C&B Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 A Kulkiem i polem nikt się nie zachwyca:roll: Ale Czika dziękuję... Ola164- ja do was wpadam, ale ostatnio mało gdzie piszę, ale zaglądam Quote
C&B Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Kisses napisał(a):Ładne pole :multi: :evil_lol: Ojej! Ktoś się zachwyca:evil_lol: Kiss tylko nie wypaplaj co ja mam, a czego dogo nie ujawniam :mad: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 C&B napisał(a):Ojej! Ktoś się zachwyca:evil_lol: Kiss tylko nie wypaplaj co ja mam, a czego dogo nie ujawniam :mad: Nawet mi to przez myśl nie przeszło. Chyba, że ktoś się domyśla :evilbat: Ok, siedzę już cicho. :oops: Quote
C&B Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Kisses napisał(a):Nawet mi to przez myśl nie przeszło. Chyba, że ktoś się domyśla :evilbat: Ok, siedzę już cicho. :oops: Mnie odwiedzają tylko ułomy :diabloti: Więc nie ma co się bać:evil_lol: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 C&B napisał(a):Mnie odwiedzają tylko ułomy :diabloti: Więc nie ma co się bać:evil_lol: Ciekawe, czy ktoś się obrazi... Ej :mad: Quote
Izuuus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Chyba więc przestanę Was odwiedzać :siara: Pss. Ej Kiss.. co ona ma? :diabloti: Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ej no czuje się urażona tym ułomem. :angryy::roll: Pfff... nie wpadne do was już dzisiaj za to :eviltong: [SIZE="1"]a tak was lubie... Quote
Klaudysiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ach, za te ułomy to tylko dziękować :evil_lol:. Czikusia nadal piękna :loveu: A Bary się już odnalazł? Bo zagubiona w temacie trochę jestem jak na razie :oops: Quote
C&B Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Ciekawe, czy ktoś się obrazi... Ej :mad: [quote name='Izuuus']Chyba więc przestanę Was odwiedzać :siara: Pss. Ej Kiss.. co ona ma? :diabloti: [quote name='Foxowa']Ej no czuje się urażona tym ułomem. :angryy::roll: Pfff... nie wpadne do was już dzisiaj za to :eviltong: a tak was lubie... Ale ułomy to tak pieszczotliwie:loveu: I tak was kocham:loveu: [quote name='deer_1987']Dawno Cie u nas snie bylo.. Zaglądamy, zaglądamy, ale nei piszemy:oops: [quote name='Klaudysiaczek']Ach, za te ułomy to tylko dziękować :evil_lol:. Czikusia nadal piękna :loveu: A Bary się już odnalazł? Bo zagubiona w temacie trochę jestem jak na razie :oops: Proszę:eviltong: Nie:-( Quote
C&B Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Szkoda. :placz: No:-( Kto ma ochotę na zdjęcia Cziki i Figi? :D Quote
C&B Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Wgrywają się, ale ostrzegam, ale są brzydkie... Na aparacie lepiej wyglądały:evil_lol: Pogoda nam nie dopisywała:shake: Chmury, ale oczywiście jak już poszliśmy to wtedy wyszło piękne słoneczko:angryy: Quote
C&B Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Foxowa']To czekamy ładnie :loveu::diabloti: Za to ładne czekanie dam ci już jedną fotkę:loveu: To ze środowego spacerku jak się nie mylę ;pp Wiem, brzydkie:-( Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Co to za mina? Nie zbyt mi się podoba minka więc prosze o dedyki przez tydzień :diabloti: Quote
C&B Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Foxowa']Co to za mina? Nie zbyt mi się podoba minka więc prosze o dedyki przez tydzień :diabloti: A ta ci się podoba? Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 http://images46.fotosik.pl/172/48d67165b62aa7e1med.jpg Tak ta jest cudna :diabloti::loveu::loveu: A gdzie dedyk? :mad: Jutro sprawdze czy jest bo nie chce mi sie juz oczu męczyć. Dobranoc kochana ;* Quote
C&B Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Foxowa']http://images46.fotosik.pl/172/48d67165b62aa7e1med.jpg Tak ta jest cudna :diabloti::loveu::loveu: A gdzie dedyk? :mad: Jutro sprawdze czy jest bo nie chce mi sie juz oczu męczyć. Dobranoc kochana ;* Dedyk:loveu: Pfee...:cool1: Dobranoc:lol: A tak w ogóle to 7-9 mnie nie będzie:multi: Quote
Recommended Posts