Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś nie było tak źle...
Ale jutro będzie przypał...:cool1:
Biologia z takim facetem :angryy:
Czika żyje i ma się dobrze...:loveu: Oczywiście leniuchuje jak to ona ma w zwyczaju bo dziś byliśmy na naszej nowej działce i Czika udawała władcę podwórka :evil_lol: Oczywiście jak zaszczekał pies sąsiadów to się schowała ze swoimi bełkotami do samochodu :razz: Ale okolice działki są piękne... Będzie gdzie spacerować...:loveu:

Posted

C&B napisał(a):

Zaraz zmykam spać, bo jutro 6.20 pobudka ... Cały czas mamy na 8.00:cool1: 3X7 lekcji i 2x5 :diabloti: Głupi plan...
Ale moja wycha jest nawet spoko... Jak na wyche... :evil_lol:
Ja tam wolałabym mieć na 8:00, hehe...I macie jedną h mniej niż ja miałam :eviltong: Ale na plan nie narzekam, jakoś to będzie...

Hah, to nasza jest jakaś porąbana :evil_lol: Ale fajna też :)

E tam biologia...Gdyby nie pani M. to może bym nawet zniosła, ale jeszcze gorsza chemia. I fizyka z inną wariatką :shake: Także tego...:lol:

Posted

Biologia może sama z siebie zła nie jest, ale facet... porażka...:shake: Kazał nam się przedstawić to Mateusz powiedział z nazwiskiem to ten debil, że go jego nazwisko nie obchodzi tylko imię...:angryy: Powiedział, że nie ma zamiaru nas wychowywać, ale tresować...:cool1: Tak niech nam clikcer jeszcze kupi...

Posted

Tak to właśnie on :loveu:
Czyż nie piękny?:evil_lol:

Jakoś nie mogę się zmobilizować do dania reszty fot z wystawy , ale dam xd A za rok powtóra, ale w trójkę <ja, mama, suka>:multi:

Posted

Ta tematyka jak najbardziej mi pasuje , ale facet to już nie :shake:
Coś czuję, że połowa klasy <wliczając i mnie> na koniec roku poprawkę z bioli będzie miała... :cool1: