Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Izuuus napisał(a):A jak wczoraj obeserwowałam Was to dużo nie nagadałyście :D bo musialam zaraz zejsc ;/ . Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):bo musialam zaraz zejsc ;/ . Zaraz ja schodze więc jutro pewnie duuuże zaegłości będę miała :diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Izuuus napisał(a):Na jakie kajaki? :D Na takie co pływają:diabloti: Kisses napisał(a):Pusiak, już mnie nie kochasz? :placz: Ja za to Cię kocham:loveu: Bartiśkowa_ napisał(a):Hej hej Przybywam do Ciebie bo ty też nocny marek :loveu::loveu: Co słychać ?? Hej:loveu: A jakoś leci Pusiakowa napisał(a):a kto Ci takich bzdur nagadal?! :-o. zatłukę gnoja!:angryy::mad:. no juz nie pakaj! :loveu: Odczep się od mojej Kiss:mad: Pusiakowa napisał(a):bo musialam zaraz zejsc ;/ . :placz: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Odczep się od mojej Kiss:mad: ej, kiss ona mówi zebym sie od ciebie odczepila :placz:. powiedz jej cos :placz:. i macha na mnie palka :placz:. a ja tylko powiedzialam, ze cie kocham :placz: a ona, ze mam sie od ciebie odczepic :placz:. buu. :placz: Izuuus - oj, szykuj sie jutro na lekturke :diabloti:. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']ej, kiss ona mówi zebym sie od ciebie odczepila :placz:. powiedz jej cos :placz:. i macha na mnie palka :placz:. a ja tylko powiedzialam, ze cie kocham :placz: a ona, ze mam sie od ciebie odczepic :placz:. buu. :placz: Izuuus - oj, szykuj sie jutro na lekturke :diabloti:. Kiss jest MOJA:loveu::loveu: A nie TWOJA:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Kiss jest MOJA:loveu::loveu: A nie TWOJA:diabloti: Kiss powiedz jej cos :placz::placz:. Ona mi dokucza :placz::placz:. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):Kiss powiedz jej cos :placz::placz:. Ona mi dokucza :placz::placz:. Ja ci nie dokuczam, tylko cię uświadamiam:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Ja ci nie dokuczam, tylko cię uświadamiam:diabloti: to zle mi uswiadamiasz :roll:. SAMOLUBIE jeden! :roll::roll:. Kiss mi na gg napisala, zebym napisala, ze kocha nas obie! :loveu: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):to zle mi uswiadamiasz :roll:. SAMOLUBIE jeden! :roll::roll:. Kiss mi na gg napisala, zebym napisala, ze kocha nas obie! :loveu: Dobrze Cie uświadamiam:diabloti: Ja nie samolub :placz: Ale ja swoje wiem- ona kocha mnie bardziej:loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Dobrze Cie uświadamiam:diabloti: Ja nie samolub :placz: Ale ja swoje wiem- ona kocha mnie bardziej:loveu: no nie wcale. a teraz to co robisz nie samolubstwo prawda? :roll: a ja mam to gdzies i se tak gadaj samolubie jeden. :obrazic: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):no nie wcale. a teraz to co robisz nie samolubstwo prawda? :roll: a ja mam to gdzies i se tak gadaj samolubie jeden. :obrazic: No dobra, każdą kocha inaczej, ale nie tak samo:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):No dobra, każdą kocha inaczej, ale nie tak samo:diabloti: spataj! :obrazic: .:shake: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):spataj! :obrazic: .:shake: Ejjj, no... Nie powiedziałam, że ciebie mniej kocha ode mnie, tylko że każdą INACZEJ ;] Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Ejjj, no... Nie powiedziałam, że ciebie mniej kocha ode mnie, tylko że każdą INACZEJ ;] wczesniej tak powiedzialas :placz:. i nie odwracaj kota ogonem! :placz: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):wczesniej tak powiedzialas :placz:. i nie odwracaj kota ogonem! :placz: Nie pakaj tyle mazgajku ty mój:loveu: Kocha nas obie :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Nie pakaj tyle mazgajku ty mój:loveu: Kocha nas obie :diabloti: samaś mazgaj i samolub! :razz: a u mnie to nie odpisujesz. :eviltong: no wlasnie!!! rozum ci wrócilo! :multi: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):samaś mazgaj i samolub! :razz: a u mnie to nie odpisujesz. :eviltong: no wlasnie!!! rozum ci wrócilo! :multi: E tam:diabloti: To już 300?:crazyeye: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):E tam:diabloti: To już 300?:crazyeye: no widzisz, czysta, czysta.xd a u mnie czerysta. xddd Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):no widzisz, czysta, czysta.xd a u mnie czerysta. xddd To pijemy?:diabloti: Mam bloga Czikowo-Barowego:multi: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :loveu: Myslałam że nas opuściłaś i poszłaś spac przed seansem :evil_lol: a tu miłe zaskoczenie.....wpadaj do Pusiakowej tam zrobimy bibę bo łatwiej trafić :loveu: Ja bym mój seans przespała:crazyeye:? A w życiu!:evil_lol: Na razie mnie nie będzie bo kończę bloga robić:diabloti: Jestem w trakcie uzupełniania galerii:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Czesc :loveu: Myslałam że nas opuściłaś i poszłaś spac przed seansem :evil_lol: a tu miłe zaskoczenie.....wpadaj do Pusiakowej tam zrobimy bibę bo łatwiej trafić :loveu: Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Załapię się na 300 czy na 301 :roll: Witam :multi: Quote
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='C&B']To pijemy?:diabloti: Mam bloga Czikowo-Barowego:multi: tak! tak! :multi: pokaaaz! :multi: wpadaj do Pusiakowej tam zrobimy bibę bo łatwiej trafić :loveu: noo wlasnie! :diabloti:. a nie se ode mnie poszlas :placz:Dominiko ! xp . Quote
Recommended Posts