Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak pies z kotem, ale i tak blisko:)
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/200807081621140PIC00562.jpg

Pzdr.
One ogólnie się nie kłócą - czasem Tańka ma ochotę Czikę pacnąć, ale pies wie kiedy się wycofać. Jaak Czika była mała myślała, że kotka to jej matka - szukała cycula, chodziła krok w krok, na początku Tańce to ni przeszkadzało, ale teraz przyjeła postawę prawdziwego kota i psów ni lubi.
[quote name='Pusiakowa']z miny twojego psa.
Jest całkiem normalna... jak na mojego psa oczywiście!

Posted

A jakoś takoś, Panuś takie zrobił Oo
A u nas dziś było liczenie średnich, tzn. tylko ja z kol bo oceny pisałyśmy to mam 4,6 xD Wiem, słabo, ale ja tam nawet nawet zadowolona jestem xD I nawet jedna 6 się załapała! z WOSu Oo
Pies żyje - śpi :)

Posted

[quote name='C&B']A jakoś takoś, Panuś takie zrobił Oo
A u nas dziś było liczenie średnich, tzn. tylko ja z kol bo oceny pisałyśmy to mam 4,6 xD Wiem, słabo, ale ja tam nawet nawet zadowolona jestem xD I nawet jedna 6 się załapała! z WOSu Oo
Pies żyje - śpi :)

Też mam 4,6 :) Ja mam dwie 6 - z plastyki i muzyki :loveu:

Pamiętasz Dmuchawce, latawce, wiatr?:cool3:

Posted

C&B napisał(a):
Moja kol ma 5,1 xD Ale w naszej klasie ja najlepsza xD
Pamiętam xD

U mnie w klasie jest chłopak co ma 5.4 xD I wygrywa wszystkie konkursy, raz nawet mu się zdarzyło wygrać wycieczkę do Disneyland' u :)

Posted

To u nas w szkole jest dziewczyna co miała 5,9 i na dodatek szła do szkoły rok wcześniej, czyli jest w moim wieku, ale w 3 kl. xD Z WFu nie miała 6, to pamiętam, bo na SKSy nie chodziła i jej pani dać nie dała. ^^ Nawet o psach można było z nią pogadać, bo interesuje się prawie wszystkim. Ale o niej nie bede gadać, fotki by się przydały :D

Posted

Nikolaaa napisał(a):
U mnie w klasie jest chłopak co ma 5.4 xD I wygrywa wszystkie konkursy, raz nawet mu się zdarzyło wygrać wycieczkę do Disneyland' u :)

Bewarka napisał(a):
To u nas w szkole jest dziewczyna co miała 5,9 i na dodatek szła do szkoły rok wcześniej, czyli jest w moim wieku, ale w 3 kl. xD Z WFu nie miała 6, to pamiętam, bo na SKSy nie chodziła i jej pani dać nie dała. ^^ Nawet o psach można było z nią pogadać, bo interesuje się prawie wszystkim. Ale o niej nie bede gadać, fotki by się przydały :D

U nas był taki co 6.0 miał xD Ale z nim ni jak pogadać - tylko z nosem w książkach
Pusiakowa napisał(a):
łaaał, to ja ci średniej zazdroszczę. xD ja swojej nie liczyłam, ale na pewno będzie niższa. ;oo .

Żeby jeszcze było czego. Rok temu miałam 4,7 xD

Posted

Ale ty w liceum i to bardzo dobrym, a ja w miejskim gimnazjum xD
I jeszcz mnie rodzice dobijają, mówią, że mam dobrą średnią, a zaraz idą do brata co ma 3 ileś i mu mówią, że jak będzie miał 4.0 to kupia mu nowym monitor ( w 2 gim, jest...)
A foty nie dawno były - na razie ni ma!

Posted

Prędzej to mnie, bo jej łapkę do zdjęcia ułożyłam i fryz zrobiłam <3
Idziemy spać! Dobranoc!
Przygotujcie się w ferie na mega porcję fotek - bo i tak nigdzie nie jadę, bo do babci miałam jechać, ale wiadomo...