C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Zmęczona :) A to dla was uśmiech A mina dla mojego brata , bo taka brzydka:diabloti: :loveu: C.D.N. Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Jeszcze tylko 9 zdjęć :) Czika miała mnie i aparat już w doopce :) C.D.N. - już ostatnie będą:cool1: Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 No i ostanie :) Tak napawdę przez ten cały sapcer Czika jeden raz zdąrżyła zaaportować , ale jak długo aportowała :) Na początku spacerku jej rzuciałam , a na koniec : hehe KONIEC ! Quote
AngelsDream Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Szkoda, że część rozmazana, ale widać, że się dobrze bawiła :D Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Super foty, jak widać macie fajne tereny :loveu:. A Czika jak szalała ... Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Czy takie ładne nie wiem , bo rozmazane , ale to takie szybkie , że trudno uchwycić ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czy takie ładne nie wiem , bo rozmazane , ale to takie szybkie , że trudno uchwycić ;) Mam to samo z panną A. :-D. Jak chcesz, to nie zaciągniesz do zabawy...A jak się rozbryka to nie wiesz jak uchwycić... :lol: Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images31.fotosik.pl/363/5f16f314bb4e2f01med.jpg to jest super :loveu: Quote
Kinia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 O ile fotek:) Super;) Z moim też mam ten problem Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Tylko na waszych fotkach tego nie widać , ale ja tam robie takie byle jakie zdjęcia , a jeszcze musiałam za nią biegać , bo jak ja się zatrzymuje to i ona ;) A to jeszcze nie wszytskie zdjęcia..Jutro wstawię ręsztę takich latającyhc :) To znaczy tylko na jednym lata Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Czika :loveu::loveu: ale ona fajnie biega Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Tylko na waszych fotkach tego nie widać , ale ja tam robie takie byle jakie zdjęcia , a jeszcze musiałam za nią biegać , bo jak ja się zatrzymuje to i ona ;) A to jeszcze nie wszytskie zdjęcia..Jutro wstawię ręsztę takich latającyhc :) To znaczy tylko na jednym lata Bo na dogomanię to takie byle jakie foty robić :diabloti: :roll: no wiesz co :mad::diabloti::razz: nieładnie,nieładnie :-x Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Hehe To sama uchywyć takeigo dzikuska jak Czika:cool3: Ona praktycznie cały sapcerek przebiegała , tylko na siusiu i chwilę odpoczynu ... A co ktoś na balkon wyszedł ta już w krzaki i się gapi:shake: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witamy się :multi:. Bo Czika to taki sweet potworuś :loveu:. Ale z tymi zdjęciami to nie dawaj byle jakich :mad:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Aha, i jeszcze jedno... Już 50 stronek! :laola: :laola: :laola: W i e l k [COLOR=Yellow]i [COLOR=Lime]e [COLOR=Sienna] G [COLOR=Magenta]r [COLOR=Red]a [COLOR=Cyan]t [COLOR=DarkOrange]k [COLOR=Yellow]i [COLOR=Lime]! [SIZE=1][COLOR=Black]Piszę już, bo może mnie nie być na dogo dzisiaj po szkole... Ale pewnie wpadnę do was ... xD Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Jest ! 50 stroonka :) Hmmm... Mam tylko jedn pomysł na nisepdziankę , ale nudny...:( Cała historia Cziki , ale to chyba nudne by było , chodź , kiedy to się działo nudno u nas nie było... Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Domka_Czika napisał(a):Jest ! 50 stroonka :) Hmmm... Mam tylko jedn pomysł na nisepdziankę , ale nudny...:( Cała historia Cziki , ale to chyba nudne by było , chodź , kiedy to się działo nudno u nas nie było... No co ty? Ja uwielbiam historyjki, a jak jeszcze są o psach to po prostu jestem w raju! :loveu: Więc szybko dawaj mi tutaj tą historyjkę :razz: Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 No dobra , ale trochę potrwa zanim ją napiszę A tak ogółem to dziś dosstalam 5 z polaka ( za wiersz którego uczyłam się dwie godziny) i 4 z histori. To zabieram się za pisanie :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja dziś 6 z przyrody :diabloti:. Czekamy, czekamy :p Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [SIZE="4"]50 :smilecol::smilecol::laola::cunao: Czekamy na historyjkę :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jak Dominika tak się za nią wzięła, to będzie naprawdę super :-D. Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 A oto historia Czikity vel chrobździela :) 04.08.05 r - Tego właśnie dnia na świat przyszły dwa cudowne szczeniaki rasy pekińczyk :) Rudy piesek i jasnobrązowa podpalana suczka :) 08.10.05 r - [SIZE=2]Jakgdyby niegdy niec idę do szkoły... Lekcje jak zawsze nudne i za długie o 45 minut:) Odprowadza mnie Magda , a zaraz dołańcza do nas Olka , która mówi , że przez okono widziała jak moja mama stoi przy jakiejś brązowej kulce. Powiedziałam jej też to mój brązowy królik - Luśka ... Wchodzę do domu ,a tam na moim bezrękawniku leży brązowa kulka :) Jęzorek na wieszchu , chodź na dworze było zimno i mokra , bo po kąpaniu , bo z hodowli była wzięta brudna , bo mama coś czuła , że pies jest chory i wolała go wziąść od razu ;) Wieczorem zasnawialiśmy się nad imionkiem...Albo Sisi , albo Czika :) Chodź ja byłam za Sisi rodzina mnie przegłosowała :) Tego samego dnia Czika zaczeła ciężko oddychać i jej łaciaty brzuszek robił się duży ... Nie wiedziałam co się dzieję... Mojego taty nie bylo , bo był jeszcze w pracy więc mama zadzwoniła po wujka i szybko owineła Czikę w koc... Na ,,sugnale " do weterynarza... Mało brakowało , a kulki już by ze mną nie było... Miała coś z żoładkiem i moja mama całą noc masowała jej brzuszek ,a o 5 rano piesek się wysmrodził:multi:Myslałam , ze problemy się skończyły.... 04.08.06 r - [SIZE=2]Czika kończy roczek ! Akurat pojechaliśmy na plażę , gdzie pies miał zajęcię :) Wykopywanie wodorosłów którymi fajnie się bawi:roll:Postanowiliśmy ze znajomymi zrobić sobie ,,skrót"... Okazało się , że szliśmy 5 razy tyle ile było by normalnie i pies nałapał 4 kleszcze:shake:Całe szczęście był pryskany , ale do weterynarza jechać trzeba... Znajomi wynajmowali domek gdzie indziej niż my , bo tam przewarzały koty... Włąścieielka kotów poleciała nam weterynarza , który nie umiał wyciągać kleszczy:-(Wyrwał go ... Łeb został... Reszty mama nie dawała mu nawet obejżeć... Pojechała ze znajomą do drugiego weta i pies pozbył sie kleszczy:lol: Później będzie C.D. tylko trochę odpocznę , ok ? Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dobrze, odpocznij nasza pisarko :evil_lol:. A ja już nie mogę się doczekać C.D. :diabloti: Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Dobrze, odpocznij nasza pisarko :evil_lol:. A ja już nie mogę się doczekać C.D. :diabloti: A podoba się ta część ? 500 pościk na 50 stronce :) Quote
Recommended Posts