C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 P1110677.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl No więc nie przyznawała się ale czika to Champion Polski:diabloti: Quote
mineralna_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']P1110677.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl No więc nie przyznawała się ale czika to Champion Polski:diabloti: jak mogłaś? :mad: Ładnie :loveu: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 mineralna_ napisał(a):jak mogłaś? :mad: Ładnie :loveu: Jeszcze byście ją ukradły, że taka utytułowana :diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 hhihih niezła championka :cool3::cool3: witamy i miziamy królową wybiegu :loveu::loveu: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia']hhihih niezła championka :cool3::cool3: witamy i miziamy królową wybiegu :loveu::loveu: Wymiziana :loveu: Ale ta championka to mnie ostatnio zaczyna jeżyć :angryy: Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']Wymiziana :loveu: Ale ta championka to mnie ostatnio zaczyna jeżyć :angryy: no cóz zdaje sie ze to cecha narodowa tych pekinczyków :eviltong: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia']no cóz zdaje sie ze to cecha narodowa tych pekinczyków :eviltong: Ta, ale czy każdy pekińczyk, lub pies w typie wchodzi i wychodzi z jednego pokoju cały czas?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']Ta, ale czy każdy pekińczyk, lub pies w typie wchodzi i wychodzi z jednego pokoju cały czas?:evil_lol: nie trzeba byc pekiniolem zeby tak robic :diabloti: zapewniam Cie ze francuzka czyni TO nagminnie :eviltong::eviltong: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bo jej nie wyprowadzasz :mad: Ja to wiem! przejżałam Cię! :diabloti: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia']nie trzeba byc pekiniolem zeby tak robic :diabloti: zapewniam Cie ze francuzka czyni TO nagminnie :eviltong::eviltong: Ta, a ja zamykam drzwi zawsze do pokoju i muszę co chwile jej otwierać :cool1: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 C&B napisał(a):Ta, a ja zamykam drzwi zawsze do pokoju i muszę co chwile jej otwierać :cool1: :megagrin::jumpie::roflt:Tak w skrócie. Quote
Nikolaaa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 C&B napisał(a):Ta, a ja zamykam drzwi zawsze do pokoju i muszę co chwile jej otwierać :cool1: Ja mojej Dejzi też muszę otwierać co chwilkę...:roll: Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']Ta, a ja zamykam drzwi zawsze do pokoju i muszę co chwile jej otwierać :cool1: nie zamykaj :eviltong: my juz odwyklismy ze istnieje cos takiego jak drzwi ...nawet lazienkowe są otwarte niezaleznie od czynnosci tam wykonywanych :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 ta, a najlepiej jest gdy pies musi skoczyć z parapetu na łóżko :evil_lol: Ale wszystkim domownikom przeszkadza moja muzyka oO Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 C&B napisał(a):ta, a najlepiej jest gdy pies musi skoczyć z parapetu na łóżko :evil_lol: No przepraszam. Ma pies prawo mieć dylemat :lol: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Kisses napisał(a):No przepraszam. Ma pies prawo mieć dylemat :lol: Ta i ma prawo bekać xD Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']Ta i ma prawo bekać xD i chrapać :diabloti: a Ty se słuchawki załóz to muza przeszkadzac nie bedzie :diabloti: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia']i chrapać :diabloti: a Ty se słuchawki załóz to muza przeszkadzac nie bedzie :diabloti: Światło też im przeszkadza :cool1: A bez światła to ja ślepa! Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']Światło też im przeszkadza :cool1: A bez światła to ja ślepa! toć to gorzej jak w więzieniu ;) wszystko przeszkadza, gdzie Ty mieszkasz :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='jonQuilla'] toć to gorzej jak w więzieniu ;) wszystko przeszkadza, gdzie Ty mieszkasz :evil_lol::evil_lol: ja mam po prostu wrażliwą rodzinę :lol: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']ja mam po prostu wrażliwą rodzinę :lol: :evil_lol::evil_lol: jak dojdzie do tego że będziesz się na paluszkach poruszać to zacznij się martwić ;) Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='C&B']ja mam po prostu wrażliwą rodzinę :lol: jak to dobrze mieszkac osobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wolnosc tomku w swoim domku :multi: Quote
C&B Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: jak dojdzie do tego że będziesz się na paluszkach poruszać to zacznij się martwić ;) Jeszcze tak źle nie jest:evil_lol: Głównie to wieczorem im przeszkadza, w dzień to im wsio rybka xD Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia']jak to dobrze mieszkac osobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wolnosc tomku w swoim domku :multi: ja się zadowalam połową mieszkania...gorzej jak rodzicielka postanowi jednak kilka dni pomieszkać ze mną na naszej połowie :mdleje: nigdy nie przypuszczałam że tak łatwo się odzwyczaić od tak bliskiej osoby :evil_lol: Quote
Recommended Posts