Selenne Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dzień doberek Zawitałyśmy tu pierwszy raz, bo przyciągnął nas nietypowy bannerek xD Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']Post i tak skoczył :lol: U mnie o dziwo forum działa całkiem dobrze :razz: ale nie zapeszam, ostatnio jak się chwaliłam, że widać mój avatar, następnego dnia padł :lol: Czas chyba na nowe zdjęcia :evil_lol: Nie wiem czy było tu to zdjęcie i gdzie, ale musze powiedzieć że widziałam zrobioną kite Cziki w tematcie "a może by tak galeria" i powiem że bardzo mi się podoba ;) ;) Witamy:loveu: Ja już nie wytrzymuje z dogo:shake: Teraz widać ;) Ale nowych zdjęć nie ma:eviltong: Dziękujemy:loveu: [quote name='Foxowa']Hejo :loveu: Co tam? Widzę że już mnie lubisz? Przynajmniej tak napisałaś :evil_lol: Hejo:loveu: Jak nie jesteś u kiss to cię lubię :diabloti: [quote name='Pusiakowa']zupka chinska, ale wyprodukowana w Radomiuuu! :diabloti::evil_lol:. hejos Dominikos :cool3:.:loveu: Cziki, Cziki aa! Cziki,Cziki aa! :evil_lol: nooo ! daj Cziike aa ! xD:evil_lol:. ale ja glupia jestem :diabloti:. Radomska zupka chińska xd Hej :eviltong: Ni dam:p Wiem, że głupia jesteś:evil_lol: [quote name='Selenne']Dzień doberek Zawitałyśmy tu pierwszy raz, bo przyciągnął nas nietypowy bannerek xD Witamy:loveu: Bo my jesteśmy nietypowi xD Quote
McDzik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Cierpię na bezsenność:placz::diabloti: Bary ma się dobrze, bo dzwoniłam do babci, był u niej na tydzień mój braciak cioteczny to się wybiegał, bo praktycznie cały czas hasał z Adasiem:evil_lol: Czika chodzi po całym domu i szczeka, bo od jakiegoś czasu ma jakieś urojenia...:shake: Na pewno nie oślepła:evil_lol: Starzeje się maleństwo, no w końcu w sierpniu 4 latka dobiją:diabloti: To 4 lata to młoda suka :lol: Co Ty pleciesz :lol: Ona jeszcze z 10 lat pozyje jesli bedzie w dobrym zdrowiu:lol: Quote
Foxowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hejo:loveu: Jak nie jesteś u kiss to cię lubię :diabloti: A jak Kiss będzie u mnie to co? xD Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 McDzik napisał(a):To 4 lata to młoda suka :lol: Co Ty pleciesz :lol: Ona jeszcze z 10 lat pozyje jesli bedzie w dobrym zdrowiu:lol: Oby... Ona ma duże problemy ze zdrowiem:shake: Foxowa napisał(a):A jak Kiss będzie u mnie to co? xD To będę cię lubiła, ale jak będziesz u Kiss to nie, bo ty zUo jesteś:diabloti: Quote
Impresja&Simarilion Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 fajniutkie psiaki! pozdrowienia od seterek Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Impresja napisał(a):fajniutkie psiaki! pozdrowienia od seterek Dziękujemy i również pozdrawiamy:loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Heeeej! :D:D przyszlam znów po...gadac :cool3::cool3:. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):Heeeej! :D:D przyszlam znów po...gadac :cool3::cool3:. heeejj:loveu: To o czym tym razem?:diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kisses napisał(a):Pogadamy o żelkach! Są pycha...:loveu: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 coś Wam ciężko idzie z tymi rozomowami bezemnie :D Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Izuuus napisał(a):coś Wam ciężko idzie z tymi rozomowami bezemnie :D to się dołącz:diabloti: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):to się dołącz:diabloti: ale je wywiało :D właśnie burza sobie poszła :cool3: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):heeejj:loveu: To o czym tym razem?:diabloti: nie wiem. xD ale znów na dwie galelje jedziemy nie? :D:D. u mnie fotki ONka zaraz bd.xp kiss - ty to tylko o jedzeniu . idz sie potnij tom zelkom i bd spokój:multi::diabloti:. iza - cienko z rozmowami, bo mnie nie ma :D:D . Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Izuuus napisał(a):ale je wywiało :D właśnie burza sobie poszła :cool3: a u mnie dawno juz byla, ale taka przelotna :razz:. i tylko chwile tak mocno lunelo i se pogrzmialo glosno bardzo.xpp i se poszlo do cb :cool1:. Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A jak wczoraj obeserwowałam Was to dużo nie nagadałyście :D Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pusiakowa napisał(a):a u mnie dawno juz byla, ale taka przelotna :razz:. i tylko chwile tak mocno lunelo i se pogrzmialo glosno bardzo.xpp i se poszlo do cb :cool1:. U nas mocne wyładowania były :cool3: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jak te posty skaczą:shake: Nie da się dogadać:angryy: No dajcie jakiś temat sensowny :placz: Kiss nie słuchaj jej i się nie tnij, bo kto mi z blogiem pomoże:placz: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jakieś plany na wakacje mają tu zgromadozne osoby? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hej hej Przybywam do Ciebie bo ty też nocny marek :loveu::loveu: Co słychać ?? Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kisses napisał(a):Pusiak, już mnie nie kochasz? :placz: a kto Ci takich bzdur nagadal?! :-o. zatłukę gnoja!:angryy::mad:. no juz nie pakaj! :loveu: Quote
Recommended Posts