Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!
Dlaczego jest tak zimno?
Tylko w domu siedzieć, z psem na kilka minut, bo i mi i mu się chodzić nie chce. Też mi ferie...

Posted

A mi sie niestety będą kończyć. I w sumie ani mi się siedzieć w domu nie chce, ani do szkoły iść...Jednak zdecydowanie wole to pierwsze. xD A po feriach tyyle zmian w szkole, na gorsze oczywiście, że aż bym z klifu skoczyła, ale nie ma w okolicy.

Fajna nawet ta fotka, daj więcej ;) :eviltong:

Posted

C&B napisał(a):
Nie ma więcej - jak już pisałam model ucieka do domu.

Mogą być domowe :eviltong:
C&B napisał(a):

Dziś odszedł Szaza - mój bojownik (*) :(

Przykro mi...:glaszcze: To był koń?

Posted

Domowe brzydkie.
Nie - rybka. Niby z taką to trudno się zżyć, nie weźmiesz na ręce, nie pomiziasz, ale przyzwyczaiłam się że codziennie rano kiedy wstaję, wstaję i Szaza, kiedy jestem w pokoju to on obserwuje mnie cały czas... A teraz?

Posted

Ja tam kiedyś robiłam przy oknie i nie było najgorzej :lol:
Aaa...No wiesz, jakoś ostatnio nic o niej nie wspominałaś także można się pomylić zwłaszcza, że bardzo lubisz konie...No to dla rybki: ['] ['] [']

Posted

Zgadnijcie kto dziś do mnie zadzwonił,a raczej do mojej mamy?
Mój dyrektor. No, a razem z nim pan od biologi. Mama była pewna, że mój brat coś zbroił, jak zawsze. A tu zdziwko takie małe - chodziło o mnie! Dobrze, że spałam, bo bym palpitacji serca dostała, jakbym to usłyszała. Chodziło o jakiś projekt europejski - że niby ja się dobrze uczę i mam w nim brać udział... Mama się zgodziła, bo nie miała innego wyjścia - dobrze zna te szakale szkolne i by mi zatruwali życie jakbym się nie zgodziła - i tak stałam się uczestniczką w projekcie unijnym czy jakoś tak xD
I za to gadałm dziś z mamcią - na 95% będzie nowy domownik. Jaki? Mała podpowiedź : cztery łapki, nosek, uszka, ogonek!
Ale jak pomyślę, że będę musiała tam chodzić na te cosie... Ale od razu do liceum coś tam leci jakieś punkty czy coś.

Posted

Nie, jeden mi w zupełności wystarczy :)
No dobra, żeby zaraz sobie smaczka nie narobić jak mi poopowiadacie to powiem - to będzie mysior. Ale na razie czekamy na jakiś fajny miocik :)