C&B Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Bewarka']Haha, wygląda jak pomponik :loveu: :loveu: [quote name='MarteczkaWawa']kiepsko widać. nie dało by się tak troszkę boczkiem bardziej?:eviltong: Jutro będą boczkiem, bo dziś już jej błyskać nie będę :diabloti: Kto to?:diabloti: Quote
C&B Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a):Śliczna :loveu: Ale więęęęcej :evil_lol: Postaram się coś wynaleźć.. A dziś jak maszynka da radę to Czik będzie łysy:diabloti: Quote
karkakarka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://images49.fotosik.pl/155/34b4fb2544b2f3dfm.jpg Hihi ale się zamaskował :evil_lol: Quote
LadyK Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [CENTER]Przyszłam na fotki, a fotków ni ma :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='karkakarka']http://images49.fotosik.pl/155/34b4fb2544b2f3dfm.jpg Hihi ale się zamaskował :evil_lol: Powrót Maski:diabloti: [quote name='Owczarkowa']Przyszłam na fotki, a fotków ni ma :diabloti: Jak nie ma, jak są?:crazyeye::evil_lol: Za czasów ogona: I tu już bez ogona Jakaś różnica?:diabloti: Quote
LadyK Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [CENTER]Jak mogłaś jej ogon uciąć? :mad: Biedna Czika :shake: :diabloti:[/CENTER] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :loveu::loveu: Czikusia i jej ozorek profilem :) http://images48.fotosik.pl/156/731c854105caad2emed.jpg Quote
C&B Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Owczarkowa']Jak mogłaś jej ogon uciąć? :mad: Biedna Czika :shake: :diabloti: A nie jest ładnie?:placz::evil_lol: [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu: Czikusia i jej ozorek profilem :) http://images48.fotosik.pl/156/731c854105caad2emed.jpg :loveu::loveu: Jednak jej nie zrobiłam jeszcze maszynką, bo dziś nie było kiedy:shake: Quote
Iwa-R Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Witam! Może już kiedyś padło takie pytanie, ale chyba nie jestem w stanie przejrzeć tych wszystkich stron.... Dlaczego jełopy? Jakoś tak to się raczej niefajnie kojarzy, przynajmniej mi :eviltong: A takie ucho to chyba na tydzień wystarczy... co? P1030397.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Pozdrawiam Iwa Quote
C&B Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Iwa-R']Witam! Może już kiedyś padło takie pytanie, ale chyba nie jestem w stanie przejrzeć tych wszystkich stron.... Dlaczego jełopy? Jakoś tak to się raczej niefajnie kojarzy, przynajmniej mi :eviltong: A takie ucho to chyba na tydzień wystarczy... co? P1030397.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Pozdrawiam Iwa Jakoś tak wyszło:diabloti: Czasem Czikę dla żartów nazywałam jełopem, to się przyzwyczaiłam i są teraz dwa:evil_lol: Różnie- jak ma apetyt to nawet w jeden dzień zje, a czasem 3-4 :evil_lol: Tylko rodzice mówią, żeby z ich pokoju wynosić, bo się brzydzą:evil_lol: Jutro mogłam jechać z Czikową nad jezioro, ale mam urodziny siostry i rodzice na jakiś pogrzeb idą..:placz: Quote
Iwa-R Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 C&B napisał(a):Jakoś tak wyszło:diabloti: Czasem Czikę dla żartów nazywałam jełopem, to się przyzwyczaiłam i są teraz dwa:evil_lol: W sumie.... każdy nazywa swoje psy tak jak mu pasuje... ja mojego czasami nazywam osiołkiem :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
C&B Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Iwa-R napisał(a):W sumie.... każdy nazywa swoje psy tak jak mu pasuje... ja mojego czasami nazywam osiołkiem :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Pełna rodowodowa nazwa to: Czika Jełop Niskopodwóz Lodówkowy Bary Jełop Obsikacz Kwiatów Babci Quote
AngelsDream Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja mam czubki, to ty możesz mieć jełopki. ;) Quote
C&B Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 AngelsDream napisał(a):Ja mam czubki, to ty możesz mieć jełopki. ;) :evil_lol::evil_lol: Powiedźcie mi, czy oszczędzać Czice firaneczkę, czy brzucho też ołysolić :diabloti: Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 C&B napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Powiedźcie mi, czy oszczędzać Czice firaneczkę, czy brzucho też ołysolić :diabloti: Ołysolić póki upały są później jej zostaw :lol: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Izuuus napisał(a):Jaki ona ma śmieszny pychol :loveu: Jelopi xD MarteczkaWawa napisał(a):Ołysolić póki upały są później jej zostaw :lol: Tez tak myślę, a kiedy upały się skonczą to niech mi zarośnie znów, ale teraz nie mam kompletnie czasu na opitolenie, raczej mama nie ma, a sama sobie nie poradzę:evil_lol: Pestka napisał(a):Hej co tam? Kisses napisał(a):A bu :multi: Coo tam? :loveu: Hej! U mnie? Jakoś leci xD Zaraz na urodzinki lecę, dziś kupiłam sobie spodenki nowe, a po drodze zaszłam na naleśniczki, z nutellą, bitą śmietanką, czekoladą i cukrem pudrem xD Pójdzie w boczki xD Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Przyjedz do Wawy, ja Ci opitolę :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts