Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się łączę z tobą w bólu.... Nie chce mi się do szkoły!
Co do myszek to śliczne, ale ja jednak wole psy :P A masz plany wystawowe z tymi gryzoniami, bo chyba na targach zoologicznych są?

Posted

Tak, wystawia się. Jak? Nie bardzo wiem , hiihi :D
OKURKA jest wybuchową mieszanką, do końca nie wiadomo co to będzie :D Ale słodka jest ;D Powinna być blue jak Stefcio Agaty, a co wyjdzie zobaczymy :D
Odbieram prawdopodobnie 20 lutego ;)

Posted

Nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie...
Przygotujcie się na masę zdjęć.
A jestem ciekawa jakby czikulec się zachował w stosunku do mysiaków... Ale może nie próbujmy :D

Posted

Dziękujemy, ze nas jeszcze odwiedzacie, choć my galerię zaniedbujemy.
Ale teraz na prawdę nie mam nastroju na focenie - kartkówka za kartkówką i w dodatku pokłóciłam się z kimś bardzo mi bliskim :(
No i klatka do nas przyszła - zdziwiłam się trochę, że taka duża, bo wyobrażałam ją sobie mniejszą :D
Mam nadzieję, że zdjęcia w weekend się pojawią ;) A i wam jeszcze powiem jak mój pies broni podwórka "swojego" - głaskam ją na dworze głaskam i przyszedł jakiś pies, szanuceropodobny. Jak młoda go zobaczyła, jak przegnała, pies uciekał że Czikę całą w śniegu pochlapał :D hehe. Dodajmy, że to coś w typie olbrzyma ;p

Posted

Paulinka10 napisał(a):
śliiiiczna Czikunia:loveu:
często ją sobie oglądam;)
a teraz mam pytanie jak sie wstawia te banerki:shake::oops:

Hejka ;)
Dziękujemy.
Niestety my nie jesteśmy dobre w tłumaczeniiu - lepiej poszukaj gdzieś w wątkach z grafiką ;)
Bartiśkowa_ napisał(a):
Witamy
No już niedługo do odbioru :)
To Czikulka wojowniczka jakich mało

Hejcia!
No, niedługo ! Ła, juz doczekać się nie mogę xD
O tak, pies ma wielki zapał do walki xD Szczególnie gdy ktoś chce zbliżysz się do "jego" terenu. A ja przez tyle lat żyłam z myślą, że to wszystko to miasta jest xD A tu - taka niespodzianka!
A dziś pies chciał mysi żwirek wywalić z worka - ale udało mi się w ostatniej chwili go złapać, bo inaczej 7l żwirku leżało by na podłodze i pies został by przygnieciony :D

Posted

Proszę trzymać kciuki żeby filmiki się wgrały - mamy ich 4 - jeżeli się uda zobaczycie jak pies wojuje z TAJEMNICZYM PUDEŁKIEM!

Posted

C&B napisał(a):
Po mysim tunelu.
Ale ten pies ma downa więc wiesz - dla niego wszystko jest strraszne :D

Aha :lol:
Za to mój pies jest psychiczny, niczego sie nie boi i podlatuje do wszystkiego co zobaczy :D