Sweet Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 haha dobrze ci tak:P Koniec wolnego:D haha:D Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Phi. A ja myślałam, że ty ze mną będziesz płakajać ;( Quote
Izuuus Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nam jeszcze tylko tydzień ferii został.. ale za 4 miesiące wakacje! ;) Quote
Pusiakowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 no i dobrze ci tak. :diabloti: teraz ja bd miała wolne. :D tzn. tylko te 5 dni w sumie to 4, bo w piątek nie ide. :D i ferie, nareszcie . bd zajebi.ście. ;d Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Phi. Ale ja będę miała myszki a wy nie ;p (muszę się jakoś pocieszać ;( ) Quote
kaskaSz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A ja się łączę z tobą w bólu.... Nie chce mi się do szkoły! Co do myszek to śliczne, ale ja jednak wole psy :P A masz plany wystawowe z tymi gryzoniami, bo chyba na targach zoologicznych są? Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Planów to ja nie mama, a OKURKA jest jeszcze nie wystawowa (biała końcówka ogona, brak pigmentu) :D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To myszy też się wystawia ? jak ? hihi xd Śliczne szczególnie ta druga Ja lubię bardziej te czekoladki mm... Kiedy będą u Cb ? Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tak, wystawia się. Jak? Nie bardzo wiem , hiihi :D OKURKA jest wybuchową mieszanką, do końca nie wiadomo co to będzie :D Ale słodka jest ;D Powinna być blue jak Stefcio Agaty, a co wyjdzie zobaczymy :D Odbieram prawdopodobnie 20 lutego ;) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Do odbioru jeszcze 2 tygodnie... Pzdr. Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie... Przygotujcie się na masę zdjęć. A jestem ciekawa jakby czikulec się zachował w stosunku do mysiaków... Ale może nie próbujmy :D Quote
Illusion Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Myszki mają świetne umaszczenia :loveu: i genialne imiona :evil_lol:. Quote
C&B Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Dziękujemy, ze nas jeszcze odwiedzacie, choć my galerię zaniedbujemy. Ale teraz na prawdę nie mam nastroju na focenie - kartkówka za kartkówką i w dodatku pokłóciłam się z kimś bardzo mi bliskim :( No i klatka do nas przyszła - zdziwiłam się trochę, że taka duża, bo wyobrażałam ją sobie mniejszą :D Mam nadzieję, że zdjęcia w weekend się pojawią ;) A i wam jeszcze powiem jak mój pies broni podwórka "swojego" - głaskam ją na dworze głaskam i przyszedł jakiś pies, szanuceropodobny. Jak młoda go zobaczyła, jak przegnała, pies uciekał że Czikę całą w śniegu pochlapał :D hehe. Dodajmy, że to coś w typie olbrzyma ;p Quote
C&B Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Mini Dunę :) Dostaliśmy żółtą, co prawda pojnik nie zgadza się z tym co na rysunku, i dostaliśmy jeszcze edycję z dziecięcymi naklejkami, ale przeżyjemy ;) No i w gratisie była paczusia VITAPOLU. Ale nie wiem czy warto podawać - zdecydowanie za dużo pestek słonecznika i żarówiastych dodatków... Ta dam : http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1300964.jpg?t=1265837837 Quote
Paulinka10 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 śliiiiczna Czikunia:loveu: często ją sobie oglądam;) a teraz mam pytanie jak sie wstawia te banerki:shake::oops: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witamy No już niedługo do odbioru :) To Czikulka wojowniczka jakich mało Quote
C&B Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Paulinka10 napisał(a):śliiiiczna Czikunia:loveu: często ją sobie oglądam;) a teraz mam pytanie jak sie wstawia te banerki:shake::oops: Hejka ;) Dziękujemy. Niestety my nie jesteśmy dobre w tłumaczeniiu - lepiej poszukaj gdzieś w wątkach z grafiką ;) Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy No już niedługo do odbioru :) To Czikulka wojowniczka jakich mało Hejcia! No, niedługo ! Ła, juz doczekać się nie mogę xD O tak, pies ma wielki zapał do walki xD Szczególnie gdy ktoś chce zbliżysz się do "jego" terenu. A ja przez tyle lat żyłam z myślą, że to wszystko to miasta jest xD A tu - taka niespodzianka! A dziś pies chciał mysi żwirek wywalić z worka - ale udało mi się w ostatniej chwili go złapać, bo inaczej 7l żwirku leżało by na podłodze i pies został by przygnieciony :D Quote
Paulinka10 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Banerek już udało mi sie wstawić tylko nie da się przez niego wchodzić do galeri:shake: Quote
C&B Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Proszę trzymać kciuki żeby filmiki się wgrały - mamy ich 4 - jeżeli się uda zobaczycie jak pies wojuje z TAJEMNICZYM PUDEŁKIEM! Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hej Wam :hand: Trzymamy, a co to za mroczne, tajemnicze pudełko atakujące niewinne pieski? :evil_lol: Quote
C&B Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Po mysim tunelu. Ale ten pies ma downa więc wiesz - dla niego wszystko jest strraszne :D Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 C&B napisał(a):Po mysim tunelu. Ale ten pies ma downa więc wiesz - dla niego wszystko jest strraszne :D Aha :lol: Za to mój pies jest psychiczny, niczego sie nie boi i podlatuje do wszystkiego co zobaczy :D Quote
C&B Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Rs9_4ViQGy8&feature=channel Dzielna walka z pudełkiem ( to pierwszy film - mało drastyczny, poza 23 s gdzie pies walnął pudełkiem aparat). Na kolejnych będzie duuużo chorzej, ale jeszcze się wgrywają... Quote
Recommended Posts