C&B Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 To przejrzyjcie całą galerię, będzie wam dość :diabloti: A tak w ogóle to dziś dostałam 2+ z geografii :evil_lol: Quote
tonacja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1140862.jpg Kooonik :iloveyou: Dlaczego wszyscy mają zdjęcia koników tylko nie ja? :p http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1140864.jpg Jaki pyszczek :roll: słooodka. Quote
C&B Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Lubisz konie? Ja mam bo jeżdżę i się interesuję :loveu: Quote
tonacja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ojej...to Ci zazdroszczę ;) Zawsze chciałam jeździć konno, ale niestety nie było mi to dane... uwielbiam oglądać/rysować i pewnie kochałabym też je fotografować, gdybym tylko miała okazję :roll: Quote
C&B Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Szkoda.. No cóż, ja pamiętam jak byłam na wakacjach na śląsku to jechaliśmy przy stadninie w Ochabach :loveu: Koni było tyle że oszaleć można, niestety zajechaliśmy za późno, żebym mogła pojeździć, ale potem jeździłam sobie na takim koniu dość narwanym przed nawałnicą :cool1: Dość nieodpowiedzialne bo to były początki, pani poszła zamknąć psa do kojca bo się na konia rzucał, a mnie zostawiła samą, i moja matka zaczęła się drzeć żebym zeszła :diabloti: Quote
tonacja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Byłam w tej stadninie w Ochabach, w sumie ona jest niedaleko mojego byłego domu. Piękne tam mają konie i stadnina porządna... aż żal było wyjeżdżać :roll: No na początku nie można zostawiać jeźdźca samego w siodle... nigdy nic nie wiadomo, koń to tylko zwierzę i to z natury płochliwe. Quote
C&B Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Dokładnie, koń jest typem zwierzęcia uciekającego - ratuje się ucieczką.. Dość tych miłych pogaduszek, czas do nauki - matma, chemia przede mną :cool1: Quote
jonQuilla Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [FONT=Georgia]rozczochrany west :razz: http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1140913.jpg ładne zdjęcia :loveu: [/FONT] Quote
C&B Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Dziękujemy :loveu: Tak, miałam isć, ale jakoś się zabrać za te zadania nie mogę...:cool1: A jutro będe prubować uchwycić psa agilitowca :diabloti: Quote
tonacja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 C&B napisał(a):Dziękujemy :loveu: Tak, miałam isć, ale jakoś się zabrać za te zadania nie mogę...:cool1: A jutro będe prubować uchwycić psa agilitowca :diabloti: O...to może być interesujące :evil_lol: Quote
C&B Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 deer_1987 napisał(a):ktos chyba o nas zapomnial.. Nie zapomniał, nie zapomniał tylko czasu mało :-( Jutro do Białego jedziemy na cały dzień , na sobotę też umówiona, a w niedzielę konie :loveu: tonacja napisał(a):O...to może być interesujące :evil_lol: Probowałam, nic nie wyszło :cool1: No cóż, skończyło się tylko rozladowaną baterią :loveu: Quote
C&B Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Gdyby mi ktoś pomógł to może by się udało :cool1: No cóż, ojciec w pracy, matka twierdzi, że nie umie ( wszystkie zdjęcia moje na koniu są jej autorstwa oprócz tych ostatnich jak się nie mylę...) a brat już mi raz telefon rozpier...rozwalił więc on ma się go nie dotykać :cool1: Pies niestety ładnie skacze tylko przez nogi :-( Bo kiedyś brałyśmy to za zabawę teraz też tak jest, ale kiedy widzę jak ona ładnie skacze ( jak Elektryk - z zapasem :loveu:) to aż grzech tego nie rozwijać :diabloti: Ale niestey najbliższy klub agility to chyba 60 km od nas, ale kiedy na wiosnę będziemy mieli juz tą działkę co to jeszcze w rozsypce skończoną coś się wykombinuje :evil_lol: Quote
tonacja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Znam ten ból...też mam dość daleko do klubu agility. Ale wiesz, skoro będziesz miała ogródek to chyba nie będzie problemu z postawieniem w nim kilku przeszkód? :cool3: Ja ze swoją suczką tak ćwiczyłam jakieś 6 lat temu :eviltong: sama zrobiłam przeszkody z desek, badyli, materiału i była świetna zabawa :evil_lol: Quote
C&B Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kiedy będziemy mieli ogródek oczywiście że posatwimy tam jakieś bardzo amatorskie przeszkody :evil_lol: No cóż, dziś pies nauczył się podawać piątkę :diabloti: Quote
C&B Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Jakoś w tygodniu może dam filmik, tyle ze ostatnio coś mnie leń złapał :diabloti: Quote
Cavy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cześć lemury, jak tam, przeszło ci już Dmuchawce, latawce, wiatr? ... :evil_lol: Ej, jak Wy uczycie psy dawać piątkę, ja za nic w świecie nie umiem Tofa tego nauczyć. :roll: Quote
Illusion Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cavy napisał(a): Ej, jak Wy uczycie psy dawać piątkę, ja za nic w świecie nie umiem Tofa tego nauczyć. :roll: Ja wykorzystałam to, że Tośka, kiedy chce coś dostać obsesyjnie macha łapami :evil_lol:. Kiedy tak machała, ja wyciągałam przed nią rękę i wtedy ona dotykała jej swoją łapą, więc ja k/s i potem to już samo poszło ;). Jak Tofas umie podawać łapę to możesz stopniowo inaczej układać rękę (jak do piątki). Quote
C&B Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Cavy napisał(a):Cześć lemury, jak tam, przeszło ci już Dmuchawce, latawce, wiatr? ... :evil_lol: Ej, jak Wy uczycie psy dawać piątkę, ja za nic w świecie nie umiem Tofa tego nauczyć. :roll: Nie:diabloti: RCookie napisał(a):Ja wykorzystałam to, że Tośka, kiedy chce coś dostać obsesyjnie macha łapami :evil_lol:. Kiedy tak machała, ja wyciągałam przed nią rękę i wtedy ona dotykała jej swoją łapą, więc ja k/s i potem to już samo poszło ;). Jak Tofas umie podawać łapę to możesz stopniowo inaczej układać rękę (jak do piątki). Ja moją tak samo jak ty swoją, moja też tak łapami jak wiosłami wymachuje :cool1: Quote
kosu32 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jeny !!! Jakie "wojsko" na tych fotosach !!! Skąd tyle pięknego zwierzyńca u Ciebie się wzieło - hę ??? :crazyeye: Quote
C&B Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 A u mnie to zawsze zwierzyńca było pełno - psy, koty i inne stworzonka :diabloti: Ale niestety moja jest tylko jedna - Czika :loveu: Quote
kosu32 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pytam bo przeglądałam trochę Wasz wątek. Patrzę a tu kolejne psiory i nawet koń się znalazł - ale jazz :cool3: Quote
C&B Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Bo my kontaktowe - a konie to tu często będą gościć :loveu: Quote
Recommended Posts