C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Pusiakowa']hej:):):):multi::loveu: [quote name='Anula & Bono']dobryy:loveu::loveu: Dobry:loveu::hand: [quote name='Ola164']No i gdzie te fotki? :-x Ja nie widzę:siara: Byłam w kościele z kol.I usiadłyśmy przy staruchach w ławce... My głupie:stupid: Jedna babka cały czas chrumkała i wypluwała flegmę :shake: a facet śpiewał jak pisklak. Tylko czekaliśmy, aż msza się skończy:modla: Przed nami siedziała taka małą dziewczyna i cały czas się do nas odwracała, to zrobiłam takie:shocked!: oczy to przestała... No i msza się skończyła..:bigcool:Więc? Balanga xD:ylsuper: Ale mamusia zabraniała...:nono: Nie długo jadę na strzelnicę... Rok temu ustrzeliłam spinacz co plansze z człowieko-cosiem trzymał to dostałam na pamiątkę... Teraz chcę.. Hmmm... Coś fajnego.. Pokój temu czemuś...:candle: Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Izabela124. napisał(a):A ja chcę zdjęcia :diabloti::eviltong: Mam, ale swoje :cool3: Z lustra :diabloti: Ale nie wiem czy chcecie obrzydliwca oglądać:eviltong: Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witam i dawaj fotki:) I mam taką mini prośbę boo jak wiesz a może i nie:evil_lol: jutro zlot dogomaniaków i ja jade i chciałabym zębyś zajrzała czasem do nas i chciałam wymienic sie nr telkefonu żeby dac znać że np dojechaliśmy cali i zdrowi:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']Witam i dawaj fotki:) I mam taką mini prośbę boo jak wiesz a może i nie:evil_lol: jutro zlot dogomaniaków i ja jade i chciałabym zębyś zajrzała czasem do nas i chciałam wymienic sie nr telkefonu żeby dac znać że np dojechaliśmy cali i zdrowi:evil_lol::evil_lol: Zaraz dam. To ci wyśle na PW nr, ok? Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ok to czekam:) Ok dzięki już posłałach Ci sygnała:) Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ok to czekam:) Już:diabloti: To ty puszczałaś sygnałka? :razz: Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='C&B']Już:diabloti: To ty puszczałaś sygnałka? :razz: taaa jo posłałach:evil_lol: Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']taaa jo posłałach:evil_lol: :diabloti: Tylko SMS pisz, bo ja gadać nie lubię przez telefon na dworze, a zazwyczaj jestem na dworze:evil_lol: Ale bd informowała dogomaniaków na bieżąco :lol: Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='C&B']:diabloti: Tylko SMS pisz, bo ja gadać nie lubię przez telefon na dworze, a zazwyczaj jestem na dworze:evil_lol: Ale bd informowała dogomaniaków na bieżąco :lol: Nie martw sie jo ino esy pisza:D rzadko dzwonia i dzięki:* Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nie martw sie jo ino esy pisza:D rzadko dzwonia i dzięki:* Ja też piszę esy, bo dzwonić jakoś nie lubię:evil_lol: Uraz ze zlotu harcerskiego:cool1: A proszę bardzo ;* Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Gdzie się dziś szlajałam: http://photos.nasza-klasa.pl/9489368/59/main/d670862e9e.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/9489368/61/other/std/995459dc3d.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/9489368/62/other/std/5d0a1bc5b6.jpeg Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Wiedziałam :evil_lol: ...że jak wstawię swoje zdjęcia to każdy ucieknie:-( Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dogo ciale biale jest to nie dziwne ze nikt nie wchodzi Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='deer_1987']Dogo ciale biale jest to nie dziwne ze nikt nie wchodzi No...:shake: Też mam go dosyć :cool1: [quote name='jonQuilla']:crazyeye: a skąd taka piłka? W Piątnicy coś było to i kula była:evil_lol: Bolą plecy, bolą, bo nogi mi się poplątały :diabloti: Ale było super... Ja kcem jeszcze raz:multi: Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Moja siorka leci A ja uciekam:diabloti: No i mój brat leci Nie patrzeć na mnie:cool1: :diabloti: Quote
C&B Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 pif paf pif paf Trafiłam w 8:lol: Buszująca w zbożu. Coś mi się wydaję, że nie długo w Cydzynie telewizja będzie że UFO:diabloti: A to tylko my po sianie deptaliśmy kółeczka:evil_lol: Quote
C&B Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Pusiakowa napisał(a):hej:) sldokich snów:loveu: Hej Siuśka:loveu: Słodkie były:diabloti: Izabela124. napisał(a):Ha ale fajna ta kula A jeszcze fajniej jest w środku:lol: Wiem w której jestem klasie:cool1: I "a" ... Tak to naszej klasy nie rozdzielili tylko 2 osoby poszły, ale za to 7 przyszło..:cool1: Jakieś ułomne dzieciaki:placz: Super nie?:cool1: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No i co dostałaś za tę "ustrzeloną" ósemkę? Tez lubię postrzelac.:lol: Pzdr. Quote
C&B Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):No i co dostałaś za tę "ustrzeloną" ósemkę? Tez lubię postrzelac.:lol: Pzdr. Pozostała mi tylko satysfakcja :cool1::evil_lol: Quote
Illusion Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 C&B napisał(a):Mam foty:cool1: To wrzucaj :multi:. Quote
Recommended Posts