Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zachętę jedno, kiczowate bo zmniejszane :angryy:

A tak w ogóle to dziś byłyśmy znów nad zalewem ( tyle że bez aparatu) i pewien pan nas zaczepił ze swoim sznupem:
P: Dzień Dobry
j: Dzień Dobry
P: Suczka czy piesek
J: Suczka
P: Jak ma na imię?
J: Czika
P: Sitak, ładnie!
J: Czka
P: Sita? Sita! Chodź! Na na na na na Z taką to pełno roboty, prawda?
J: Trochę...
P: Ja mam sznaucerkę, Perełkę to ona wcale się nie brudzi bo na trawę ją nie puszczam
Mnie zamurowało i całe szczęście pies zaczął biec, więc się niby to przez psa ulotniła...

Posted

Nie, ona w ogóle nei pływa, tylko wchodzi łapciami do wody, a kiedy czuje, że dla niej za daleko to się wycofuję :diabloti: Raz się do wody spierniczyła to sama była w szoku, że pływac umie :evil_lol:
Niestety teraz pozostaje nam spacerowanie tylko po pomoście bo woda już całkiem zimna :cool1:

Posted

I co dziwne udało mi się wkońcu jaką taką fotkę w biegu zrobić :multi:Była dużo większa, ale Czika wtedy była takim małym, niezauważalnym, jasnym punkcikiem ot uciełam :evil_lol:

Posted

Dziękujemy :multi:
A na nas nad zalewem się dziwnie patrzą, przecież jak w Zambrowie pies brudny może być szczęśliwy?! :shake: Szkoda, ze w lato te wymuskane pieski ledwo idą , bo gorąca a te co się trochę pochlapia od razu im lepiej :cool1:

Posted

Z polaka muszę napicaś biogrę o Fredrze:cool1: Z plasty jakiś łuk triumfalny narysować, a z angla 3 zadania dłuuugie...:shake:

Posted

[SIZE="3"]Cześć ...

Znalazłam tu tego drugiego Dindka na str. 400.
Pokazałam tą fotkę mojemu TZ - a on się pyta gdzie wyście byli - na jakimś boisku ? I co ty robisz w laciach ... I dopiero się kapnął jak zauważył, że "Dindek" nie ma białego żabocika i że "ja" nie mam takiej kurtki ...

A tak pozatem - to śliczna Czikunia (są w tym samym mniej więcej wieku z Dindkiem) :multi:
No i tyyyyle różnych fajnych piesów wystawowych ... :multi::multi:

A ten http://images38.fotosik.pl/187/d757de6efc4748b4med.jpg - też brał udział w wystawie ?
Chyba tak se tylko był ....:multi:

Posted

[quote name='halgre58']Cześć ...

Znalazłam tu tego drugiego Dindka na str. 400.
Pokazałam tą fotkę mojemu TZ - a on się pyta gdzie wyście byli - na jakimś boisku ? I co ty robisz w laciach ... I dopiero się kapnął jak zauważył, że "Dindek" nie ma białego żabocika i że "ja" nie mam takiej kurtki ...

A tak pozatem - to śliczna Czikunia (są w tym samym mniej więcej wieku z Dindkiem) :multi:
No i tyyyyle różnych fajnych piesów wystawowych ... :multi::multi:

A ten http://images38.fotosik.pl/187/d757de6efc4748b4med.jpg - też brał udział w wystawie ?
Chyba tak se tylko był ....:multi:

Witamy
hehe, no można pomylić:evil_lol:
Dziękujemy
Ten piesek chyba tylko tak był, my za rok też jedziemy 'tylko tak' ale za kilka lat na pewno będę miała owzika i będziemy podbijać ringi wystawowe:loveu: