Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Zrobiłam z 500 zdjęć a większą połowę wykasowałam, bo były marne
To i tak sporo, u nas tylko tyle..
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale tu dużą skaczących psów :cool3:
nawet Bobisia wypatrzyłam i oczywiście pannę wielkooką :) :loveu:
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Agility%20B-stok%202010/P1390551.jpg
[/FONT]
Wielkooka potem padła i było trzeba wracać...
[quote name='Bartiśkowa_']fajny ten czarny Belg:loveu:

super foty, jak Czikuśna polubiłą Bobika?
Polubiła go na swoje sposoby. Nie krzyczała, nei gryzła, ale jakoś specjalnie nie była zainteresowana nowym kolegą, ale to u niej norma, tylko czasami zdarzy się taki psiak z którym chętnei się pobawi.

Posted

[quote name='C&B']

Polubiła go na swoje sposoby. Nie krzyczała, nei gryzła, ale jakoś specjalnie nie była zainteresowana nowym kolegą, ale to u niej norma, tylko czasami zdarzy się taki psiak z którym chętnei się pobawi.[/QUOTE]Bobik też jest psem, który nie przepada za zabawami z psami. Ale zaakceptował Czikę i chyba mogliby razem mieszkać hi hi Proszę ją ucałować ode mnie

Posted

[quote name='Izabela124.']Bobik też jest psem, który nie przepada za zabawami z psami. Ale zaakceptował Czikę i chyba mogliby razem mieszkać hi hi Proszę ją ucałować ode mnie[/QUOTE]
To daj mi Bobika na miesiąc i zobaczymy ile ze sobą wytrzymają xd

Posted

[quote name='Izabela124.']He he może kiedyś skuszę się na tę propozycję :)[/QUOTE]
Więc zapraszamy w wolnym czasie do Zambrowa :)
Oczywiście z Bobisiem <3

Posted

[quote name='Izabela124.']Na pewno kiedyś do was wpadniemy :) My również zapraszamy :)[/QUOTE]
Trzymam za słowo:diabloti:
Wpadnę z moją mamą to zobaczysz jak ona szybko przestaje być taka fajniusia :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Trzymam za słowo:diabloti:
Wpadnę z moją mamą to zobaczysz jak ona szybko przestaje być taka fajniusia :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha wiem, że czasem pozory mylą. Moja też dla moich znajomych jest fajna, a tak w domu to szkoda gadać...

Posted

Iza, dzięki za fotkę ;)
A co do tytułu, to nie da się zmienić, próbuję, ale tylko w 1 poście się zmienia, a całość niestety nie..
Wróciłyśmy z działki, pies padł, potem dam kilka marnych fotek.