Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jaka rozczochrana, podejrzewam że dopiero się obudziła :cool3:
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1230003.jpg

masz więcej zdjęć Miśka? bardzo przypomina mi na tym zdjęciu mojego poprzedniego pieska :)
[/FONT]

Nie, pańcia ją poczochrała :diabloti:
Niestety nie mam, ale nie długo postaram się zrobić... Ogólnie pies nadaktywny - trudny to uchwycenia :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Nie, pańcia ją poczochrała :diabloti:
Niestety nie mam, ale nie długo postaram się zrobić... Ogólnie pies nadaktywny - trudny to uchwycenia :diabloti:

[FONT=Georgia]jak możesz tak bestialsko psu fryz psuć :shake::evil_lol:

będę wdzięczna :)

Bingo wyglądał tak

[/FONT]

Posted

[quote name='C&B']Misiek jest trochę masywniejszy, i jaśniejszy, ale Bingo śliczny był... Zmarł? :-(

[FONT=Georgia]musieliśmy go uśpić, bo pewnego dnia po prostu się położył i już nie mógł nawet głowy podnieść, mimo że rano będąc z nim na spacerze miał się dobrze i ganiał za kamieniami bo to była jego ulubiona zabawa :roll:
jak go zaniosłyśmy z mamą do weterynarza to okazało się że nerki, płuca i wątroba wysiadły, już go stamtąd nie zabierałyśmy...miał 14 lat i podanie lekarstw przedłużyłoby mu życie o około tydzień :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='C&B']jak na dużego psa to i tak dosć długo żył...
Ja bym chciala, żeby moja tyle dożyła...:roll:

[FONT=Georgia]ja się tak rozryczałam w tej przychodni że mnie praktykantka wyprowadziła na korytarz i pokazywała na tabelce że on bardzo długo żył jak na psa swoich rozmiarów żeby mnie jakoś uspokoić :oops: i tak guzik dało no ale liczą się chęci :)

najważniejsze jest to aby cieszyć się każdym dniem spędzonym ze swoim pupilem i nie myśleć o tym co się może, kiedy wydarzyć
[/FONT]