Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne myszki, gratuluje ;)

Ceramiczny domek bleee... :diabloti: Z mojego po kilku myciach zaczęła odłazić farba :shake: [SIZE="1"]O pochłanianiu zapachów nie wspominając... :cool3:

Posted

[quote name='BBeta']Śliczne myszki, gratuluje ;)

Ceramiczny domek bleee... :diabloti: Z mojego po kilku myciach zaczęła odłazić farba :shake: [SIZE="1"]O pochłanianiu zapachów nie wspominając... :cool3:
Dzięki ;)
Zobaczymy jak nasz zda egzamin. Choć dziewczyny zwykle śpią w tym co był w wyposażeniu, bo w nim jest zdecydowanie ciemniej ;) A w tym chowają się bardzo rzadko i zwykle na niego wchodzą jak na filmiku Franka ;)

Posted

Boże, w takiej krępującej sytuacji robisz jej te foty :evil_lol: Jakbym była na jej miejscu to bym cie tak dziabnęła w palucha, że byś się nie pozbierała :evil_lol:
A tak wgl zapraszamy do nas na fotki :)

Posted

Moje nagminnie bobkują wszędzie gdzie się da - czy na łóżku czy na rękach, ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza ;) Chodź ich ulubionym miejscem do załatwiania takich spraw jest tunel, który myję 1-2 razy dziennie.

Posted

Ola164 napisał(a):
Długo mnie tu nie było...
Widzę że nowy zwierzak ;)
Jakie "toto" fajne :loveu:

ZwierzakI ;)
A dziś dziewczyny buszowały, że hej - okazało się, że mądrości próbują włożyć do domku plastikowy tunel :diabloti: Ciekawe, dlaczego im się nie udało?:niewiem:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1310605.jpg
jaaaki gryzoń :loveu:

Jak nas tu dawno nie było, ale nie tylko tu, w ogóle na dogomanii :oops:

Hej!
O! Właśnie zauważyłam, że wy nie tak daleko od nas mieszkacie ;)
Paulinka10 napisał(a):
myszki słodkie ale ja chcę Czikule:mad::eviltong:

Ale ni ma ;p
LadyK napisał(a):
Zazdraszczam Ci tych myszek :loveu:
Ja chciałam szczura to moja mama skomentowała to w sposób...nawet nie wiem jak to określić :diabloti:

Moi rodzice też byli kiedyś przeciwni, ale w końcu się złamali ;)

Posted

Jadziaa :loveu::loveu:

Ale widać po mordkach,że jeszcze malutkie - potem mając zdjęcia dajmy na to 4miesięcznej a takiego malucha to widać tą fajną różnicę :loveu: Bluty małe maja okropnie słodkie pyszczki - moja już niestety z tego wyrosła chociaż został jej jeszcze taki sprawiający wrażenie aniołka poychol :evil_lol:

Wieczorem Cie muszę złapać na gadulcu :diabloti:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Bluty małe maja okropnie słodkie pyszczki

przeczytałam że bluty mają okropne pyszczki i chciałam cie opieprzyć że sama masz okropny pysk, ale doczytałam :diabloti: mój blut ma i miał słodki pychol a nie jest jakoś specjalnie młoda :loveu: Za to czarnuch ma powalającą morde, szkoda że taka dzika jest, w miejscu nie usiedzi nawet minuty i trzeba w biegu ją oglądac, albo jak śpi :shake: mysz z ADHD

A ty fajnego masz tego syjama, chociaż wolę ssp ale blue też są ładne :loveu:

Posted

mineralna_ napisał(a):
przeczytałam że bluty mają okropne pyszczki i chciałam cie opieprzyć że sama masz okropny pysk, ale doczytałam :diabloti: mój blut ma i miał słodki pychol a nie jest jakoś specjalnie młoda :loveu: Za to czarnuch ma powalającą morde, szkoda że taka dzika jest, w miejscu nie usiedzi nawet minuty i trzeba w biegu ją oglądac, albo jak śpi :shake: mysz z ADHD

A ty fajnego masz tego syjama, chociaż wolę ssp ale blue też są ładne :loveu:

Ty masz blue banded to sie nie odzywaj :shiny:
Ale ja widze tą różnicę młoda mysz a starsza mysz. Np. moja Ruda teraz ma taki mega poważny a jako maluch taki słodki,to samo (g)Lusia jednak blutka też się zmienia i na szczęście trochę jej zostało takiej słitaśności [:evil_lol:] chociaż ma dopiero 3 miesiące :diabloti: Ciekawi mnie jak Wacik moja wygląda.

Jełopek, bierz tą dove tankę ! Ja Ci mówie,nie będziesz żałować :cool3::loveu:
Jest zdjęcie - patrz jaka świetna :loveu:
http://images47.fotosik.pl/264/be85847a3f020dabmed.jpg

i rodzinką byśmy w końcu były - po jednym ojcu są z 'moją' Tacumą :cool3:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ty masz blue banded to sie nie odzywaj :shiny:
Ale ja widze tą różnicę młoda mysz a starsza mysz. Np. moja Ruda teraz ma taki mega poważny a jako maluch taki słodki,to samo (g)Lusia jednak blutka też się zmienia i na szczęście trochę jej zostało takiej słitaśności [:evil_lol:] chociaż ma dopiero 3 miesiące :diabloti: Ciekawi mnie jak Wacik moja wygląda.

Te, może i blue banded ale ma pasek na brzuchu nie na ryju żeby to miało przeszkadzać w byciu słitaśnym :razz:
Ja też widzę różnice i to dużą między młodą i starszą myszą, ale Kira ma fajny pychol nawet jeżeli już jest starsza.

Posted

Agata błagam - nie dołuj mnie z tą lh dove tan... I tak mam na jej punkcie kręćka, ale niestety tata się znów nie zgodzi na takową podróż, ale w czerwcu coś kupimy ;) Może jakiś sobowtór się trafi? ;>