C&B Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Izabela124.']Ale super avek!!!!!! No i gratki 500 strony[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Agata_Roki']Witamy po raz pierwszy :cool3: Będziemy rodzinką :loveu: Jełopek urokliwy :loveu: Pozdrawiam :diabloti:[/QUOTE] Witamy. A no będziemy :D W sumie już jesteśmy xD Dziękujemy i również pozdrawiamy ;) Quote
.Agata. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No , brata biorę Twoich dziewczyn ;) Drugiego bluta będę miała :loveu: Quote
C&B Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 O to fajnie! A którego? Świetne imiona mają, nie? Quote
bianka19 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 cześć ;) dawno nas tutaj nie było.. śliczny avek i gratuluję 500 strony! :D Quote
.Agata. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='C&B']O to fajnie! A którego? Świetne imiona mają, nie?[/QUOTE] ORETY :cool3: Ale i tak będzie Stefan :lol::evil_lol: Quote
C&B Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='bianka19']cześć ;) dawno nas tutaj nie było.. śliczny avek i gratuluję 500 strony! :D[/QUOTE] Hej! Dzięki [quote name='Agata_Roki']ORETY :cool3: Ale i tak będzie Stefan :lol::evil_lol:[/QUOTE] Hehe. U mnie będzie Afera i Empatia, ale pies też miał być Czika, a jest Jełop więc myślę, że na jednym imieniu się nie skończy :D Quote
.Agata. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 U mnie będzie Afera i Empatia, ale pies też miał być Czika, a jest Jełop więc myślę, że na jednym imieniu się nie skończy I na dwóch myszach tez :D Ja miałam mieć TYLKO dwie [właściwie pierwsze też mam od Ingi ;)] a były cztery,teraz są trzy no i będzie facet :cool3: Mychy są super :loveu: ale zaczęły mnie moje dziewczyny irytować - ja generalnie mogłabym nie istnieć,byle tylko je wypuścić na wybieg i nakarmić dlatego chce też miziastego samca ;):cool3: I akurat Stefek będzie urodą śliczny jak moja Buba ale pewnie inny charakterem czego baardzo oczekuje ;) Quote
C&B Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Nie no, na razie muszę nad dwiema nauczyć się panować. Ale pewnie na tych dwóch się nie skończy. Fakt, samce są bardziej miziaste, ale moja mama samca nie chce. A Kiedy i jak odbierasz Stefka? Quote
.Agata. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='C&B']Nie no, na razie muszę nad dwiema nauczyć się panować. Ale pewnie na tych dwóch się nie skończy. Fakt, samce są bardziej miziaste, ale moja mama samca nie chce. A Kiedy i jak odbierasz Stefka?[/QUOTE] Ja 19 lutego odbieram w Lublinie. Dziewczyna z kociego forum bodajże podrzuci mi go ;) Moja mama o samcu nie wie :lol: Dowie sie po fakcie :evil_lol: Quote
C&B Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 No ja jadę do Warszawy 21 pewnie :D Trochę się po nie przejadę, ale czego się dla takich śliczności nie robi. A teraz czekamy na klatkę. Pewnie w poniedziałek przyjdzie. Quote
.Agata. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A jaką klatkę zamówiłaś ? :eviltong: I czym zamierzasz panny karmić,na czym trzymać etc. ? ;) Albo jak chcesz to wal na gadulca :evil_lol: 487493 Quote
Sweet Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hej:D Co tam?:D Od pon do szkoły:D ]:-> hahahahahahahhahaha:evil_lol: Quote
Sweet Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie no przeciez fajnie bedzie:D ja juz tydzien w szkole przeżyłam:D Quote
C&B Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Tak! Nic tak na mnie nie działa jak nauka :D Quote
Tepes Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 hej hej;) no widza że cieszysz sie szkołą:evil_lol: a jo za tydzień ferie oł yeah:D Quote
.Agata. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak możesz napisz jeszcze raz do mnie bo wczoraj byłam na lapku na webgadu i Cie nie zapisałam :oops::eviltong: Widziałaś nasze maluchy ? :loveu: Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 No widziałam :D Zresztą już wszystkie razem oceniłyśmy ]:-> No to się pochwalę :diabloti: Zdjęcia z hodowli :loveu: Małe Zamyszanie OLABOGA shs sbp http://lh3.ggpht.com/_RSLYBEhAxco/S26l9kaG65I/AAAAAAAABms/NHOkyvFYnMc/s640/17%20dni%20Olaboga.jpg i... Małe Zamyszanie OKURKA shs blue n.w. (wyróżnia się :loveu:) http://lh4.ggpht.com/_RSLYBEhAxco/S26lP6JqynI/AAAAAAAABmI/L3l6LO3wKZE/s640/17%20dni%20Okurka.jpg Quote
.Agata. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Śliczne małe :loveu: Ale Ty już o tym dobrze wiesz :evil_lol: I Okurka nie będzie do Stefa podobna :placz: Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Agata_Roki']Śliczne małe :loveu: Ale Ty już o tym dobrze wiesz :evil_lol: I Okurka nie będzie do Stefa podobna :placz:[/QUOTE] No wiem, wiem xD Hmmm... Jeszcze pomyślą, że nie rodzina? :D Quote
C&B Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Cześć! Łeee... Jutro koneic ferii :( plakajmy :( Jutro juz do szkoły i jeszcze nam pracę domową zadali! Foch na trzy lata.... Quote
Recommended Posts