabloti: ** Wczoraj przyplatał się pod nasze osiedle czekoladowy labek, bardzo aktywny i miły, ale strasznie wychudzony i zaniedbany... musiał już się długo błąkać... Prawdopodobnie wkrótce pojedzie do swojego nowego domu, gdzie będą dzieci i aportowanko - czyli to co jak zdążyłam zauważyć psiak lubi najbardziej :razz: Mam nadzieję, że z tym domkiem wypali, bo i psiak fajny i domek :cool3: Proszę trzymać kciuki - jak się nie uda - będziemy szukać, taki pies nie może się zmarnować... :roll: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 C&B napisał(a):Dziękujemy ;) Z tylnymi jest gorzej, dlatego nie prezentujemy :diabloti:** Wczoraj przyplatał się pod nasze osiedle czekoladowy labek, bardzo aktywny i miły, ale strasznie wychudzony i zaniedbany... musiał już się długo błąkać... Prawdopodobnie wkrótce pojedzie do swojego nowego domu, gdzie będą dzieci i aportowanko - czyli to co jak zdążyłam zauważyć psiak lubi najbardziej :razz: Mam nadzieję, że z tym domkiem wypali, bo i psiak fajny i domek :cool3: Proszę trzymać kciuki - jak się nie uda - będziemy szukać, taki pies nie może się zmarnować... :roll: Mocno zaciskamy kciuki za labka:) Pzdr. Quote
C&B Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dziś ok. 19 pojechałam z psem do weta do Łomży, bo Czika miała bardzo twardy brzuch, nie dała rady chodzić ... Wróciłam przed chwilą, bez psa... Czika dostała kroplówki, i została u weta na noc... Jutro zrobią jej USG i badanie krwi... Trzymajcie kciuki za małą, bo jest nie ciekawie...:-( Quote
Feigned Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 trzymamy! a wiadomo co może jej być, jakieś przypuszczenia? Quote
C&B Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 No właśnie bez badań wet nic nie chce powiedzieć... Przypuszczeń jest wiele... Nawet skręt kiszek ... Ale cale szczęście to nie to... Mówiono coś o jelitach, jeśli to to kroplówki mogą pomóc i po badaniach pies wróci do domu, a jeśli nie będzie trzeba leczyć cokolwiek by to było... Ledwo się z nią dziś u weta rozstałam ... Płakałam i nie chciałam iść, ale potem Czika zasnęła to byłam troche spokojniejsza i jakoś poszłam... Quote
C&B Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Z psem lepiej :) Badania w normie, to jakieś silne zatrucie... Będzie wszystko OK po kroplówkach, jutro już zabieramy małą do domu, tylko załatwiać się jeszcze nie chce to nie wiem czy dziś nei będzie miała lewatywy. Ale grunt, ze idzie do przodu ;) Quote
kaskaSz Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ojj wiem co przyżywasz, miałam ostatnio coś podobnego Foxim, ale niestety do tej pory nie wiem na 100% co to było... Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 C&B napisał(a):Dziś ok. 19 pojechałam z psem do weta do Łomży, bo Czika miała bardzo twardy brzuch, nie dała rady chodzić ... Wróciłam przed chwilą, bez psa... Czika dostała kroplówki, i została u weta na noc... Jutro zrobią jej USG i badanie krwi... Trzymajcie kciuki za małą, bo jest nie ciekawie...:-( Oj,niedobrze... C&B napisał(a):No właśnie bez badań wet nic nie chce powiedzieć... Przypuszczeń jest wiele... Nawet skręt kiszek ... Ale cale szczęście to nie to... Mówiono coś o jelitach, jeśli to to kroplówki mogą pomóc i po badaniach pies wróci do domu, a jeśli nie będzie trzeba leczyć cokolwiek by to było... Ledwo się z nią dziś u weta rozstałam ... Płakałam i nie chciałam iść, ale potem Czika zasnęła to byłam troche spokojniejsza i jakoś poszłam... Zaciskam! C&B napisał(a):Z psem lepiej :) Badania w normie, to jakieś silne zatrucie... Będzie wszystko OK po kroplówkach, jutro już zabieramy małą do domu, tylko załatwiać się jeszcze nie chce to nie wiem czy dziś nei będzie miała lewatywy. Ale grunt, ze idzie do przodu ;) Uffff...... pisz co i jak... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mam tylko nadzieję, że nie zostawiłaś Cziki u Karpińskiego... Quote
C&B Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Izabela124. napisał(a):Mam tylko nadzieję, że nie zostawiłaś Cziki u Karpińskiego... Została właśnie u niego. Dziś moja mama ją odebrała - wyniki badań są ok, miała bakterie w jelitach, po podaniu leków jest OK, tylko jeden zastrzyk trafił w nerw i Czika ma chwilowe porażenie jednej łapy... Oby szybko to jej przeszło, ogólnie już od 15 zaczęło się polepszać, bo powoli na tą łapkę staje... Jak dobrze mieć psa znowu w domu :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 O, jesooooooo....... wyszła z jednego problemu, to jeszcze ten zastrzyk... Dobrze, że jest juz z Wami w domku:) Pzdr. Quote
C&B Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Pies powoli wraca do zdrowia, z łapcią powinno być ok, bo już jej tak nie wlecze za sobą, tylko stawia normalnie - wciąż niepewnie i kuleje - ale jest lepiej. Tylko wkurza psa to, że się umyć normalnie nie może, bo łapy nie może podnieść - to łbem próbuje - i czasem jej wychodzi :razz: A teraz 2 staaare zdjęcia piesa: I myszowate - czyli próba zrobienia wspólnego zdjęcia - na każdym albo jedna, albo druga wyglądała jak idiotka, np. Ale wreszczie udało sie - wyglądają w miarę normalnie:multi: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Hahaha, zdjęcia normalnych myszek... http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1410570.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 O kurcze, to nawet zwykłym zastrzykiem można zrobić krzywde... Fajne myszki i jak pozują razem. Quote
C&B Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Tak na dobranoc, jeszcze jedna myszkowa fotka :loveu: pies wraca do zdrowia - łapka jeszcze szwankuje, ale już nawet podnosi ją żeby sie umyć :lol: Myślę, że niedługo jakieś piesowe fotki się pojawią! Quote
C&B Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Kiedy ja idę do szkoły, pies się wyleguuuje :diabloti: Do mysiego żywirka animalia dorzuciła nam piłeczkę - oczywiście pies jest zachwycony :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=4gLapLlOniI Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hahaha, ja tam Czikulcowi zazdroszczę takiego legowiska, takiej pozy, no i czasu wolnego;) pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1410806.jpg ha ha genialna poza :D Quote
C&B Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Dziękujemy, ze wy o nas jeszcze pamiętacie, bo nam się o tej galerii czasem zapomina :diabloti: Ale mam nowe zdjęcia :razz: Quote
Recommended Posts