Avaloth Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Miziana dla Czikowej :) jej strasznie mi przykro :(. Ale nie możesz jeszcze tracić nadziei. Trzymajcie się wszyscy. Quote
Izabela124. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Oj trzymaj się kochana, będzie dobrze :* Quote
C&B Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Dzięki.. Ma ktoś ochotę pooglądać stare zdjęcia Jełopa, tzn. z września? Quote
Izuuus Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Trzymamy kciuki by z Twoją babcią było lepiej, a zdjęcia zawsze mile widziane. Jak masz to wrzucaj :) Quote
C&B Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Wrzesień 2009 Wrześniowe opalanie na balkonie... Quote
C&B Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 I jeszcze jedno nie psie http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1270557.jpg?t=1261778356 Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 bozie jakie to to kochaniutkie:loveu::loveu::loveu: sikorka bardzo ładna też :) Quote
Sweet Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Miejmy nadzieje że z babcią będzie dobrze.. Musi.. Moja też była w szpitalu na szczęście na święta wyszła ale nie wiadomo co dalej.... eh... Ale trzymaj się będzie dobrze;) Quote
C&B Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Iś & Chester napisał(a):bozie jakie to to kochaniutkie:loveu::loveu::loveu: sikorka bardzo ładna też :) Dzięki ;) Sweet napisał(a):Miejmy nadzieje że z babcią będzie dobrze.. Musi.. Moja też była w szpitalu na szczęście na święta wyszła ale nie wiadomo co dalej.... eh... Ale trzymaj się będzie dobrze;) Moja miała wyjść 23, ale jakieś zamieszanie z ubraniem było to miała wyjść 24 rano, ale w nocy bardzo jej się pogorszyło, jest w śpiączce... Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 C&B napisał(a):Dziękujemy za ciepłe słowa. Z babcią bez zmian... Świąt jakoś szczególnie nie odczuwam... Może dlatego, że nie spędzamy ich jak zawsze, z rodziną... Ja z bratem i psem siedzimy w domu, a rodzice w szpitalu u babci... Aż się odechciewa tych świąt. A tak wgl to pies czuje się dobrze, wciąż liczy na to, że nauczy otwierać się lodówkę.... Oj, tak. Gdy ktoś z Rodziny choruje na Święta, to ze Świąt nici... Trzymam kciuki za Babcię. No i za Czikunię, aby jej się wreszcie udało otworzyc tę lodówkę. Choćby w myślach:) Jedno z moich szczeniąt sznaucerkowych (sunia) umiała otworzyc lodówkę i parę razy to zrobiła i wyjadła wszystko, co było jadalne! Zostawiła tylko konserwy;). Potem na czas nieobecności Gospodarzy w domu, lodówka była odwracana przodem do ściany (kuchnia nie miała drzwi) - nie pomagało! No to lodówka powędrowała do małego pokoju - nie pomogło; sunia otworzyła drzwi do pokoju, otworzyła lodówkę ... No to przy drzwiach do małego pokoju zamiast klamki była gałka. Gałka została zjedzona, ale drzwi ocalały i zawartość lodówki też:) Pzr. Quote
Connected Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 mam nadzieję że z babcią będzie dobrze ; *. A Czika jest cudowna ; > Quote
C&B Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, tak. Gdy ktoś z Rodziny choruje na Święta, to ze Świąt nici... Trzymam kciuki za Babcię. No i za Czikunię, aby jej się wreszcie udało otworzyc tę lodówkę. Choćby w myślach:) Jedno z moich szczeniąt sznaucerkowych (sunia) umiała otworzyc lodówkę i parę razy to zrobiła i wyjadła wszystko, co było jadalne! Zostawiła tylko konserwy;). Potem na czas nieobecności Gospodarzy w domu, lodówka była odwracana przodem do ściany (kuchnia nie miała drzwi) - nie pomagało! No to lodówka powędrowała do małego pokoju - nie pomogło; sunia otworzyła drzwi do pokoju, otworzyła lodówkę ... No to przy drzwiach do małego pokoju zamiast klamki była gałka. Gałka została zjedzona, ale drzwi ocalały i zawartość lodówki też:) Pzr. Moja całe szczęście jest malutka, a skakać wysoko nie potrafi. Kiedyś chciałam nauczyć ją otwierać szuflady, ale ojciec by mnie zabił, jakby pies mu faktury powyjadał xD Connected napisał(a):mam nadzieję że z babcią będzie dobrze ; *. A Czika jest cudowna ; > U babcia lekka poprawa, ale mało istotna... Dzięki :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jeżeli z Babcią jest tak źle, jak piszesz, to... sama wiesz. Lepiej nie będzie... Pzdr. Quote
C&B Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 No niestety... Wszyscy w domu mają jakąś nadzieję, ale z dnia na dzień jest ona coraz słabsza... Wiem, że babcia zaczęła reagować na gilgotki... Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ... a skąd ty znasz takie słowo, jak gilgotki...?:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):... a skąd ty znasz takie słowo, jak gilgotki...?:) Pzdr.Ja też znam takie słowo ;) Oznacza ono : łaskotanie Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja wiem, co ono oznacza, ale skąd tak młoda osoba je zna...:) Pzdr. Quote
Connected Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 hehe ja też znam te słowo a mam 14 lat ;) Quote
C&B Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 No, bo tak się mówi chyba xp A jest w tym coś brzydkiego?:evil_lol: Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja wiem, co ono oznacza, ale skąd tak młoda osoba je zna...:) Pzdr. Ja też do starszych osób nie należę, a znam to słowo. :D :D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja też znam xd Witamy Czikusię i jej pańcię jak się macie ? Quote
C&B Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Bywało lepiej, ale nie jest źle. Czika na spacerku z moim bratem. Może jutro zmobilizuje się i zrobię jakieś fotki, bo dziś nie mam już czasu... Zresztą zostałam wciągnięta przez książkę . Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tego słowa uzywała moja Babcia ["] i stąd moje lekkie zdziwienia;) A co czytasz? pzdr. Quote
C&B Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 "Nocny Włóczęga" Katherine Marsh Początek nudnawy, ale potem oderwać się nie mogłam :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 O, a jaki to rodzaj literatury? Pzdr. Quote
Recommended Posts