C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 mineralna_ napisał(a):Mogę ci oddać jeden z moich klikerów :razz: Kliker świetna sprawa :loveu: A za ile? :razz: O ile rodzice dadzą sie namówić, bo oni w wynalazki nie wierzą :cool1: Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ja za darmo zwykle nic nie biorę i tak będzie i w tym przypadku :diabloti: A może na bazrku kupię, bo widziałam z Eukanuby...;) Quote
mineralna_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 C&B napisał(a):Ja za darmo zwykle nic nie biorę i tak będzie i w tym przypadku :diabloti: A może na bazrku kupię, bo widziałam z Eukanuby...;) dobra - tysiąc pięćset dwa dziewięćset :evil_lol: ok ;) Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 mineralna_ napisał(a):dobra - tysiąc pięćset dwa dziewięćset :evil_lol: ok ;) Tyle to nie mam:diabloti: Namówmy tylko rodziców:angryy: Quote
Pestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A sama nie możesz kupić? Z zwykłym zoologicznym nie kosztuje pewnie wiecej jak 10 zł ;) Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Pestka napisał(a):A sama nie możesz kupić? Z zwykłym zoologicznym nie kosztuje pewnie wiecej jak 10 zł ;) Ale jak kupię w zwykłym zoologu to psom żadnym nie pomogę a tak :D Ktoś miał może z Eukanuby? Quote
mineralna_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Z Eukanuby się podobno szybko psuje ;) Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 mineralna_ napisał(a):Z Eukanuby się podobno szybko psuje ;) To mnie pocieszyła :diabloti: Idę szukać innych, a waszym zdaniem jakie najlepsze < no i rozsądne ceny>? Może akurat na bazarku gdzieś będą :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 C&B napisał(a):Ale jak kupię w zwykłym zoologu to psom żadnym nie pomogę a tak :D Ktoś miał może z Eukanuby? Aha bno to jak taki cel to ok. Ja mam z Eukanuby i sa ok. Co prawda jeden się zepsuł :evil_lol: Ale to dobrze, bo nie zepsul sie tak ze nie działa tylko ciszej klika a jeden głośniej, tego głośniejszego uzwyam na dworzu a cichego w domu. Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Pestka napisał(a):Aha bno to jak taki cel to ok. Ja mam z Eukanuby i sa ok. Co prawda jeden się zepsuł :evil_lol: Ale to dobrze, bo nie zepsul sie tak ze nie działa tylko ciszej klika a jeden głośniej, tego głośniejszego uzwyam na dworzu a cichego w domu. No to nawet i lepiej że jeden ciszej - to domowników nie drażni :diabloti: Ja oprócz Eukanuby nic nie znalazłam jutro pójdę do zoologa się rozejrzeć <e 20 zł straczy? > Quote
Pestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 C&B napisał(a):No to nawet i lepiej że jeden ciszej - to domowników nie drażni :diabloti: Ja oprócz Eukanuby nic nie znalazłam jutro pójdę do zoologa się rozejrzeć <e 20 zł straczy? > Raczej tak, bo u mnie taki zwykły z trixie kosztuje około 6-7 zł. Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Pestka napisał(a):Raczej tak, bo u mnie taki zwykły z trixie kosztuje około 6-7 zł. Ja mam nadzieję że u mnie jakikolwiek będzie:cool1: Quote
Bewarka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja mam z E. W ogóle go nie używam, ale jest :D I sie trzyma, co nie dziwne, leżąc w szufladzie...:eviltong: Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Bewarka napisał(a):Ja mam z E. W ogóle go nie używam, ale jest :D I sie trzyma, co nie dziwne, leżąc w szufladzie...:eviltong: A ja jutro die do zoologa , mam nadzieję, że 20 zł wystarczy... Quote
Bewarka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Na pewno. Ileż może kosztować plastikowa skrzynka z kawałkiem metalu? :evil_lol: Chyba, że jakaś nowsza wersja z bajerami. xD Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Bewarka napisał(a):Na pewno. Ileż może kosztować plastikowa skrzynka z kawałkiem metalu? :evil_lol: Chyba, że jakaś nowsza wersja z bajerami. xD tak z wbudowanym MP3, wyświetlaczem 2,7 cal :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ja tam kliker chcialam i sie na niego napalilam a pouzywalam go chyba tydzien i teraz lezy.:diabloti: Quote
mineralna_ Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja uwielbiam kliker :loveu: Nawet myszy klikać próbowałam :diabloti: Quote
C&B Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Kibaa napisał(a):i jak kupiłaś? :> za ile? Nie kupiłam bo w żadnym nie było:angryy: Jeden to mi chciał kolczatkę sprzedać:angryy: Pusiakowa napisał(a):ja tam kliker chcialam i sie na niego napalilam a pouzywalam go chyba tydzien i teraz lezy.:diabloti: :diabloti: Pusiakowa napisał(a):dobry.:cool3: Dobry mineralna_ napisał(a):Ja uwielbiam kliker :loveu: Nawet myszy klikać próbowałam :diabloti: A ja będę Jebka :lol: Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a to z jakiej racji Ci kolczatkę chciał sprzedać? nie wiedział co to kliker? :-o Quote
C&B Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Kibaa']a to z jakiej racji Ci kolczatkę chciał sprzedać? nie wiedział co to kliker? :-o Nie wiedział, a jak mu powiedziała co to to zrobił wielkie oczy i powiedział że ma kolczatkę :angryy: Jutro zamawiam takie o to cuda: Fish4Dogs Sea Biscuits Tiddlers 100g (treningowe) JP Hery odżywka nawilżająco-regenerująca CARESSE BRILLANCE 200ml JP Hery INTENSE BLANC szampon intensyfikujący kolor biały i jasny 200ml Trixie nowoczesny KLIKER CLICKER dla psa Quote
Recommended Posts