Pusiakowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ze co??? ja dobrze widze??? c&b ma bana :mdleje: dlaczego??? za NIC :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Czesc dominikana Co powiesz ? Myszaste rozrabiają ? Quote
Minerva Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bana mata? Jakiś zły mod się na Was wnerwił? Zły mod :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):za NIC :multi: nie no nie ogarniam tego, juz 2 osoby zbanowane :( Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ze co??? ja dobrze widze??? c&b ma bana :mdleje: dlaczego??? Bo nie wstawiała fotek do Galerii... hahaha... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Asiaczek napisał(a):Bo nie wstawiała fotek do Galerii... hahaha... Pzdr. to mowisz ze jest tez taki ban???? a c&b dostala na 2miesiace bana:( pisze z nia na gg....szkoda....:( Quote
Czarna_Owieczka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 musiałam się przekopać, zeby znaleźć to zdjęcie http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1320095.jpg "chodź powiem Ci mały sekret" :razz: i tak w ogole, co tu się dzieje że C&B ma bana ?! :O i pusiakowa też, *anusia&ajlu* a za co go dostała? przecież miała prawo wiedzieć, za co ma "kare" to wszystko sie nie miesci w głowie :lol: Quote
WeronikaM Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 i tak w ogole, co tu się dzieje że C&B ma bana ?! :O i pusiakowa też, *anusia&ajlu* a za co go dostała? przecież miała prawo wiedzieć, za co ma "kare" właśnie , za co ???????? :crazyeye: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']i tak w ogole, co tu się dzieje że C&B ma bana ?! :O i pusiakowa też, *anusia&ajlu* a za co go dostała? przecież miała prawo wiedzieć, za co ma "kare" to wszystko sie nie miesci w głowie :lol: [quote name='WeronikaM']właśnie , za co ???????? :crazyeye: tez bym chciala wiedziec, narazie c&b nie wie za co... Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']to mowisz ze jest tez taki ban???? a c&b dostala na 2miesiace bana:( pisze z nia na gg....szkoda....:([/QUOTE] To był żart z mojej strony... Ja też nie wiem, za co... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Asiaczek, ale podobno kiedys tak bylo, ze jak sie nie mialo fotek w fotoblogu to zamykano temat, nie bylo takiej gadaniny jak teraz;) wiec myslalam ze teraz tez moze tak byc;) a z c&b juz kilka dni nie pisze nie mam czasu bo wiecznie w pracy siedze... i raczej nikt nie bedzie wiedzial za co ma bana... ale bedziemy cierpliwie czekac :D Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wiesz, ja tez parę lat temu dostałam rocznego bana za cytowanie fotek. Zanczy, to nie był ban, tylko ostrzeżenie. Nie miałam żadnych z tego powodu konsekwencji, ale podejrzewam, że gdzieś tam w dogomaniackiej ewidencji figuruję. To było tuz po wprowadzeniu linków do zdjęć. Ja jeszcze tego nie oswoiłam i... zonk! I jednoczesnie dostałam PW od Moderatora za co dostałam bana... Więc myslę, że i C&B tez wie za co. Pzdr. Quote
BBeta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='WeronikaM']właśnie , za co ???????? :crazyeye:[/QUOTE] Za niewinność :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='BBeta']Za niewinność :diabloti:[/QUOTE] ... i wsio jasne! Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 odswieazmy i pamietamy :D to juz niedlugo i znowu beda foteczki :D tesknimy:( Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to juz niedlugo i znowu beda foteczki :D mam nadzieję :roll: .......... Quote
Minerva Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hej Wam :hand: Czekamy na powrót i fotki ;) Quote
WeronikaM Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 i ja również :bye: mam nadzieję, że już nie długo :roll: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja tez czekam, zastanawiam sie co tam u zwierzaczkow slychac;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Jestem i ja w imieniu Dominiki daję wam, zdjecia :loveu: Dominika pragnie wam przekazać [FONT=MS Shell Dlg 2]że żyją i wkrótce wracają![/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Recommended Posts