Tepes Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='C&B']ona z nami raz była nad morzem. I było ok. Gdybyśmy teraz jechali nad morze to też byśmy ją wzięli, ale jedziemy do Poznania gdzie bd spędzać więcej czasu tam gdzie psom nie wolno. Bo nad morzem to chodziliśmy na plażę, pies kopał dołki, zakopywał wodorosty...:evil_lol: Nono to sie rozumi u mie zazwyczaj jak planujemy wakacje to jo planuje kaj a jak tata np coś wymyśli i nie można psa zabrać to godom że jak pies nie jedzie to jo nie jada:diabloti: Quote
C&B Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nono to sie rozumi u mie zazwyczaj jak planujemy wakacje to jo planuje kaj a jak tata np coś wymyśli i nie można psa zabrać to godom że jak pies nie jedzie to jo nie jada:diabloti: Gdybym jechała na długo to też bym bez psa nie chciała, ale że tak krótko, to może jakoś wytrzymam:evil_lol: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Też bym została z piesem :evil_lol: Albo przemyciła :siara: Quote
C&B Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kisses napisał(a):Też bym została z piesem :evil_lol: Albo przemyciła :siara: Ty, a może ja też przemycę? :evil_lol: Łii... Jeszcze jakieś 25 h i jadę :D Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przemycaj :diabloti: Masz tam mieć neta, prawda? Quote
C&B Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kisses napisał(a):Przemycaj :diabloti: Masz tam mieć neta, prawda? Prawda :D Ale tylko wieczorem bd pewnie :D Bo bd i mój brat i tylko jeden laptop bo niby mamy dwa, ale jeden nie ma inta :cool1: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To będziemy sobie wieczorami chrumać i patać na gg. Będzie Ci raźniej. :multi::loveu: Quote
C&B Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ale tam ni mam gg :diabloti: Bo to taty laptop i wątpię, że mi da zainstalować :D Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale jest WebGG. W necie siedzisz na swoim numerze, nic ściagać nie musisz :diabloti: Albo ściagnij sobie na kom :siara: Quote
C&B Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kisses napisał(a):Ale jest WebGG. W necie siedzisz na swoim numerze, nic ściagać nie musisz :diabloti: Albo ściagnij sobie na kom :siara: No to na Web bd... Numer sobie twój zapiszę :D Na kom nie chcę, bo nie lubię dużo pisać na kom:eviltong: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dobra. To sobie pochrumamy. I porobimy pata :evil_lol: Wyrobisz się, niedlugo będziesz śmigać na telefonie :cool1: Quote
C&B Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kisses napisał(a):Dobra. To sobie pochrumamy. I porobimy pata :evil_lol: Wyrobisz się, niedlugo będziesz śmigać na telefonie :cool1: Ale ja nie lubię:evil_lol: Pata Chrummm! Jeszcze jedn dzień :loveu: Quote
C&B Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Pusiakowa napisał(a):hejoo :multi: u nas fotki :cool3::lol: Hejo Wiem i widziałam:diabloti: Więc tak nie do końca oficjalnie się żegnom ! ale pewnie jeszcze się pożegnom :D Rodzice wyrarają się z łóżka 2.30 i jak się przyszykują to brum:multi: Quote
Bewarka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Miłego wyjazdu, jak wrócisz to ja tu widze dużo fociszy, no nie? xD Quote
C&B Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Już jestem w Poznianiu :D Byłam w plazie i kupiłam sobie spódniczkę, książkę, pokrowiec na aparat i dalej nie pamiętam :D Quote
Sweet Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 C&B napisał(a):Już jestem w Poznianiu :D Byłam w plazie i kupiłam sobie spódniczkę, książkę, pokrowiec na aparat i dalej nie pamiętam :D o to fajnie;D na zakupy do poznania pojechaliście specjalnie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jestem:multi: [quote name='Foxowa']Heh :lol: U nas fotki łysego :diabloti: Zaraz idę :D [quote name='Sweet']o to fajnie;D na zakupy do poznania pojechaliście specjalnie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: No ja to głównie po to, a rodzice i brat zwiedzać:evil_lol: Byłam w twoim Swarzędzu :D [quote name='Ola164']To zakupy udane ;) A no udane :D [quote name='Selenne']A kiedy będą kolejne foteczki? Jutro dam z Poznania Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 C&B napisał(a):Już jestem w Poznianiu :D Byłam w plazie i kupiłam sobie spódniczkę, książkę, pokrowiec na aparat i dalej nie pamiętam :D Hahaha, to musiałaś zrobic rzeczywiście duuuuze zakupy, że ich nie pamiętasz! pzdr. Quote
Recommended Posts