Pusiakowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 u nas tez jest tak w szkole tylko ze w poniedzialek. ;p a swiateczna Czika - :loveu: . juz normalnie nie moge. chce juz te swieta. xdd Quote
C&B Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dlaczego dogo nie działa kiedy mam czas, a działa kiedy go nie mam? Jedno brzydkie, bo pierwsze mi się wgrało Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 C&B napisał(a):Czapkę kupiłam dziś na szybko, ledwo zdążyłam bo już sklep zamykali - jutro w naszej szkole są wczesne mikołajki - założysz czapkę - nie będziesz pytana i to obowiązuje wszystkie lekcje w piątek :D Piękna sprawa, Jak ja chodziłam do szkoły to takich zwyczajów nie było... I co, naprawde nie pytal tych z czapkami? Pzdr. Quote
C&B Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Nie pytali Nawet pan od biologi nie zrobiła kartkówki, która miała być, bo 3/4 klasy czapki miała, i pół lekcji z nim gadaliśmy. cud... :D Pani od historii pytała tych bez czapek, a reszta lekcji to takie bardziej luźne : polak, matma i godzina wychowawcza :D Quote
C&B Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Nie obrazicie się jak dam wam kocie zdjęcia? Bo chcę ich się pozbyć z komputera, to wgram sobie na photobucket jakby mi potrzebne były, a przy okazji jakieś zdjęcia w galerii się pojawią Quote
C&B Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Zdjęcia takie sobie, ale to były początki z nowym aparatem, w cieniu robione, bez lampy i kot nie chciał pozować :D Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/koty030.jpg Podoba mi się umaszczenia tego kocurka :loveu: Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A wiesz, ja nawet na swoją mówię 'kocurze ty', w ogóle rzadko używam imion, Fredzia to Cielak, Zuza to po prostu kot vel. kocur :D Quote
C&B Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Koniec ja razie, bo na kunie jadę :D Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Miałaś rację! Uwielbiam to umaszczenie. Nazywa się trikolor niebieski. Ja tez miałam taką kicię oraz bikolor, czyli niebiesko-kremowy (bez białego). Piekne jest to zestawienie kolorów:) Pzr. Quote
C&B Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Kocia nie ma oczka od urodzenia - ale radzi sobie świetnie :) Quote
Bewarka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Wszystkiego najlepszego Gupku...:multi: :loveu: Quote
Recommended Posts