C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 C.D. Piesk postanowił spokojnie przemyśleć plan Myślał w każdą stronę :) Wymyślił zmianę miejsca ale czy to słuszna decyzja ? czy pies nie zwiątpi ? C.D. Quote
C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 :evil_lol: Jeśli ktoś lubi pekińczykowate uszy :) Teraz wiecie czemu pies nie ma pyska ? ( to piła ):evil_lol: Mam nierówno pod sufitem :) :loveu: Jeśli mi sie uda top będzie C.D. Oj o tej fotce zapomniałam Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://images25.fotosik.pl/274/a3f9b61f6a4f14e8med.jpg fajne ma karbowane kłaczki na uszach :D:loveu: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 C.D. Takie tam pod stołowe :) A TERAZ PAN OGON !!! Pan ogon was wita ! Ale z niego szpaner :) C.D.N - jeszcze tylko 5 zdjęć Quote
C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 C.D. Już ostatnie 5 Pić czy jeść , o to jest pytanie... pomóż mi sie zdecydować Ejjj , pan ogon ma już wolne ! Moja kochana głoowka ! KONIEC ! Quote
C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Kati16']http://images25.fotosik.pl/274/a3f9b61f6a4f14e8med.jpg fajne ma karbowane kłaczki na uszach :D:loveu: A każdy nas się pyta czy jej karbujemy :) Mówimy tak wstajemy o 5 rano i jej fryz robimy:razz: Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Domka_Czika napisał(a):A każdy nas się pyta czy jej karbujemy :) Mówimy tak wstajemy o 5 rano i jej fryz robimy:razz: Hahaha :D A tak na serio karbujecie? :bigcool: :shiny: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Nie :) Ona takie naturalne ma :) Quote
C&B Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 :oops:Wiem , bo Czika jest super:roll: Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Czika jest extra :multi: A w jakim ona jest wieku? ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Heeej ^^ No nareszcie się dorwałam do twojej galerii... :cool3: A już myślałam, że sama zrobiłaś ten bannerek :rolleyes:... Ale extra jest :p. Może ja sobie zrobię inny, ale nie wiem kiedy jeszcze :roll:. Hahaha, ale fajny miałaś pomysł z tymi okularami na doopce :evil_lol: PAN OGON RZADZI :diabloti:. Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Kati16 napisał(a):To młoda pannica ;) Taka pośrednia :) Zauważyłam , że na ,,starość" żywsza się robi :) Chyba to koniec chorób ( pfu , pfu) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Taka pośrednia :) Zauważyłam , że na ,,starość" żywsza się robi :) Chyba to koniec chorób ( pfu , pfu) Oby to był the end :p (tfu, tfu) Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Oby to był the end :p (tfu, tfu) :)Czika teraz sobien śpi na kanapie, bo przed chwilą męczyła wszytskie zabawki :) Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 :multi:Jestem na dobrej drodzę do przekonania babci na pieska:multi: :multi:Ona jeszcze trochę pretekstów znajduje , ale każdy ją namawia:multi: :multi:Jeśli się uda to pojadę z mamą do schroniska i weźmiemy jakiegoś psiaka najlepiej młodego:multi: Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a)::multi:Jestem na dobrej drodzę do przekonania babci na pieska:multi: :multi:Ona jeszcze trochę pretekstów znajduje , ale każdy ją namawia:multi: :multi:Jeśli się uda to pojadę z mamą do schroniska i weźmiemy jakiegoś psiaka najlepiej młodego:multi: Ale super :multi::multi::multi: Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 To jeszcze nie pewne:cool1: Ale chyba tak:lol: Wczoraj byłam u babci i tak tam pusto , bez mojego kochanego Arniego:placz::placz::placz::-(:-(:-( Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Super, że jest mała szansa, aby twoja babcia miała pieska :kciuki:. Moja powiedziała, że po Amandzi już nie chce żadnego ... Quote
C&B Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Klaudysiaczek napisał(a): Moja powiedziała, że po Amandzi już nie chce żadnego ... Moja babcia mówiła , że po Arnim nie będzie żadnego , bo się przywiąże i kiedy ten piesek umrze , znów będzie taka ,,samotna" bo teraz nie ma dziadka... Po jego śmierci został jej tylko Arni... No , ale teraz chyba tęskni za merdajacym ogonem i chyba bedzie nowy piesek.. I ja go wybiorę :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Moja babcia mówiła , że po Arnim nie będzie żadnego , bo się przywiąże i kiedy ten piesek umrze , znów będzie taka ,,samotna" bo teraz nie ma dziadka... Po jego śmierci został jej tylko Arni... No , ale teraz chyba tęskni za merdajacym ogonem i chyba bedzie nowy piesek.. I ja go wybiorę :) Hm... Moja babcia miała już 3 psy - nie doliczając innych zwierzątek - i chyba chce już odpocząć, jak Amandka odejdzie (:-(). Ale nadal jestem dobrej myśli, może się przekona, lecz raczej już na dorosłego psa. Nic na siłę :p. Quote
Recommended Posts