C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Moja babcia też nie zgodzi się na szczeniaka , ale na jakiegoś pieska co ma 11 miesięcy rok ... No coś takiego :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Właśnie też raczej będziemy rozważać ten wiek, jak babcia zgodzi się na jakiegoś... To znaczy tak 1 rok - 2 lata ... :] Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 szczeniak dla starszych osób się nie nadaje... Zbyt szalony więc lepiej wziąść takiego odchowanego trochę...:) Zresztą szczeniaki mogą narobić wiele bałaganu , a moja babcia nie chciała by tego... Arni miał takie skłonności do obsikiwania mopa:lol: Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Moja chrzestna miała przez 12 lat psa. Pies ten miał u niej królewskie życie - spał gdzie chciał,jadł same pyszności,częste spacerki itp. Rok temu zdechł i od tej pory nie ma żadnego, i jak narazie nie chce :shake: Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 W sumie nie dziwię się jej... Mój wujek miał psa - Gucia przez 14 lat i w te wakacje było trzeba go uspać , bo miał raka...Nie chodził już i tylko się męczył , więc co to za życie ?:-(:placz: Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):W sumie nie dziwię się jej... Mój wujek miał psa - Gucia przez 14 lat i w te wakacje było trzeba go uspać , bo miał raka...Nie chodził już i tylko się męczył , więc co to za życie ?:-(:placz: Mój 12letni pies też został uśpiony w te wakacje,dokładnie 28 czerwca - miał nosówkę :-( Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Chciałam dać wam trochę wakacjowych moich , ale patrze , że myszka się psuje... Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Kati16 napisał(a):Mój 12letni pies też został uśpiony w te wakacje,dokładnie 28 czerwca - miał nosówkę :-( Przykro mi:-( Przepraszam , że post pod postem...ale.. Jednak wakacjowe zdjecia będą :) Quote
Pestka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Witamy. :D No to gdzie te zdjęcia?:diabloti: Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ALbo dziś ale później ,albo jutro :) Wrato czekać , bo pokaże wam najwiekszą stadninę koni na ślasku :) Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Obiecałam fotki ? TRo daję :) Pierwszo wakacjowy kot mojej cioci i wujka - Aish , który przez cztery lata był brany za Aishę ... Bo miał coś z ymmm..interesem swoim i wygladał jak kotka...od czterech miesięcy jest kocurkiem i miał operację...To persiak Ohhh...jaki ja jestem piękny:loveu: Jeszcze raz powiesz o mojej interesownej histori to cię udrapnę ! O czym oni woglę gadają ? A teraz ja w lino parku : :lol: c.d.n. Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 C.D. Po wymeldowaniu Cudowna stadnina w Ochabach ( to 1\50 koni ) Czekmsa na wywiadzik :) Jeszcze raz w lino-aprku KONIEC! Quote
Bewarka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 http://images32.fotosik.pl/361/44328b5f7e3e315dmed.jpg Wow! Fajnie! :D Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja bym chciała pojechać do takiego parku... Może pojadę kiedyś, np. do Kołobrzegu to się zobaczy ;). Quote
C&B Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ja byłam w Wisle na sąsku :) Później jeszcze w aqua-parku :) Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pierwszo wakacjowy kot mojej cioci i wujka - Aish , który przez cztery lata był brany za Aishę ... Bo miał coś z ymmm..interesem swoim i wygladał jak kotka...od czterech miesięcy jest kocurkiem i miał operację...To persiak u moich kuzynek jest kilkumiesięczny pers i nie wiedzą jakiej jest płci :evil_lol: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Kati16 napisał(a):u moich kuzynek jest kilkumiesięczny pers i nie wiedzą jakiej jest płci :evil_lol: A Aish mógłby być gejem :) Bo on ma rodowód i chcieli go rozmnażać:evil_lol: Tylko dziwią mnie hodowcy..Podobno specjaliści :diabloti: A jak nazywa się ten/ta kocur/kotka ? Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):A Aish mógłby być gejem :) Bo on ma rodowód i chcieli go rozmnażać:evil_lol: Tylko dziwią mnie hodowcy..Podobno specjaliści :diabloti: A jak nazywa się ten/ta kocur/kotka ? nazywa się Gryzella :diabloti::evil_lol: niestety tamten nie ma rodowodu Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Pomysłowe imię :razz: :evil_lol: Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Jak nudno u mnie :-( U mnie też,ale tyle zadań mam,że zaraz przestanie być nudno :roll: Quote
Bewarka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Jak nudno u mnie :-( Bo wszyscy lekcje mają, szkołe i wiesz...jakoś czasu dużo nie ma, żeby posiedzieć i pogadać. :shake: Wszędzie pusto jest... Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Justys95 napisał(a):Bo wszyscy lekcje mają, szkołe i wiesz...jakoś czasu dużo nie ma, żeby posiedzieć i pogadać. :shake: Wszędzie pusto jest... W stu procentach się zgadzam ;) Quote
Recommended Posts