C&B Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 mineralna_ napisał(a):No jak to jaki :placz: vipowy :placz: ej a tak nawiasem to ostatnio czuje sie jak żul z pod mostu i łaże niewyspana jak zombi :evil_lol: A co u ciebie? :cool3: Ale o co ci chodzi z tym vipem? Że ja jakaś lepsza, czy co?:razz: U mnie? Po za tym że zwariowałam to ok;) Quote
mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 C&B napisał(a):Ale o co ci chodzi z tym vipem? Że ja jakaś lepsza, czy co?:razz: Nie no bo do mnie jakoś nie zaglądasz a i do Wodzisławia nie przyjedziesz :placz: C&B napisał(a):U mnie? Po za tym że zwariowałam to ok;) A czemu zwariowałaś? :cool3: EDIT: Bedziesz we wrocku na zoobotanice albo agilitowaniu? Quote
C&B Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 mineralna_ napisał(a):Nie no bo do mnie jakoś nie zaglądasz a i do Wodzisławia nie przyjedziesz :placz: Jak nie zaglądam jak zaglądam, a do włodzisławia się nie dalo, może za rok;) mineralna_ napisał(a):A czemu zwariowałaś? :cool3: Zakochałam się w ....KSIĄŻCE...! Edit: nie :D Quote
mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 C&B napisał(a):Zakochałam się w ....KSIĄŻCE...! Zgaduję... czyżby Zmierzch? :turn-l: Za rok dopiero?! :cry: Quote
C&B Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 mineralna_ napisał(a):Zgaduję... czyżby Zmierzch? :turn-l: Za rok dopiero?! :cry: No jasne:loveu: Edzioooo:loveu::loveu::loveu: No i to jeszcze nie wiem do końca:oops: Quote
mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 C&B napisał(a):No jasne:loveu: Edzioooo:loveu::loveu::loveu: wiecholu ty :evil_lol::evil_lol: Dobra, o gustach sie nie dyskutuje ;) A co u Cziksona? :loveu: Quote
C&B Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 mineralna_ napisał(a):wiecholu ty :evil_lol::evil_lol: Dobra, o gustach sie nie dyskutuje ;) A co u Cziksona? :loveu: Edzio to sama słodycz:loveu: Czikson śpi, bo czuje się zdradzony:evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 C&B napisał(a):Edzio to sama słodycz:loveu: dobrze wiedzieć :cool3: C&B napisał(a):Czikson śpi, bo czuje się zdradzony:evil_lol: nie dziwie jej się jakoś specjalne :diabloti: Quote
C&B Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 mineralna_ napisał(a):dobrze wiedzieć :cool3: nie dziwie jej się jakoś specjalne :diabloti: :evil_lol: Gdyby w książce nie był taki pociągający to Czikson nie miała by powodów, ale co zrobić, jak wampiry tak mają?:diabloti: Zresztą dziś zdradziłam ją z Sunią, Maxem i Cygim:loveu: Quote
mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 C&B napisał(a):Zresztą dziś zdradziłam ją z Sunią, Maxem i Cygim:loveu: Czterokącik :razz::diabloti: Quote
C&B Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 mineralna_ napisał(a):Czterokącik :razz::diabloti: No tak:loveu: Tylko rąk mi nie starczało to się zmieniali :evil_lol: Oczywiście Cygiś na początku nie poznał to się bał, Sunia podobnie, a Max to staruszek, ślepy, głuchy, prawie zębów pozbawiony, ale kochany:loveu: Quote
C&B Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [CENTER]Nikt nas nie lubi?:hmmmm: Zdjęć Cziksona nie mam, bo wygląda teraz tragicznie i nie wiem czy księżniczka chciała by, żeby ktokolwiek widział ją w takim stanie:shake: Może w dzień, dla odważnych wstawię zdjęcie w linku:diabloti: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witam sie juz tak wtorkowo chociaz nocnie :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Witamy się:multi: łiii! mam już wszystkie części zmierzchu i nie zawaham się ich pzreczytać!:diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='C&B']Witamy się:multi: łiii! mam już wszystkie części zmierzchu i nie zawaham się ich pzreczytać!:diabloti: czytaj czytaj... co masz sie miec lepiej od nas biednych zawampirzonych ofiar Zmierzchu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='zuzolandia']czytaj czytaj... co masz sie miec lepiej od nas biednych zawampirzonych ofiar Zmierzchu :diabloti::diabloti::diabloti: O tak! A jeszcze mi gadziny znajomi mówią, że jacob jest łaaa, a Edzio jest feee:-( A jest odwrotnie:cool1: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='C&B']O tak! A jeszcze mi gadziny znajomi mówią, że jacob jest łaaa, a Edzio jest feee:-( A jest odwrotnie:cool1: no powiem Ci ze z tego co widzialam na zwiastunie filmu do KSIĘZYCA W NOWIU ..tooo JACOB jesttttt........niezłym ciasteczkiem...:diabloti::diabloti:..swietnie go ucharakteryzowali :cool3::cool3: ...mozna sie zabujac ..:eviltong: .....nat:eviltong:uralnie gdybym była nastolatką ...:diabloti: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='zuzolandia']no powiem Ci ze z tego co widzialam na zwiastunie filmu do KSIĘZYCA W NOWIU ..tooo JACOB jesttttt........niezłym ciasteczkiem...:diabloti::diabloti:..swietnie go ucharakteryzowali :cool3::cool3: ...mozna sie zabujac ..:eviltong: .....nat:eviltong:uralnie gdybym była nastolatką ...:diabloti: Ja zawsze pozostanę wierna Edwardowi:loveu: A neich z Jacoba robią co chcą, on zawsze będzie dla mnie feee, a Edzio łiii.. Nawet z nim banerka zrobiłam,ale uznałam, że to już przesada:evil_lol: Quote
LadyK Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [CENTER]Daj jakieś foty, a nie gadaj :eviltong:[/CENTER] Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czika nam nie straszna, ona zawsze super wygląda! xd Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Czika nam nie straszna, ona zawsze super wygląda! xd Nie wiesz co mówisz:shake: Wyliniała czika wygląda okropnie:evil_lol: LadyK napisał(a):Daj jakieś foty, a nie gadaj :eviltong: Foxowa napisał(a):Śledziu! :shake: FOTKI!!! :diabloti: Aga&Ganja napisał(a):Ee! Gdzie jakieś zdjęcia? :roll: Ni mam nowych, strae chyba jakieś mam:eviltong: Quote
Recommended Posts