Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i tak w ogole, co tu się dzieje że C&B ma bana ?! :O
i pusiakowa też, *anusia&ajlu* a za co go dostała? przecież miała prawo wiedzieć, za co ma "kare"

właśnie , za co ???????? :crazyeye:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']i tak w ogole, co tu się dzieje że C&B ma bana ?! :O
i pusiakowa też, *anusia&ajlu* a za co go dostała? przecież miała prawo wiedzieć, za co ma "kare"
to wszystko sie nie miesci w głowie :lol:

[quote name='WeronikaM']właśnie , za co ???????? :crazyeye:

tez bym chciala wiedziec, narazie c&b nie wie za co...

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']to mowisz ze jest tez taki ban???? a c&b dostala na 2miesiace bana:( pisze z nia na gg....szkoda....:([/QUOTE]
To był żart z mojej strony... Ja też nie wiem, za co...

Pzdr.

Posted

Asiaczek, ale podobno kiedys tak bylo, ze jak sie nie mialo fotek w fotoblogu to zamykano temat, nie bylo takiej gadaniny jak teraz;)
wiec myslalam ze teraz tez moze tak byc;) a z c&b juz kilka dni nie pisze nie mam czasu bo wiecznie w pracy siedze...
i raczej nikt nie bedzie wiedzial za co ma bana... ale bedziemy cierpliwie czekac :D

Posted

Wiesz, ja tez parę lat temu dostałam rocznego bana za cytowanie fotek. Zanczy, to nie był ban, tylko ostrzeżenie. Nie miałam żadnych z tego powodu konsekwencji, ale podejrzewam, że gdzieś tam w dogomaniackiej ewidencji figuruję.
To było tuz po wprowadzeniu linków do zdjęć. Ja jeszcze tego nie oswoiłam i... zonk!
I jednoczesnie dostałam PW od Moderatora za co dostałam bana...
Więc myslę, że i C&B tez wie za co.

Pzdr.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jestem i ja w imieniu Dominiki daję wam, zdjecia :loveu:
Dominika pragnie wam przekazać [FONT=MS Shell Dlg 2]że żyją i wkrótce wracają![/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]