Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieje że z babcią będzie dobrze..
Musi..
Moja też była w szpitalu na szczęście na święta wyszła ale nie wiadomo co dalej....
eh...
Ale trzymaj się będzie dobrze;)

Posted

Iś & Chester napisał(a):
bozie jakie to to kochaniutkie:loveu::loveu::loveu:
sikorka bardzo ładna też :)

Dzięki ;)
Sweet napisał(a):
Miejmy nadzieje że z babcią będzie dobrze..
Musi..
Moja też była w szpitalu na szczęście na święta wyszła ale nie wiadomo co dalej....
eh...
Ale trzymaj się będzie dobrze;)

Moja miała wyjść 23, ale jakieś zamieszanie z ubraniem było to miała wyjść 24 rano, ale w nocy bardzo jej się pogorszyło, jest w śpiączce...

Posted

C&B napisał(a):
Dziękujemy za ciepłe słowa.
Z babcią bez zmian...
Świąt jakoś szczególnie nie odczuwam...
Może dlatego, że nie spędzamy ich jak zawsze, z rodziną... Ja z bratem i psem siedzimy w domu, a rodzice w szpitalu u babci...
Aż się odechciewa tych świąt.
A tak wgl to pies czuje się dobrze, wciąż liczy na to, że nauczy otwierać się lodówkę....

Oj, tak. Gdy ktoś z Rodziny choruje na Święta, to ze Świąt nici...
Trzymam kciuki za Babcię.

No i za Czikunię, aby jej się wreszcie udało otworzyc tę lodówkę. Choćby w myślach:)
Jedno z moich szczeniąt sznaucerkowych (sunia) umiała otworzyc lodówkę i parę razy to zrobiła i wyjadła wszystko, co było jadalne! Zostawiła tylko konserwy;). Potem na czas nieobecności Gospodarzy w domu, lodówka była odwracana przodem do ściany (kuchnia nie miała drzwi) - nie pomagało! No to lodówka powędrowała do małego pokoju - nie pomogło; sunia otworzyła drzwi do pokoju, otworzyła lodówkę ...
No to przy drzwiach do małego pokoju zamiast klamki była gałka. Gałka została zjedzona, ale drzwi ocalały i zawartość lodówki też:)

Pzr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, tak. Gdy ktoś z Rodziny choruje na Święta, to ze Świąt nici...
Trzymam kciuki za Babcię.

No i za Czikunię, aby jej się wreszcie udało otworzyc tę lodówkę. Choćby w myślach:)
Jedno z moich szczeniąt sznaucerkowych (sunia) umiała otworzyc lodówkę i parę razy to zrobiła i wyjadła wszystko, co było jadalne! Zostawiła tylko konserwy;). Potem na czas nieobecności Gospodarzy w domu, lodówka była odwracana przodem do ściany (kuchnia nie miała drzwi) - nie pomagało! No to lodówka powędrowała do małego pokoju - nie pomogło; sunia otworzyła drzwi do pokoju, otworzyła lodówkę ...
No to przy drzwiach do małego pokoju zamiast klamki była gałka. Gałka została zjedzona, ale drzwi ocalały i zawartość lodówki też:)

Pzr.

Moja całe szczęście jest malutka, a skakać wysoko nie potrafi. Kiedyś chciałam nauczyć ją otwierać szuflady, ale ojciec by mnie zabił, jakby pies mu faktury powyjadał xD
Connected napisał(a):
mam nadzieję że z babcią będzie dobrze ; *.

A Czika jest cudowna ; >

U babcia lekka poprawa, ale mało istotna...
Dzięki :)

Posted

No niestety...
Wszyscy w domu mają jakąś nadzieję, ale z dnia na dzień jest ona coraz słabsza...
Wiem, że babcia zaczęła reagować na gilgotki...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja wiem, co ono oznacza, ale skąd tak młoda osoba je zna...:)

Pzdr.

Ja też do starszych osób nie należę, a znam to słowo. :D :D

Posted

Bywało lepiej, ale nie jest źle.
Czika na spacerku z moim bratem.
Może jutro zmobilizuje się i zrobię jakieś fotki, bo dziś nie mam już czasu...
Zresztą zostałam wciągnięta przez książkę .