Feigned Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 no nie wiem nie wiem :lol: ale nawet jeśli to myszy nie będę miała ;p nie ma zgody rodziców :diabloti: Quote
C&B Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 E tam xd u mnie też się kiedyś nie zgadzali, a jak mama zobaczyła na zdjęciu takie kilkudniowe łysolki jeszcze w hodowli to już zachwycona ;D Quote
Pestka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 C&B napisał(a):E tam xd u mnie też się kiedyś nie zgadzali, a jak mama zobaczyła na zdjęciu takie kilkudniowe łysolki jeszcze w hodowli to już zachwycona ;D O kurcze, moja jakby zobaczyła takie kilkudniowe łysolki to, by chyba na żyrandol skoczyła :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ta sama sytuacja i 2 - jakże różne - reakcje Rodzicielek... Pzdr. Quote
Iza. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A ja mam chomiczka, to prawie tak jak myszka :cool3: Quote
C&B Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ja miałam kiedyś chomiki, a teraz mam myszy, i je wole zdecydowanie bardziej ;) Z chomikami nie miałam takiego kontaktu, i chomiki nie mają takich boskich ogonów *.* Quote
Feigned Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 a szczury podobno jeszcze fajniejsze :cool3: Quote
C&B Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Feigned napisał(a):a szczury podobno jeszcze fajniejsze :cool3: Też tak słyszałam, mój kolega ma szczurki i są boskie, prawie jak psy sie zachowują, reagują na zawołanie, ale moja rodzinka szczura nei chce xd Quote
kaskaSz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 U mnie znajoma oddawała szczurka, ale mamuśka oczywiście się nie zgodziła. Ach ci rodzice :P Chomik też podstępem kupiony :D A pies to już prawdziwy cud, ale tydzień beczałam i się zlitowała. Quote
C&B Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ja jak kiedyś chciałam królika to umiałam kilka dni nie jeść, nie rozmawiać, aż w końcu ulegli, ale oczywiście 'nie ze względu na moje fochy, ale sami chcą' :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Feigned napisał(a):a szczury podobno jeszcze fajniejsze :cool3: O szczurach w domu słyszałam same dobre rzeczy, serio-serio... kaskaSz napisał(a):U mnie znajoma oddawała szczurka, ale mamuśka oczywiście się nie zgodziła. Ach ci rodzice :P Chomik też podstępem kupiony :D A pies to już prawdziwy cud, ale tydzień beczałam i się zlitowała. O, to nie wiedziałam, żepsiak to cudek się u Ciebie w domu znalazł... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Też miałam królika, świnkki morski, patyczaki, kraba itp. Niestety to to krótko żyje i zdecydowałam się na psa, lecz przekonanie mamuśki na taki zakup graniczyło z cudem, ale się udało jak widać. No i mamuśka dawała mi rok z psem, a potem się znudze itp. a tu już 5 lat a ja mam bzika co do rasy i kynologi :) Quote
Izabela124. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Dawno zdjęć Czikulca nie było:eviltong: Quote
Pestka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Iza. napisał(a):A ja mam chomiczka, to prawie tak jak myszka :cool3: E tam, chomiczków to ja mialam kilka moja mama tolerowała bo nie miały ogonka ;) Quote
Baski_Kropka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja bym wszystkie te twoje stwory wycałowała, śliczności takie :D Chociaż nei wiem czy by się to mysią podobało :P Quote
*anusia&ajlu* Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 C&B napisał(a):Ja miałam kiedyś chomiki, a teraz mam myszy, i je wole zdecydowanie bardziej ;) Z chomikami nie miałam takiego kontaktu, i chomiki nie mają takich boskich ogonów *.* ja mialam kiedys 36 chomikow, z mama i z siostra bylysmy zaczarowane nimi, kazdy mial imie :loveu: ja za to uwielbiam myszoskoczki :D Quote
*anusia&ajlu* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Asiaczek napisał(a):36?!?!?!?! Rrrrrrany... Pzdr. taa:evil_lol: w 5 klatkach i 2 akwariumach sobie zyly, ale krotko strasznie takie stworki zyja :/ i krolika tez kiedys mialam 6lat ;) zeby nie offowac co tam u was? jakies nowe fotki? :D Quote
C&B Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Nowe fotki może dziś będą, bo koleżanka nie dawno sprawiła sobie szczeniaka, niestety z pseudo - Cavalier King Charles Spaniel - i pewnie idziemy na spacerek w ramach socjalizacji. Quote
C&B Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 przedsmak fotek ze spacerku :) Potem będzie więcej, na razie nie mam czasu i checi wstawiać :D Quote
kaskaSz Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 To ja ci wrócą chęci to wstaw fotki, bo widać fajna kulka. A poza tym zaobserwowałam duży wzrost kupna szczeniaków w tym okresie, tj. sierpień jak już ludzie z wakacji wrócą, to mają czas i kupują szczeniaka, że go poduczą do roku szkolnego i będzie super. To takie moje przemyślenia :D Asiaczek napisał(a):Zaskoczenie dla Mamci, prawda? Pzdr. Ojj spore. Ale pokochała Foxiego tak mocno jak ja i wierzę, że na drugiego też się kiedyś zgodzi. (choć narazie jest na nie, ani teraz ani nigdy :D ) Quote
C&B Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 A więc reszta fotek ze spacerku, powalająca jakość to to nie jest, ale ważne że jest :diabloti: Quote
Recommended Posts