Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hodowla jeszcze nie wybrana - czeka na jakiś ciekawy miot, żeby wpadł mi w oko jakiś kawaler. Najlepiej jakaś warszawska, bo wtedy nie będzie problemu z przesyłką konduktorską.

Posted

Ja byłam pewna, że moi rodzice się jeszcze nie domyślają co planuję, ale mama wie wszystko, jak jej powiedziałam, że zbieram pieniądze na coś, ona od razu wiedziała na co, no i chyba się zgodziła, bo gadała ze mną o tym, o przesyłkach, hodowlach, odmianach.

Posted

no to jestem :) mam was zapisanych w subskrypcjach ale jeszcze sie nie wpisywalam, czasami tak mam :) ale ogladam na bierzaco:)
a zwlaszcza podobaja mi sie fotki profilu gdzie nosa nie widac :D

edit i co do mysi zobacz tu http://www.dogomania.pl/threads/173200-PILNE-Interwencja-w-pseudohodowli-Bardzo-duA-o-zwierzAE-t-do-adopcjihttp://www.dogomania.pl/threads/173200-PILNE-Interwencja-w-pseudohodowli-Bardzo-duA-o-zwierzAE-t-do-adopcji

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']no to jestem :) mam was zapisanych w subskrypcjach ale jeszcze sie nie wpisywalam, czasami tak mam :) ale ogladam na bierzaco:)
a zwlaszcza podobaja mi sie fotki profilu gdzie nosa nie widac :D[/QUOTE]
miło :)
Jakbym miała jakieś to bym dała, ale nie mam z profilku.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']na poczatku i w srodku galerii sa takowe hahaha :)

w poprzednim poscie napisalam spojrz tu http://www.dogomania.pl/threads/173200-PILNE-Interwencja-w-pseudohodowli-Bardzo-duA-o-zwierzAE-t-do-adopcji
Wiem, ale nowych nie mam.
Widziałam ten temat. Biedne zwierzaki, ale ja jednak zostaję przy rasowych. Nie, żebym nie kochała tych zwierząt, bo jestem zamyszona już od kilku miesięcy, ale zapowiada się kilka ciekawych miocików nie długo i... rozumiesz. Chyba że jadną taką, a jedną taką. A orientujesz się w jakim stanie są teraz myszorki?
[quote name='zuzolandia']http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1300342-1.jpg

jaka madam ;-) hihih
no gratuluje projektu ;-)
aaaa nowy domownik pewno bedzie słodki......
pozdrowionka ;-)

Dziękuję ;)
Oj będzie, będzie ;)

Posted

myszorki sa prawdopodobnie z chowu wsobnego wiec moga miec wszystko, duzo ich zostalo a i kolejna "dostawa" bedzie :roll:
ja narazie nie moge wziasc bo mam swoja gromadke...
a wiem kto z wawki hoduje rasowe :) wiec mnie to nie razi, to twoj wybor ;)

pochwal sie jak bedziesz miala gryzonka :)

Posted

Też wiem kto hoduje - i te hodowle obserwuję. Czekam na jakieś dove tan ew. choco tan lub black tan.
No tak - te okropne pseudo! To nie ludzie - to potwory....
W sumei myślałam, że będę miała samczyka, ale mama nie chce ( tyle lat z moim ojcem - co się dziwić xD) no to weźmiemy 2-3 samiczki :) Raczej dwie, bo ograniczenia jeśli chodzi o klatkę.

Posted

a myszak :loveu::loveu::loveu:
kocham szczurki, ale myszy też lubię :D
a jakiejś rasy ? ;>
tak z ciekawości, ile taki myszak kosztuje ?

Czikowiec piękna :loveu:
a jak się tam moje krowie ma ? :D

Posted

no rasowy, a odmian nie podam żeby nie zapeszyć xD
Cena - ustala ją każdy hodowca indywidualnie, ale zwykle samice 25-40, a samce 15-30 ;) Jeżeli źle piszę to proszę poprawić xD
Dzięki.
A krów trzyma się świetnie! Czasem gryzie moją, ale ona umie się odegrać xD

Posted

A więc mogę się już pochwalić! Właśnie zarezerwowałam dwie cudowne dziewczynki:
Małe Zamyszanie OLABOGA sh satin siamese blue point
Małe Zamyszanie OKURKA sh satin blue (n.w.)
Do odbioru za ok. 3 tygodnie ;)

Posted

[quote name='C&B']A więc mogę się już pochwalić! Właśnie zarezerwowałam dwie cudowne dziewczynki:
Małe Zamyszanie OLABOGA sh satin siamese blue point
Małe Zamyszanie OKURKA sh satin blue (n.w.)
Do odbioru za ok. 3 tygodnie ;)[/QUOTE]
Hohoho, no to rzeczywiście będzie Małe Zamieszanie;)

Trzymam kciuki za projekt w szkole.

Pzdr.

Posted

Gdybym miała większą klatkę to by było większe zamyszanie ;)
Dzięki, tzn. nie ma co trzymać - ja tam muszę tylko od czasu do czasu chodzić. A w poniedziałek idę podpisać dokumenty... I jeszcze w poniedziałek mam zawody - jak ja to ogarnę?