C&B Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Chociaż jedna wiedziała :D Dzięki :D Choć szczerze... jakoś nie mam nastroju do świętowania... Quote
Minerva Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Spóźnione najleszego, chociaż nie wiem z jakiej okazji. Urodziny? Imieniny? Quote
C&B Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Urodziny :) A ja jutro mam wycieczkę - ominie mnie biola :D No i chłopcy już zapowiedzieli, że będę wchodzić nam do przebieralni... Tak tak - oni są dziwni.... Ale my się nie damy ;p No a po za tym to suk ma cieczkę :| I chodzi za nią wataha spacerowa ... Quote
Tepes Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='C&B']Urodziny :) A ja jutro mam wycieczkę - ominie mnie biola :D No i chłopcy już zapowiedzieli, że będę wchodzić nam do przebieralni... Tak tak - oni są dziwni.... Ale my się nie damy ;p No a po za tym to suk ma cieczkę :| I chodzi za nią wataha spacerowa ... dziwni czemu dziwni?:evil_lol: normalni faceci nie wiem co w tym dziwnego:evil_lol: Quote
C&B Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Znam fajnego faceta - normalnego - co nie zachowuje się tak jak oni:loveu: Ale ci...:evil_lol: Quote
al'akir Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='C&B']Znam fajnego faceta - normalnego - co nie zachowuje się tak jak oni:loveu: Ale ci...:evil_lol:[/QUOTE] jakie tu wyznania padają ;) Quote
C&B Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Chciałam powiedzieć, że są normalni faceci na tym świecie:evil_lol: A nie tylkon z zaburzeniami psychicznymi jak chłopcy z mojej klasy :diabloti: Quote
Tepes Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [COLOR="blue"]właśnie Ci co by nie chcieli wom włazić do przebieralni to by cza było sie zastanowić czy z główką coś nie mają:D ale tak zrowe okazy chłopów jo tam widza:D [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Hejka wam :) Może w ferie byś wpadła do nas na spacerek?:razz: Quote
C&B Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]właśnie Ci co by nie chcieli wom włazić do przebieralni to by cza było sie zastanowić czy z główką coś nie mają:D ale tak zrowe okazy chłopów jo tam widza:D [/COLOR][/QUOTE] Oni mają 13 lat dopiero:D [quote name='Izabela124.']Hejka wam :) Może w ferie byś wpadła do nas na spacerek?:razz:[/QUOTE] Hej :) Do Łomży ? Z chęcią jak znajdę czas, bo na razie dowóz to bym miała tylko do Białego ponieważ jest codzienny kurs do szpitala.... Quote
Izabela124. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Mówię o Suwałkach :) W Łomży psa nie mam Quote
C&B Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Za daleko :D Bierz Bobika pod pachę i do nas przyjeżdżajcie ;) W ferie może byw Białym jakiś zorganizować, jakoś to zawsze bliżej niż Suwałki :D Quote
Izabela124. Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Do Suwałk i Białego taka sama droga, tylko 10km różnicy Quote
Minerva Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Wycieczka udana była? Ja już nie mogę się doczekać zielonej szkoły <jupi>. Bo białej nam nie zrobili w tym roku :/ Quote
Czarnulka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Minerva napisał(a):Wycieczka udana była? Ja już nie mogę się doczekać zielonej szkoły <jupi>. Bo białej nam nie zrobili w tym roku :/ A to w której klasie ty jestes ze zieloną szkołę masz? I jakiej białej xD Quote
C&B Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Izabela124. napisał(a):Do Suwałk i Białego taka sama droga, tylko 10km różnicy Ale do Białego łatwiej dojazd i wyjazd skołować :D Bo po co autobusem się tłuc jak ma się rodziców :D Minerva napisał(a):Wycieczka udana była? Ja już nie mogę się doczekać zielonej szkoły <jupi>. Bo białej nam nie zrobili w tym roku :/ No... tak w miarę. Kino było totalną klapą, ale w teatrze było fajnie :) No i bluzę sobie kupiłam ;p Quote
Asiaczek Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Umawiajcie się, umawiajcie z Iza, bo wtedy będzie duuuuzo foteczek:) Pzdr. Quote
C&B Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 U nas zawsze dużo foteczek :D No dobra - ostatnio galerię zapuściłam, ale cały tydzień mam zapchany pon-pt szkoła, sob sprzątanie i zajęcie się psem dłuższy czas (spacer dłuuugi, wyczesywanie, zabawa, mizianie dlużej niż od pon do pt) a w ndz. na konie :) Ale postaram się znaleźć jakoś czas na nowe fotki - ale na razie idę się uczyć z fizyki... Ciśnienie.... bleeee... A z Izą się jakoś umówimy, faktycznie fotki teraz potrzebne, bo pies ma nową fryzurkę :D Quote
Asiaczek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czekamy z niecierpliwością na fotki! Pzdr. Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej Jełopy :hand: O, nowa fryzurka :p. Irokeza jej zrobiłaś? Quote
C&B Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Nie mam nawet jak wejść na dogo.. Sorry, ale teraz mam coś ważniejszego na głowie... Fotki będą kiedy z moją babcią będzie trochę lepiej, bo na razie nie mam na nic siły.... Quote
Izabela124. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 C&B napisał(a):Nie mam nawet jak wejść na dogo.. Sorry, ale teraz mam coś ważniejszego na głowie... Fotki będą kiedy z moją babcią będzie trochę lepiej, bo na razie nie mam na nic siły....Oj trzymaj się :glaszcze: Quote
kaskaSz Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bd10844772f5eb6f.html Ale słodki pysio :) Czika fajne ma umaszczenie. Quote
Recommended Posts