Foxowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Eee to fajnie. Dziś nie mam czasu na oglądanie szczegółowe ale jutro czy pojutrze :diabloti: Jutro wieczorkiem fotki więc przygotuj się :cool3: Quote
C&B Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Foxowa napisał(a):Eee to fajnie. Dziś nie mam czasu na oglądanie szczegółowe ale jutro czy pojutrze :diabloti: Jutro wieczorkiem fotki więc przygotuj się :cool3: Na mnie czasu nie masz?:placz: Ammm... Ćwiczę jogę, to uspokaja więc może z krzesła nie spadnę:diabloti: Quote
Foxowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Chodzi o to, że musze iść już spać bo rano musze wcześnie wstać (czytaj 8 rano xd) i się szykować na wyjazd. O 10 wyjeżdżam a wylot mam o 13. Więc w domu będę ok 20 więc zaraz potem fotki. To szykuj się :diabloti: Quote
C&B Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Foxowa']Chodzi o to, że musze iść już spać bo rano musze wcześnie wstać (czytaj 8 rano xd) i się szykować na wyjazd. O 10 wyjeżdżam a wylot mam o 13. Więc w domu będę ok 20 więc zaraz potem fotki. To szykuj się :diabloti: A:diabloti: Foty! http://images49.fotosik.pl/173/c6b7daa4d27a1ba2med.jpg Quote
C&B Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 http://images49.fotosik.pl/173/018c469b85970274med.jpg http://images38.fotosik.pl/169/a44c1e23545e6d58med.jpg Koniec na dziś. jutro reszta:lol: Quote
mineralna_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jaki fajny :loveu::loveu: co tam? :razz: Quote
C&B Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 mineralna_ napisał(a):Jaki fajny :loveu::loveu: co tam? :razz: Fajna:roll::loveu: A nic... Wymyśliłam kilka podpunktów jak moja babcia ma zajmować się psem: Wstać o 7.00 i wyjść z psem na spacer <mini. 15 minut> Po spacerku dać psu śniadanko Po śniadanko wyczesać psa Po wyczesaniu pogłaskać psa Po głaskaniu ma się 2 godziny wolnego Po odpoczynku na dłuższy spacerek Po spacerku uświadomić psa, że jest najpiękniejszy Po uświadomieniu że pies jest najpiekniejszy uświadomić psa że jest najmądrzejszy Chwila odpoczynku Zabawa z psem Odpoczynek po zabawie Dać psu obiadek Pochwalić psa jak pieknie bekną po obiadku Dać buzi psu Odpoczynek Kolacja Spacer wieczorny Spanie z psem w łóżku Mogę liczyć tylko na spełnienie: 1, 2 , 5, 6, 9, 11, 12, 15, 16, 17:cool1: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 śliczny kocurek :loveu::loveu: takich podwórkowych u mnie na ulicy też nie brakuje :) kiedyś był taki rudasek, który dostawał ode mnie szkolne kanapki :) skubany tak się nauczył że jak szłam to leciał za mną i miauczał :loveu: ale od kilku lat już go nie ma :roll: Quote
Klaudysiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 koty 002.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Hahaha xD koty 016.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl A co się temu w oczko stało? Quote
C&B Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Pestka']A to gdzie jedziesz Ty? Poznań;) [quote name='jonQuilla']śliczny kocurek :loveu::loveu: takich podwórkowych u mnie na ulicy też nie brakuje :) kiedyś był taki rudasek, który dostawał ode mnie szkolne kanapki :) skubany tak się nauczył że jak szłam to leciał za mną i miauczał :loveu: ale od kilku lat już go nie ma :roll: Moja ciocia i wujek to tacy kociarze... Koty są już nauczone, że dostaną jedzonko i tak chodzą przy balkonie. Jak są głodne to tak miauczą xD [quote name='Klaudysiaczek']koty 002.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Hahaha xD koty 016.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl A co się temu w oczko stało? Tania urodziła się już bez oczka. Ale świetnie sobie radzi :) Quote
Klaudysiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 C&B napisał(a):Tania urodziła się już bez oczka. Ale świetnie sobie radzi :) No, nie wydaje się być urażona swoją wyjątkowością, ślicznotka :loveu: Quote
C&B Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):No, nie wydaje się być urażona swoją wyjątkowością, ślicznotka :loveu: O tak! Ona chodzi jak taka dama. Gdy jajcarz przychodzi na ich balkon <na pierwsze piętro, bo przy balkonie rośnie winogrono i może się wspinać> to fuka, odchodzi:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dawno tu nic nie pisałam... Fajne koty, ale ja nie przepadam za tymi zwierzakami. :oops: Quote
C&B Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 kaskaSz napisał(a):Dawno tu nic nie pisałam... Fajne koty, ale ja nie przepadam za tymi zwierzakami. :oops: A no dawno Ja też nie, ale lubię fotografować Tańkę :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Heh, to faktycznie z niej dama :cool3: Ja tam nie mam nic do kotów, tylko, że specjalnie nic o nich nie wiem ... :oops: Quote
Ola164 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jak można nie lubić kotów? :-x Przecież one są takie kochane, a jak mruczą :loveu: Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ja nie lubie kotow :D wole psy sa o wiele lepsze :D Quote
C&B Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Heh, to faktycznie z niej dama :cool3: Ja tam nie mam nic do kotów, tylko, że specjalnie nic o nich nie wiem ... :oops: Ja jakoś nie mogłabym mieć w domu kota. Nie że zrobiła bym krzywdę czy coś, ale wolę zdecydowanie psy :D Ola164 napisał(a):Jak można nie lubić kotów? :-x Przecież one są takie kochane, a jak mruczą :loveu: O gustach się nie dyskutuje xD deer_1987 napisał(a):ja nie lubie kotow :D wole psy sa o wiele lepsze :D Ja też wolę piesy xD Quote
Bewarka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jeśli będę mieć kota to tylko z mojego dobrego serduszka jak jakiś się napatoczy...:loveu: :eviltong: Też wolę psy, może dlatego, że dużo więcej o nich wiem. A na drugim miejscu są króliczki :D Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A ja też nie lubie kotów. :cool3: Psy są o wiele lepsze, kochańsze.. tacy mali (i duzi) przyjaciele :loveu: Quote
Ola164 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Do osób które nie lubią kotów - A mieszkał kiedyś w waszym domu kot? Quote
Foxowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej, hej :loveu: Ja już w domciu ;) Zapraszam na miśkowate fotki :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ola164 napisał(a):Do osób które nie lubią kotów - A mieszkał kiedyś w waszym domu kot? Nie - i właśnie chyba dlatego za nimi nie przepadam - po prostu nie znam ich natury. Zdecydowana ze mnie psiara :diabloti: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ile kociambrów:loveu::loveu::loveu:uwielbiom koty chciałabych mieć ale tata niestety jest na nie... http://images48.fotosik.pl/173/f788c6e148fd5065med.jpg dwa mopy podłogowe:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts