Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejku... Zobaczice jakie małe pekińczyki znalazłam na necie :

Czyż nie są cudowne:loveu:?

Ten w szczególności przypadł mi do gustu:loveu:

Ten srodkowy też umnie udawać zombi:loveu:

Czika też miała tyle puchu:loveu:

Dobranoc cioteczki:loveu:

Posted

Malina. napisał(a):

Mają papierki? :razz:

Mają...Moja nie ma ... Ja chciałam psa z rodowodem ... No ki taki był pomysł , ale moją mamę zauroczyła Czika . Mam wiedziała , że jest chora , ale my to wszytskie takie chorobździele bierzemy i każdego udało nam się ocalić...:diabloti:

Posted

No wiesz co nie lubić tych ,,przemiłych " piesków :)
Czika raczej nie jest pekińczykiem , bo dzieci małe na alejkach w nią patyczkami rzucali , a ta tylko łeb spuściła , ale ją wziełam , bo szkoda mi się jej zrobiło , wiesz jak to dzieciak ,,mocno " rzucają , ale wole , żeby mała nie była poszkodowana :)
Tak samo nad jeziorkiem taki chłopiec ( 3-4 lata ) podszedł do niej i kopnął:angryy: a ta nic to nadarłam sie na niego , bo co moją piękną kopać będzie ?!:angryy:

Posted

Jak można psa bić/kopać albo co innego złego mu robić i to ot,tak :angryy::angryy::mad: Niewychowane dziecko :angryy:

A ja mam uraz do dwóch pekińczyków jakie znam (moich dwóch kuzynek) bo się do nich podejść nie da bo od razu się z zębami rzucają :razz::mad:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
No wiesz co nie lubić tych ,,przemiłych " piesków :)
Czika raczej nie jest pekińczykiem , bo dzieci małe na alejkach w nią patyczkami rzucali , a ta tylko łeb spuściła , ale ją wziełam , bo szkoda mi się jej zrobiło , wiesz jak to dzieciak ,,mocno " rzucają , ale wole , żeby mała nie była poszkodowana :)
Tak samo nad jeziorkiem taki chłopiec ( 3-4 lata ) podszedł do niej i kopnął:angryy: a ta nic to nadarłam sie na niego , bo co moją piękną kopać będzie ?!:angryy:

Podszedł i kopnął Twojego psa?!:crazyeye: jakby ktoś mojego tak kopnął, to dostał by to samo, tylko dużo mocniej:diabloti::razz:

w ogóle to witam ;)

Posted

Kati16 napisał(a):
Jak można psa bić/kopać albo co innego złego mu robić i to ot,tak :angryy::angryy::mad: Niewychowane dziecko :angryy:

A ja mam uraz do dwóch pekińczyków jakie znam (moich dwóch kuzynek) bo się do nich podejść nie da bo od razu się z zębami rzucają :razz::mad:

Hmmm... Psy mają różne charakterki :evil_lol: Z pewnością do Cziki byś się nie zraziła :) No chyba ,że był twój piesek , bo ona to nie przepada za większki od siebie :) Nie gryzie , ale ostrzega szczekaniem :diabloti:

Posted

To daję : Sesja kuchniowata :)

Pies wyczaił , że ktoś jje

Po paru minutkahc żebrania zdecydowała się odpocząć

Dalsze próby nie przynosiły skutku więc pies zaczął strzelać oburzone minki

Później ładnie prosił...

A na koniec wyszedł jak fretka :)
C.D.N.

Posted

C.D.

Nagle jak by z nieba coś spadło !

czyżby za mało ?