C&B Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 No... A ja zaraz muszę za lekcje się brać:shake: Ta olimpiada i testy pani dała...:shake: Dwa na jutro !:shake: Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja też zaraz zmykam się uczyć ;) Jak trzeba to trzeba :shake: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 No...:shake: A Neska już na dworze czy rodzice się spóźniają ? Quote
Bewarka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja tylko z niemca mam, bo w weekend u babci zrobiłam wszystko :D PS: Domka Ładny masz baner :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja też muszę odrobić lekcje... Tak w skrócie to opisać ostatni dzień hodowli, odrobić (czyt. przerobić) cały temat z dodatkowego angielskiego, a do tego dochodzą jeszcze inne lekcje. Nie mówiąc o rysunku z plastyki, ale już raczej nie wyrobię, trochę główka boli... :shake: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Justys95 napisał(a): Domka Ładny masz baner :) Ładny , bo nie ja robiłam tylko Kati16 :) Ona ma talent :) Quote
C&B Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Kochaniutkie ja już idę za te testy się brać:-( PaPa !!! Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):No...:shake: A Neska już na dworze czy rodzice się spóźniają ? Rodziców jeszcze nie ma :diabloti: Nie wiem gdzie oni się podziali :razz: Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kati16 napisał(a):Rodziców jeszcze nie ma :diabloti: Nie wiem gdzie oni się podziali :razz: Może gdzieś balują :P To przynajmniej Neska miała pociechę , że w domu więcej posiedziała:) Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Może gdzieś balują :P To przynajmniej Neska miała pociechę , że w domu więcej posiedziała:) Przyjechali zaraz po serialu "Pierwsza miłość" :eviltong: Znaczy tata przyjechał,bo mama jeszcze w pracy była :eviltong: Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 A ja mam dla was duuuuuuuużo , naparwdę dużo fot ze spacerku , bo przed chwilą byłyśmy i biegałyśmy :) Foty robione od tyłu , bo Czika szybka , ale nie wszytskie :) Jak wgram i pozmniejszam to dam :) Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 To jeszcze trochę poczekacie:cool1: Ale dla ponad około 90 zdjęć warto:lol: Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Więc proszę , zimno-spacerkowe fotki :) Ideziesz czy mi foty będziesz pstrykać ?:razz: Ohhh ci ludzie:shake: Poczekaj powącham trochę.... Jeszcze nie skończyłam ! No już kończę ! C.D.N. Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):To jeszcze trochę poczekacie:cool1: Ale dla ponad około 90 zdjęć warto:lol: Extraaa :multi: Czekamy ;) Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Jeszcze pare zapachów i idzemy na łakę , ok ? Tu coś mi śmierdzi:shake: A tu już droga na pole :) Idziemy... O masz dal mnie patyczek ! Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Aportowanie fajna zabawa , ale ganianie jesce lepsza :) A jak w miejscu zakazanym to naprawdę jest super ( miejsce zakazane , bo w krzakach grasują kleszcze i zawsze muszę ją z tamtąd wyganiać , chodź jest pryskana , ale zresztą zobaczycie co tam jeszcze jest:evil_lol: Biegnę pod balkony ! Czika ma skłonności do tarzania , a tu wszyscy sikają więc zabawa wykluczona:diabloti: AAAAA tam był pająk ! Muszę uciekać z tąd jak najszybciej ! Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Pobiegnę sobię na polankę :) Żeby mnie pani nie wyprzedziła ! Na polu zajac kica:loveu: Chyba się zmęczyłam... To odpocznę i przy okazji poogladam podwórko :) Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Już odpczełam , ale narazie sobie pochodzę Tak wolniutko... Może aporcik ? Już biegnę po patyczek... C.D.N. Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Hop , hop ! Patyczek zgubiony , bo zapaszki nowe :) A co to za zapach ? Idę sobię ... czyżby ktoś mnie wołał ? Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Co ?:roll: A tu jaka gruba wszysłam:oops: Więc postanowiłam poprzez joging schudnąć :) Tylko jak długo mam biegać ? A może to nie najlepszy sposób... C.D.N. Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Teraz będzie już bez podpisów bo mi się nie chce:oops::roll: No tylko do jedengo : W porę się zatrzymałam;) C.D.N...To meczące... Quote
C&B Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 C.D. Kamaleon:p C.D.N. Ja przepraszam , że takie rozmazane , ale biegać za psem i mujescze zdjecia robić to...:oops:sami wiecie:roll: Quote
Recommended Posts