Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i ostanie :)

Tak napawdę przez ten cały sapcer Czika jeden raz zdąrżyła zaaportować , ale jak długo aportowała :) Na początku spacerku jej rzuciałam , a na koniec :

hehe
KONIEC !

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Czy takie ładne nie wiem , bo rozmazane , ale to takie szybkie , że trudno uchwycić ;)

Mam to samo z panną A. :-D.
Jak chcesz, to nie zaciągniesz do zabawy...A jak się rozbryka to nie wiesz jak uchwycić... :lol:

Posted

Tylko na waszych fotkach tego nie widać , ale ja tam robie takie byle jakie zdjęcia , a jeszcze musiałam za nią biegać , bo jak ja się zatrzymuje to i ona ;)
A to jeszcze nie wszytskie zdjęcia..Jutro wstawię ręsztę takich latającyhc :) To znaczy tylko na jednym lata

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Tylko na waszych fotkach tego nie widać , ale ja tam robie takie byle jakie zdjęcia , a jeszcze musiałam za nią biegać , bo jak ja się zatrzymuje to i ona ;)
A to jeszcze nie wszytskie zdjęcia..Jutro wstawię ręsztę takich latającyhc :) To znaczy tylko na jednym lata

Bo na dogomanię to takie byle jakie foty robić :diabloti: :roll: no wiesz co :mad::diabloti::razz: nieładnie,nieładnie :-x

Posted

Hehe
To sama uchywyć takeigo dzikuska jak Czika:cool3:
Ona praktycznie cały sapcerek przebiegała , tylko na siusiu i chwilę odpoczynu ... A co ktoś na balkon wyszedł ta już w krzaki i się gapi:shake:

Posted

Aha, i jeszcze jedno...
Już 50 stronek!
:laola:
W i e l k [COLOR=Yellow]i [COLOR=Lime]e
[COLOR=Sienna] G [COLOR=Magenta]r [COLOR=Red]a [COLOR=Cyan]t [COLOR=DarkOrange]k [COLOR=Yellow]i [COLOR=Lime]!
[SIZE=1][COLOR=Black]Piszę już, bo może mnie nie być na dogo dzisiaj po szkole...
Ale pewnie wpadnę do was ... xD

Posted

Jest ! 50 stroonka :)
Hmmm...
Mam tylko jedn pomysł na nisepdziankę , ale nudny...:(
Cała historia Cziki , ale to chyba nudne by było , chodź , kiedy to się działo nudno u nas nie było...

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Jest ! 50 stroonka :)
Hmmm...
Mam tylko jedn pomysł na nisepdziankę , ale nudny...:(
Cała historia Cziki , ale to chyba nudne by było , chodź , kiedy to się działo nudno u nas nie było...

No co ty? Ja uwielbiam historyjki, a jak jeszcze są o psach to po prostu jestem w raju! :loveu: Więc szybko dawaj mi tutaj tą historyjkę :razz:

Posted

No dobra , ale trochę potrwa zanim ją napiszę
A tak ogółem to dziś dosstalam 5 z polaka ( za wiersz którego uczyłam się dwie godziny) i 4 z histori.
To zabieram się za pisanie :)

Posted

A oto historia Czikity vel chrobździela :)

04.08.05 r - Tego właśnie dnia na świat przyszły dwa cudowne szczeniaki rasy pekińczyk :) Rudy piesek i jasnobrązowa podpalana suczka :)
08.10.05 r - [SIZE=2]Jakgdyby niegdy niec idę do szkoły... Lekcje jak zawsze nudne i za długie o 45 minut:) Odprowadza mnie Magda , a zaraz dołańcza do nas Olka , która mówi , że przez okono widziała jak moja mama stoi przy jakiejś brązowej kulce. Powiedziałam jej też to mój brązowy królik - Luśka ... Wchodzę do domu ,a tam na moim bezrękawniku leży brązowa kulka :) Jęzorek na wieszchu , chodź na dworze było zimno i mokra , bo po kąpaniu , bo z hodowli była wzięta brudna , bo mama coś czuła , że pies jest chory i wolała go wziąść od razu ;) Wieczorem zasnawialiśmy się nad imionkiem...Albo Sisi , albo Czika :) Chodź ja byłam za Sisi rodzina mnie przegłosowała :) Tego samego dnia Czika zaczeła ciężko oddychać i jej łaciaty brzuszek robił się duży ... Nie wiedziałam co się dzieję... Mojego taty nie bylo , bo był jeszcze w pracy więc mama zadzwoniła po wujka i szybko owineła Czikę w koc... Na ,,sugnale " do weterynarza... Mało brakowało , a kulki już by ze mną nie było... Miała coś z żoładkiem i moja mama całą noc masowała jej brzuszek ,a o 5 rano piesek się wysmrodził:multi:Myslałam , ze problemy się skończyły....
04.08.06 r - [SIZE=2]Czika kończy roczek ! Akurat pojechaliśmy na plażę , gdzie pies miał zajęcię :) Wykopywanie wodorosłów którymi fajnie się bawi:roll:Postanowiliśmy ze znajomymi zrobić sobie ,,skrót"... Okazało się , że szliśmy 5 razy tyle ile było by normalnie i pies nałapał 4 kleszcze:shake:Całe szczęście był pryskany , ale do weterynarza jechać trzeba... Znajomi wynajmowali domek gdzie indziej niż my , bo tam przewarzały koty... Włąścieielka kotów poleciała nam weterynarza , który nie umiał wyciągać kleszczy:-(Wyrwał go ... Łeb został... Reszty mama nie dawała mu nawet obejżeć... Pojechała ze znajomą do drugiego weta i pies pozbył sie kleszczy:lol:

Później będzie C.D. tylko trochę odpocznę , ok ?

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Dobrze, odpocznij nasza pisarko :evil_lol:.
A ja już nie mogę się doczekać C.D. :diabloti:

A podoba się ta część ?
500 pościk na 50 stronce :)