Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczeniak dla starszych osób się nie nadaje... Zbyt szalony więc lepiej wziąść takiego odchowanego trochę...:) Zresztą szczeniaki mogą narobić wiele bałaganu , a moja babcia nie chciała by tego... Arni miał takie skłonności do obsikiwania mopa:lol:

Posted

Moja chrzestna miała przez 12 lat psa. Pies ten miał u niej królewskie życie - spał gdzie chciał,jadł same pyszności,częste spacerki itp. Rok temu zdechł i od tej pory nie ma żadnego, i jak narazie nie chce :shake:

Posted

W sumie nie dziwię się jej...
Mój wujek miał psa - Gucia przez 14 lat i w te wakacje było trzeba go uspać , bo miał raka...Nie chodził już i tylko się męczył , więc co to za życie ?:-(:placz:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
W sumie nie dziwię się jej...
Mój wujek miał psa - Gucia przez 14 lat i w te wakacje było trzeba go uspać , bo miał raka...Nie chodził już i tylko się męczył , więc co to za życie ?:-(:placz:

Mój 12letni pies też został uśpiony w te wakacje,dokładnie 28 czerwca - miał nosówkę :-(

Posted

Kati16 napisał(a):
Mój 12letni pies też został uśpiony w te wakacje,dokładnie 28 czerwca - miał nosówkę :-(

Przykro mi:-(
Przepraszam , że post pod postem...ale..
Jednak wakacjowe zdjecia będą :)

Posted

Obiecałam fotki ? TRo daję :)
Pierwszo wakacjowy kot mojej cioci i wujka - Aish , który przez cztery lata był brany za Aishę ... Bo miał coś z ymmm..interesem swoim i wygladał jak kotka...od czterech miesięcy jest kocurkiem i miał operację...To persiak

Ohhh...jaki ja jestem piękny:loveu:

Jeszcze raz powiesz o mojej interesownej histori to cię udrapnę !

O czym oni woglę gadają ?
A teraz ja w lino parku :

:lol:

c.d.n.

Posted

Pierwszo wakacjowy kot mojej cioci i wujka - Aish , który przez cztery lata był brany za Aishę ... Bo miał coś z ymmm..interesem swoim i wygladał jak kotka...od czterech miesięcy jest kocurkiem i miał operację...To persiak

u moich kuzynek jest kilkumiesięczny pers i nie wiedzą jakiej jest płci :evil_lol:

Posted

Kati16 napisał(a):
u moich kuzynek jest kilkumiesięczny pers i nie wiedzą jakiej jest płci :evil_lol:

A Aish mógłby być gejem :) Bo on ma rodowód i chcieli go rozmnażać:evil_lol: Tylko dziwią mnie hodowcy..Podobno specjaliści :diabloti:
A jak nazywa się ten/ta kocur/kotka ?

Posted

Domka_Czika napisał(a):
A Aish mógłby być gejem :) Bo on ma rodowód i chcieli go rozmnażać:evil_lol: Tylko dziwią mnie hodowcy..Podobno specjaliści :diabloti:
A jak nazywa się ten/ta kocur/kotka ?

nazywa się Gryzella :diabloti::evil_lol:
niestety tamten nie ma rodowodu

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Jak nudno u mnie :-(

Bo wszyscy lekcje mają, szkołe i wiesz...jakoś czasu dużo nie ma, żeby posiedzieć i pogadać. :shake: Wszędzie pusto jest...

Posted

Justys95 napisał(a):
Bo wszyscy lekcje mają, szkołe i wiesz...jakoś czasu dużo nie ma, żeby posiedzieć i pogadać. :shake: Wszędzie pusto jest...

W stu procentach się zgadzam ;)